Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

U okviru akcije Smrt fasizmu svaki dan i stalno i non-stop i pank i sve to...Dojdjte na svirku!SB6Promo.jpgSonic Boom Six (Manchester)2aig3vb.jpgRed Union (Stoke On Tent)CK13, Petak 27. Februar upad 400 u Mungosu pre, pesto na vratimaProvedite ugodno vece sa prijateljima...

Posted

bio danas na spensu u onoj parodiji od bioskopa i prepoznam da karte cepkaju isti likovi ko u kcns. pitam ih sta je ovo, vele da su se tamo preselili jer se kcns renovira. kazu bioskopska sala ce biti renovirana (nije znao da mi kaze dal ce biti i novog ozvucenja i projektora), sprat iznad ce biti jos jedna sala od 500m2. i da, izbacili su piping iz zgrade, sto znaci da basovi odande vise nece trovati vecernje projekcije.e jedino ga jos nisam pitao kada ce biti gotovo renoviranje

Posted

Večeras u CK Unison i Bambix. Vidimo se tamo.

Posted
U okviru akcije Smrt fasizmu svaki dan i stalno i non-stop i pank i sve to...Dojdjte na svirku!SB6Promo.jpgSonic Boom Six (Manchester)
Uf, znam jednog koji uživa u tom njihovom "genre-terrorism"-u, pa ako bude voljan, eto i mene sas njim.
Posted
Jashta!
Posted

Može li predlog dobrog novosadskog restorana? Za 20ak duša, normalan odnos cena/kvalitet?što ne radi sajt Crne kuće?

Posted

Bata Pezo, Ognjiste, Sokace, Plava Frajlaa za bas keva/baba kuhinju - Buca!

Posted

o da.teleca chorba kod buce....al bi sad legla.odo na nau krejvin.

Posted
Jebali babe. Bilo do jaja.
Posted

empej, hvala. Još neko? Plaćam 5 evra dobru preporuku. Nećete valjda da ta lova ode moderatorskom dušmaninu?

Posted
Bata Pezo, Ognjiste, Sokace, Plava Frajlaa za bas keva/baba kuhinju - Buca!
Uff... Za Sokace jos jedan glas!
Posted

Od mene glas za Balkan ekspres na djackom igralistu. Nije neki ambijent, ali su zato porcije ukusne i brutalno velike.

Posted

U! Arhiv je strava. ja sam se brinuo zbog cena, al ispada da nisu strasne, a imaju i jedan od najboljih deserta koje sam probao u zivotu - trazite pecene jabuke, kosta oko 250 din. najbolja stvar ikad

Posted

Dont get me started..Greenich (personal favorite) u Vase Stajica, Pasha kod Dunavskog parka, spomenuti Arhiv kod hotela Putnik, Stratus kod fakulteta. To ti je onako internacionalno-mešano (iako se Arhiv fura na Vojvodinu, a Pasha na Italiju, u stvarnosti je international). Sva četiri su odlična, kada je kvalitet u pitanju. Cene su skuplje za novosadski prosek, ali i dalje jeftinije od Beograda. Zatim, tematski. Akva Dorija za ribu (dimljeni saran), Sokače za meso (puno mesa), Travica na putu za Futog za jagnjetinu.