Quizmaster Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 (edited) U do jaja ti je taj poznanik sa limana Sto volim kad razni "poznanici "sire poluinformacije LDP-ovci (sta god to bilo) se ne smatraju nacistima zato sto to nisu. Postoji jasna definicija sta su nacisti a i svi ljudi iz ck znaju ko su u Novom Sadu nacisti a ko LDP-ovci tako da tu nemas problem...Nije to on mislio bukvalno nego metaforično. Kao, isuviše meke stavove imaju... U svakom slučaju, neumesna usporedba. Edited March 3, 2009 by Quizmaster
Quizmaster Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 (edited) Prica sa oficircem je trebala biti realizovana jos prosle godine i to im je odlicna ideja, bolja plaza, sa strane tvrdjave a sigurno ce biti neka skela za prelaz na stranu grada.Pored tvrđave nisu stvari rđave.Sprem'te Oficira da im dupe svira! Edited March 3, 2009 by Quizmaster
Gonzo Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Eh, gde je nestao stari egzit???'as ti mater nenormalnu! koji si ti carević sve sve ali Sve je manje kampera, kampera koji jure a ustvari nikuda ne zure. Kazu da je srusen kamp stari. Nema vise starog satora i djerma i debelog lada od bagrema sa trulim granama.
Buck Naked Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Kaze izvesni Daniel Farkaš: Shibuya-kei veče u sredu u OblomovuZahvaljujući pijanstvu i Ljubi iz Oblomova koji je kul baja, dobio sam priliku da isprobam puštanje shibuya-kei muzike. Jednom sam izabrao kompilaciju koja je trebalo da svira u IPS-u, prekinuta je na pola prve pesme, precenio sam ih. :) A shibuya-kei uopšte nije strašan, vesela japanska salata pop, disko, džez, bosanova, francuske i elektronske muzike. Imam u rezervi i druge japanske stvari, zavisiće od atmosfere šta će tačno ići. U Oblomovu je super u poslednje vreme, pušta se sve, od Ramonsa do Lepe Brene. Sreda jeste kljakav dan, videćemo, dođite.Za aupućene, Shibuya-kei je karakteristična muzika jednog tokijskog kvarta. Dakle, kvartovi u Tokiju imaju autentične muzičke žanrove, ali Srbija je ta koja je velika..
Buck Naked Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 (edited) Eh, nismo si džepove opipavali.. A tamo svašća ima.Dobro bilo! Edited March 5, 2009 by Buck Naked
Duci Simonovic Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Veceras Koroman pravi koktele u Studiju, ocel neko samnom da ga premlatimo kad krene kuci?
Buck Naked Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ja se našminkan pojavljujem u Dablinu, na Rocky Horror Picture Show Sextravaganzza.
shapica Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Je l zna neko ko izbacuje ove flyere iz avijona i kako moze da se dodje do njih?
beeva Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Je l to neka navala policijskih patrola po gradu u zadnjih par dana ili mi se cini..
Recommended Posts