Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

meni to vise lici na pre/posle dijete nego na autsajd/insajd stajling.u sv. slucaju, dobro je da je taj prvi djon odustao od gazenja mene. :ziga:

Posted

Pazi, ako je na dobrovoljnoj osnovi, trampling ume da bude jedno zgodno iskustvo... :wicked:

Posted

Tako mlada a već Mađarica koristi žiga-smajli...E da, smrt civilizacijskim vrednostima!

Posted

pavlicica u bioskop, onaj...na spensu...

Posted

Voda danas prva vest posvud! To, i SOS Marketi.. Beda.

Posted

Beda, kakvu sliku šaljete u svet, moji Novosađani. Mene bi bio blam da sam iz vaše varoši, zapravo već bih odselio negde gde me ne znaju.

Posted

Moze se gomno terati vanglom vode pa direkt u solju a moze i kulturno da se napuni kotlic tom vanglom pa da se sedne, iznjedri i povuce vode. Ko preko!

Posted

100 strana!eee de je nestao onaj stari novosacki topic!:(

Posted
Moze se gomno terati vanglom vode pa direkt u solju a moze i kulturno da se napuni kotlic tom vanglom pa da se sedne, iznjedri i povuce vode. Ko preko!
ja tero direkt, punks not dead.elem, vratila se voda i u moj kraj! gremo sprati nečist! :wub:
Posted

Код нас није ни нестајало, вероватно зато што водимо приземан живот (тачније, у питању је високи партер). Џабе сам јуче пунила каблове и обилно позаливала цвеће...

Posted

Stiglo, jeste. Džabe sam govno u crevu suzdržavo.Edit: nije džabe, sad je olakšanje veće.

Posted

u starom novom sadu je vazda bilo vode, pa niko nije suzdržavao gomna u crevu.otud su starosađani bili tako pitomi.

Posted

Al kad ih pipneš, gomna ispadaju.