Mp40 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 U okviru akcije Smrt fasizmu svaki dan i stalno i non-stop i pank i sve to...Dojdjte na svirku!Sonic Boom Six (Manchester)Red Union (Stoke On Tent)CK13, Petak 27. Februar upad 400 u Mungosu pre, pesto na vratimaProvedite ugodno vece sa prijateljima...
korindjar Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 bio danas na spensu u onoj parodiji od bioskopa i prepoznam da karte cepkaju isti likovi ko u kcns. pitam ih sta je ovo, vele da su se tamo preselili jer se kcns renovira. kazu bioskopska sala ce biti renovirana (nije znao da mi kaze dal ce biti i novog ozvucenja i projektora), sprat iznad ce biti jos jedna sala od 500m2. i da, izbacili su piping iz zgrade, sto znaci da basovi odande vise nece trovati vecernje projekcije.e jedino ga jos nisam pitao kada ce biti gotovo renoviranje
henrik larsson Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Večeras u CK Unison i Bambix. Vidimo se tamo.
MancMellow Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 U okviru akcije Smrt fasizmu svaki dan i stalno i non-stop i pank i sve to...Dojdjte na svirku!Sonic Boom Six (Manchester)Uf, znam jednog koji uživa u tom njihovom "genre-terrorism"-u, pa ako bude voljan, eto i mene sas njim.
Mp40 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Večeras u CK Unison i Bambix. Vidimo se tamo.Jashta!
čekmeže Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Može li predlog dobrog novosadskog restorana? Za 20ak duša, normalan odnos cena/kvalitet?što ne radi sajt Crne kuće?
Mp40 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Bata Pezo, Ognjiste, Sokace, Plava Frajlaa za bas keva/baba kuhinju - Buca!
nisam ja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 o da.teleca chorba kod buce....al bi sad legla.odo na nau krejvin.
henrik larsson Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Večeras u CK Unison i Bambix. Vidimo se tamo.Jebali babe. Bilo do jaja.
čekmeže Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 empej, hvala. Još neko? Plaćam 5 evra dobru preporuku. Nećete valjda da ta lova ode moderatorskom dušmaninu?
Show_Me Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Bata Pezo, Ognjiste, Sokace, Plava Frajlaa za bas keva/baba kuhinju - Buca!Uff... Za Sokace jos jedan glas!
MrX Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Od mene glas za Balkan ekspres na djackom igralistu. Nije neki ambijent, ali su zato porcije ukusne i brutalno velike.
korindjar Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 U! Arhiv je strava. ja sam se brinuo zbog cena, al ispada da nisu strasne, a imaju i jedan od najboljih deserta koje sam probao u zivotu - trazite pecene jabuke, kosta oko 250 din. najbolja stvar ikad
Buck Naked Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Dont get me started..Greenich (personal favorite) u Vase Stajica, Pasha kod Dunavskog parka, spomenuti Arhiv kod hotela Putnik, Stratus kod fakulteta. To ti je onako internacionalno-mešano (iako se Arhiv fura na Vojvodinu, a Pasha na Italiju, u stvarnosti je international). Sva četiri su odlična, kada je kvalitet u pitanju. Cene su skuplje za novosadski prosek, ali i dalje jeftinije od Beograda. Zatim, tematski. Akva Dorija za ribu (dimljeni saran), Sokače za meso (puno mesa), Travica na putu za Futog za jagnjetinu.
Recommended Posts