Buck Naked Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Nova ''patriotska'' organizacijaNovi Sad je juče ponovo osvanuo oblepljen plakatima, ovog puta nove "patriotske" organizacije koja se naziva "Srpski vukovi". Oni poručuju, između ostalog, da će raditi na zaštiti svih srpskih interesa i u zemlji, i na okupiranim srpskim teritorijama, i u rasejanju...", a cilj im je da se aktiviraju na političkoj sceni i uđu u Skupštinu Srbije.Prema pisanju "Građanskog lista", "Srpski vukovi" će na godišnjicu bombardovanja,24. marta, organizovati protestni skup u Beogradu. Inicijator osnivanja ove organizacije Saša Sinđelić tvrdi da na spisku imaju 30.000 ljudi koje, po potrebi, mogu da "podignu na noge".(Radio 021)
vin Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Novi Sad - Radio 021 utorak, 17 mart 2009 18:09Jedan Novosađanin podneo je građansku prijavu protiv gradonačelnika Igora Pavličića zbog ugrožavanja prava na obrazovanje njegovog deteta.R.K. (46) prijavio je gradonačelnika zato što ovaj nije učinio ništa da omogući rad bioskopa u Novom Sadu, čime je njegovom sinu uskratio pravo da se obrazuje preko filmske umetnosti.U prijavi se navodi da su bioskopi "osnovna civilizacijska vrednost", a da je ta vrednost uskraćena stanovnicima Novog Sada.
Buck Naked Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Idiotski. Poserem se na "osnovne civilizacijske vrednosti".
Buck Naked Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 (edited) Ne, ne, nisam bio precizan. Civilizacija je super, ono što je idiotski je sve što se nama dopada proglasiti za civilizacijsko. Mislim, i Sumeri su imali civilizaciju, a nisam siguran da su imali bioskope. A dete bolje da se ne obrazuje smećem iz Arene. Tako da je ovo još jedan sindrom Starog Novog Sada koji je nekad bio kulturan, a vidi ga sad.Jeste penicilin stvar civilizacije, ali je i holokaust. Zato su pompezni pozivi na civilizacijsko zapravo latentno rukobludije tipa "vidi mene što sam civilizovan". Edited March 19, 2009 by Buck Naked
vin Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 je, imamo i civilizacijsku terminologiju. i gradjanski list. i roze reciklirane wc listiće.
Buck Naked Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Garant si ti tužio Pavličića, a? Vidim to ti je prvi post.. Neka si, samo je moglo iz boljih razloga.
vin Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 a, vidi ti editovao post. pa da, hoce covek detetu da nabavi civilizovano "penicilin" na crno ispod ruke javno.
vin Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 (edited) ma, bre, jok, i meni je smesno.i pritom sam LA.ne iz L.A. vec female, a nisam ni iz NS-a. slucajno prvi post bas ovaj. Edited March 19, 2009 by vin
Buck Naked Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 woohoo! žemsko! A mi odmah počeli đonom! Pa kako si, šta radiš...?
Buck Naked Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 (edited) ...(ipak otišlo na KDP Pravoslavlje) Edited March 19, 2009 by Buck Naked
vin Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 (edited) a je l' taj tvoj transilvanski (transilvanijski?!) djon na onim SM stiklama, polu platforma, polu stikla?a, ja, TRANSkribujem neke teme sa ovog foruma i padam u civilizacijske i prolazne vrednosti (tj. padam u trans). i tako. postoji i trens kao neka muzika, neki shit. eto. Edited March 19, 2009 by vin
vin Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 (edited) je l' racunar sa pratecom opremom ustvari racunar sa mitraljezom?(kako sad ovo da obrisem?) Edited March 19, 2009 by vin
Buck Naked Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 (edited) :wub:To sa grubljom platformom je za izlaske. Ali kada sam kući, onda je back to old school cuban/stiletto. Ovako nešto. Edited March 19, 2009 by Buck Naked
Recommended Posts