Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)
U do jaja ti je taj poznanik sa limana :Hail: Sto volim kad razni "poznanici "sire poluinformacije :wub: LDP-ovci (sta god to bilo) se ne smatraju nacistima zato sto to nisu. Postoji jasna definicija sta su nacisti a i svi ljudi iz ck znaju ko su u Novom Sadu nacisti a ko LDP-ovci tako da tu nemas problem...
Nije to on mislio bukvalno nego metaforično. Kao, isuviše meke stavove imaju... U svakom slučaju, neumesna usporedba. Edited by Quizmaster
Posted (edited)
Prica sa oficircem je trebala biti realizovana jos prosle godine i to im je odlicna ideja, bolja plaza, sa strane tvrdjave a sigurno ce biti neka skela za prelaz na stranu grada.
Pored tvrđave nisu stvari rđave.Sprem'te Oficira da im dupe svira! Edited by Quizmaster
Posted
Eh, gde je nestao stari egzit???
'as ti mater nenormalnu! koji si ti carević :Hail: sve sve ali
Sve je manje kampera, kampera koji jure a ustvari nikuda ne zure. Kazu da je srusen kamp stari. Nema vise starog satora i djerma i debelog lada od bagrema sa trulim granama.
:lol:
Posted

Kaze izvesni Daniel Farkaš:

Shibuya-kei veče u sredu u OblomovuZahvaljujući pijanstvu i Ljubi iz Oblomova koji je kul baja, dobio sam priliku da isprobam puštanje shibuya-kei muzike. Jednom sam izabrao kompilaciju koja je trebalo da svira u IPS-u, prekinuta je na pola prve pesme, precenio sam ih. :) A shibuya-kei uopšte nije strašan, vesela japanska salata pop, disko, džez, bosanova, francuske i elektronske muzike. Imam u rezervi i druge japanske stvari, zavisiće od atmosfere šta će tačno ići. U Oblomovu je super u poslednje vreme, pušta se sve, od Ramonsa do Lepe Brene. Sreda jeste kljakav dan, videćemo, dođite.
Za aupućene, Shibuya-kei je karakteristična muzika jednog tokijskog kvarta. Dakle, kvartovi u Tokiju imaju autentične muzičke žanrove, ali Srbija je ta koja je velika..
Posted

:D ako dođe neki furunaš nek mi se javi.

Posted

Si ti Daniel? Ja cu verovatno navratiti.

Posted

bak u rl ne nosi krabu sa sobom, razočarao sam se.

Posted (edited)

Eh, nismo si džepove opipavali.. A tamo svašća ima.Dobro bilo!

Edited by Buck Naked
Posted

Veceras Koroman pravi koktele u Studiju, ocel neko samnom da ga premlatimo kad krene kuci?

Posted

Ja se našminkan pojavljujem u Dablinu, na Rocky Horror Picture Show Sextravaganzza.

Posted

Ala je bilo dobro.. aujebote.

Posted

Super bilo! Upravo izvadio konfetu izgaca...

Posted

Je l zna neko ko izbacuje ove flyere iz avijona i kako moze da se dodje do njih?

Posted

Sacekas da padne na zemlju

Posted

Je l to neka navala policijskih patrola po gradu u zadnjih par dana ili mi se cini..