prima Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 ima ona "kafanica" sa fenomenalnom klopom, ne znam tacno adresu a trebalo bi da i dalje postoje, prosli put bila u julu :]
nixolaus Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 pitanje za one koji su preko sbb-a... imate li smetnje na kanalu SOS? I da li je moguce da mi svi kanali rade normalno, a da samo on zeza?
Buck Naked Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Meni na SBB pola kanala ima neke snežne smetnje, a pola kristalno cisto.
Mp40 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Meni na KDS pola ima smetnja a pola ih ni nemam.
Quizmaster Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 U koliko sati počinje večerašnji koncert u CK?
batticuore Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 druže precedniče kdp rik-a, moja malenkos' neće moći da prisustvuje večerašnjem događaju. ostajem kod svoje kuće, drukčije ne mogu. a zaista, zaista sam htela da dodjem. svima želim dobar provod! :)
Quizmaster Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Vrlo sam zadovoljan večerašnjom svirkom Red Union i to nije nikakvo uvlačenje empeju, nego čestitka bendu na posvećenosti muzici, energiji i beskompromisnosti u nastupu. Svideo mi se i Sonic Boom 6, interesantna pank grupa u kojoj su tri vokala i trombon.Inače, sreo sam komšiju sa Limana i razgovor je tekao otprilike ovako:- E, Zoki, otkud ti na ovakvom mestu?- Slušam ja svašta, pop, rok, r'n'b, pank... Došao sam da vidim poznanika sa foruma.- Dobro, ali opet si me iznenadio... Ovde ti je krajnje ekstremna varijanta, LDP-ovci se maltene smatraju nacistima :o
Аврам Гојић Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 (edited) Gospodo Novosađani,Od tradicije Egzita nije više ostalo baš ništa: gradske vlasti odlučile su da izmeste kamp iz parka kod Filozofskog, jer je zaključeno da kampove ne treba stavljati ispod drveća. Da je na kampere pao meteorit, verovatno bi odlučili da kamp ne bude pod vedrim nebom, nego u nekakvoj pećini.Nova lokacija najverovatnije će biti plaža Oficirac. Kakvo je to mesto? Ima li šumovito zaleđe? Koliko je velika? Može li se to uopšte?edit: I postoji li razumniji prilaz Oficircu od onog šumskog druma koji ide uz obalu, pored EXIT parkinga, neosvetljenog i opasnog preko svake mere? Edited March 3, 2009 by vasudeva418
crvena pravda Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Vrlo sam zadovoljan večerašnjom svirkom Red Union i to nije nikakvo uvlačenje empeju, nego čestitka bendu na posvećenosti muzici, energiji i beskompromisnosti u nastupu. Svideo mi se i Sonic Boom 6, interesantna pank grupa u kojoj su tri vokala i trombon.Inače, sreo sam komšiju sa Limana i razgovor je tekao otprilike ovako:- E, Zoki, otkud ti na ovakvom mestu?- Slušam ja svašta, pop, rok, r'n'b, pank... Došao sam da vidim poznanika sa foruma.- Dobro, ali opet si me iznenadio... Ovde ti je krajnje ekstremna varijanta, LDP-ovci se maltene smatraju nacistima :o U do jaja ti je taj poznanik sa limana Sto volim kad razni "poznanici "sire poluinformacije LDP-ovci (sta god to bilo) se ne smatraju nacistima zato sto to nisu. Postoji jasna definicija sta su nacisti a i svi ljudi iz ck znaju ko su u Novom Sadu nacisti a ko LDP-ovci tako da tu nemas problem...
korindjar Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 (edited) U do jaja ti je taj poznanik sa limana Sto volim kad razni "poznanici "sire poluinformacije LDP-ovci (sta god to bilo) se ne smatraju nacistima zato sto to nisu. Postoji jasna definicija sta su nacisti a i svi ljudi iz ck znaju ko su u Novom Sadu nacisti a ko LDP-ovci tako da tu nemas problem... Gospodo Novosađani,Od tradicije Egzita nije više ostalo baš ništa: gradske vlasti odlučile su da izmeste kamp iz parka kod Filozofskog, jer je zaključeno da kampove ne treba stavljati ispod drveća. Da je na kampere pao meteorit, verovatno bi odlučili da kamp ne bude pod vedrim nebom, nego u nekakvoj pećini.Nova lokacija najverovatnije će biti plaža Oficirac. Kakvo je to mesto? Ima li šumovito zaleđe? Koliko je velika? Može li se to uopšte?edit: I postoji li razumniji prilaz Oficircu od onog šumskog druma koji ide uz obalu, pored EXIT parkinga, neosvetljenog i opasnog preko svake mere?Ako mene pitas, oficirac je pizdarija. Edited March 3, 2009 by Hustler
Duci Simonovic Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Prica sa oficircem je trebala biti realizovana jos prosle godine i to im je odlicna ideja, bolja plaza, sa strane tvrdjave a sigurno ce biti neka skela za prelaz na stranu grada.
Mp40 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Eh, gde je nestao stari egzit???Kad se samo setim, jos 2008 smo Fetboj slim, Dj Tjesto s'orasi, DJ zensko i ja jedini znali za MikroStejdz a onda su dosli stranci i provalili to najboje mesto. Bolje i od rege stejdza koji je svima nekako najbolje mesto. Kamp je bio ispred fakulteta i time je simbolicno bila prikazana veza izmedju studiranja i idenja na egzit. Mobilni smo punili cekajuci u redovima, cesto bi se tu rodila i poneka ljubav. Kao na ORAi! Mekike su bile neprovaljene i slane sve dok Mekikar (McYkahr) Kuzminovic nije to sve popularisao preko svake mere. Jos nam je samo kuvani muruz ostao da nas seca na stari Egzit. Bendovi su postali neiskreni i poznat i shveckii. Nema vise Conte da nam isprica o pickama i kako ih je Tito vesao o kablove od ruskih elektircnih gitara koje su jedino bile da se kupe tih dana. Sve je manje kampera, kampera koji jure a ustvari nikuda ne zure. Kazu da je srusen kamp stari. Nema vise starog satora i djerma i debelog lada od bagrema sa trulim granama. Oficirac nece nikad zameniti onu atmosferu punjenja mobilnog na recepciji! Nikad! Pozivam zato sve prave Egzitase da se u minut do pet do dvanajst okupimo na mestu gde se na Egzitu siri svest o mobingu i depresiji i postavimo simbolican kanp i da predsedniku Egzita urucimo ponistene pasose State of egzit.
Recommended Posts