korindjar Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 (edited) Evo jos jedan dobar. Samo da znate, policija ne sme u crkve, plase ih jos beli luk i osvestane baklje Ево да се и ја јавим. Било је много људи, у најбољем тренутку око 2000, али било је око 500 припадника полиције. Зато нас је било око 2500 све укупно.Много средњошколаца, а и ја са торбом на раменима, па сам и ја прошао као средњошколац, мада ме издају ове седе што ми се по коси мотају.Ишли смо од трга, ка Футошкој, па према Железничкој станици, па назад према Футошкој, па према Спенсу где смо први пут стали. До тада је остало око 1000 људи, а полиција се није смањила. Затим се ишло опет на Центар, где је остало око 500 средњошколаца, а полиције исто толико. Затим смо кренули до Цркве, а како је полиција се намерно повукла, и оставила само четири корњаче да се бију. Они су онда кренули да хапсе око себе, ухапсивши двоје, без икаквог разлога.Затим су људи стали, а свих 500 полицајаца је гледало хоћемо ли на њих. Ја сам кренуо физички да гурам људе даље, говорећи им како треба упалити свећу а не да се бијемо.Купио сам цело паковање и кренуо да дајем деци. Деца су мирно ушла и кренула да запале свећу и да се помоле.Затим смо кренули из Цркве, а нека два пијана ментола, кренули да се туку једно између другог. Викао сам свима да уђу у Цркву, јер је сада полиција кренула све да бије, због она два ментола. И стварно сви су ушли у Цркву, јер полиција не сме унутра...Тако смо избегли да више људи буде бијено и ухапшено, јер су то смерали ови мајмуни из полиције.Ево пар слика, јер нисам имао времена да сликам, морао сам да пазим од назад да не буде проблема...Било је добро, а ниједно једино стакло није поломљено... Edited February 17, 2009 by Hustler
mojo Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 (edited) Ja zadovoljan kako je sve prošlo, majke mi. Za jednu joint akciju vodećih naci-fašističkih pokreta sa ovih prostora (uključujući i neveštu Firmu), ispalo je prilično jadno. Kao ova fotka gore. Dance baby, dance!! Edited February 17, 2009 by mojo
Dionysos Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Купио сам цело паковање и кренуо да дајем деци. Деца су мирно ушла и кренула да запале свећу и да се помоле.Затим смо кренули из Цркве, а нека два пијана ментола, кренули да се туку једно између другог. Викао сам свима да уђу у Цркву, јер је сада полиција кренула све да бије, због она два ментола. И стварно сви су ушли у Цркву, јер полиција не сме унутра...Mojsije, jebote!!!Ево пар слика, јер нисам имао времена да сликам, морао сам да пазим од назад да не буде проблема... hm... nije valjda da je bilo i takvih
batticuore Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 kakav hepening čist KDP po svim parametrimajes vala, al nek stvarno odu malo do Prištine ako tolko ljube Kosovo. jako me nerviraju ti mali napaljeni retardi.
Gonzo Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 jako me nerviraju ti mali napaljeni retardi.u potpunosti te razumem :)
hattori Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 jes vala, al nek stvarno odu malo do Prištine ako tolko ljube Kosovo. jako me nerviraju ti mali napaljeni retardi.ma otisli bi oni,ali vidis da dizu ruku.dizu obadve.
Jerry Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Moram da primtim da Jerry stavlja blanko znak pre zapete isto kao iEVO i TEBI jedan znak! :P I ti si bio tamo u rulji.Primetio sam te!
Wilde Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Ево пар слика, јер нисам имао времена да сликам, морао сам да пазим од назад да не буде проблема...hm... nije valjda da je bilo i takvihKako nije? Pa bio Milan Kvirija Obradovic
Mp40 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Super im je pozivnica-letak za danasnje majmunisanje? Sto ukinuse hitleromladincu pravi armband? Sad je Slobajugend...Neka vas ne mrzi i otidjite na KiCh forum da vidite sajam neprijatnosti continued...
Jerry Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Uf,ovo je kao iz 1933. godine u vreme Dritte Reich i pod kancelarom Hitlerom.Valjda ne mogu više u desno da idu!
Аврам Гојић Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Da neces da bacas atomsku bombu i na Novi Sad, da saseces zlo u korenu?
Jerry Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Da neces da bacas atomsku bombu i na Novi Sad, da saseces zlo u korenu?Di god je potrebno! ;)
Jerry Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Hotel Putnik je napokon privatizovan,prodat je nekom konzorcijumu iz Subotice.Još jedan slučaj za Strazbur i za tužbu Tanurdžića protiv države Srbije.
Recommended Posts