Reaktor Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Gledajte pola minuta u centralni deo fotografije, zatim se fokusirajte 5 cm prema gore i ukazaće vam se Jašar.
April Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 RK i PB su do jaja Postoji još jedna fotka PB koja je bila na plakatu za njihov prvi koncert u Dadovu, ono, umnožavana valjda geštetnerom, na kojoj takođe svi nešto skaču, ali to više nigde ne mogu da nađem. Uopšte, bilo je tada odličnih fotki, ljudi su se ozbiljno time bavili, ali je jako malo materijala digitalizovano i čuči po nekim negativima. Šteta.
April Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Gledajte pola minuta u centralni deo fotografije, zatim se fokusirajte 5 cm prema gore i ukazaće vam se Jašar. A levo od Jašara Čavke.
slepa živana Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Gledajte pola minuta u centralni deo fotografije, zatim se fokusirajte 5 cm prema gore i ukazaće vam se Jašar.
Haralampije Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 (edited) Edited January 11, 2015 by Haralampije
bad music for bad people Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 i opet 'ajd pogodi ko je ovde' fotka:
Indy Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Onog u svetloj jakni znam odnegde Al ajd da dam sansu nekom drugom
bad music for bad people Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 znao sam da će indi odmah da pogodi za kejva :) eh sad. što pih? + nisu the saints, već samo bejli ;) lepo videti da je nk išao na te koncerte, nadam se ni da radio birdman nije propuštao u to vreme. gledao sam početkom 90-tih 120 min na mtv-u gde je kejv birao spotove (mislim da još uvek u kutiji sa brdom ostalih vhs kaseta imam i tu, ako nije bačena u jednoj od milion selidbi). ako se dobro sećam, davno beše, prva stvar bila je (i'm) stranded. jbt, koja je to dojajna ploča! bio posle neki magazin gde je izvesni ian mcfarlane u biografiji the saints napisao kako su se formirali još '73. prva tri the saints albuma remek-dela ozi rokenrola.
vorda Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 (edited) John Cale, Lou Reed, Patti Smith, David Byrne Edited February 3, 2015 by vorda
Recommended Posts