Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

Ubij cigana? Znači, dajem levo mudo da se poneki klinjo navijač u trenutku zbunio i ono, zapevao protiv yveyde :lol: A vidim i Mladen Kvirija Obradović je upriličio protest. Vragolan jednostavno ne odustaje.

Posted
Nema druge strane. Nisu svi navijaci nacosi ali kao organizovana navijacka grupa itekako jesu. Antinacosi svakako postoje i nije ih malo ali nisu organizovani na tribini. Pod parolom zvanicne apoliticnosti, protura se iskljucivo ekstremno desnicarenje. Sad but true. Bolje ne idi na firmin forum, skenjaces se. Ja jesam. Tuga i mrak.
Ekstremni desnicari bi po definiciji trebali da vole svoju naciju. Ovo su gnjide koje velicaju Srpski dobrovoljacki korpus. Nesto se mislim i zakljucujem da je taj soj gori i od nacista.
Posted
Ubij cigana? Znači, dajem levo mudo da se poneki klinjo navijač u trenutku zbunio i ono, zapevao protiv yveyde :lol: A vidim i Mladen Kvirija Obradović je upriličio protest. Vragolan jednostavno ne odustaje.
1 autenticna gay parada.:lolol:
Posted
Ovo su gnjide koje velicaju Srpski dobrovoljacki korpus. Nesto se mislim i zakljucujem da je taj soj gori i od nacista.
Ali, kako je Borzerker (Borko Novic, stub i jedina konstanta novosadskog Combat18 koji se druzi sa DECOM i regrutuje ih...) srecno i spremno prilozio dokaz o primanju SDK u SS (ne zapravo, naravno kokosari nacisticki i izmecari SS-a, najgora vojna formacija uz Bugare - reci jednog nemackog pukovnika sa terena). Ne brini... Imamo mi i ovde na forumu Ljoticevce i SDK fanove... vidi temu Sta citate?
Posted

Jebote trebali su da ga zgnječe u kolevci. Samo ne kapiram kako neko može da se smatra patriotom i da se ponosi SDK-om, ne ide mi u glavu.

Posted

pa isto kao i onaj ko voli Hitlera i Srbiju, sve se moze. Moras uvek imati na umu da onaj kome nacizam ima smisla mora biti imbecil operisan od logike.

Posted (edited)

Tako je. Imbecilno je uopste imati argumente "kako mozes biti nacista, a Srbin". Naravno da mozes, cim si nacista, u startu si operisan od mozga, bio Arijevac ili Cigo. Ne mislim ti licno..

Edited by Buck Naked
Posted

Al kao da ih zaista nije bilo previse.. pazi, ovo bilo bas organizovano, dosao je i Mladen Kvirija..

Posted

Moram da primtim da Jerry stavlja blanko znak pre zapete isto kao i

s7303420cy9.jpg
Obočni moroni ,operisani od zdrave pameti.
Posted

Evo jednog izveštaja. Boldovao sam šta mi je bilo baš smešno :lol:

Па да и ја помогнем мало онима који нису били,а и да испричам своје виђење протеста:Све је почело око пола 11 у близини Грађевинске школе,почеле су дискретно да се окупљају мање групе Српске омладине.Убрзо су те групице свеукупно чиниле око 50 момака и девојака.Моји другари прикупљају паре за платно и спреј.Уметничким дојмом неколицине присутних настала је и паролакоја се налази на многим сликама како видим,кратко и јасно:Војводина+Космет=Србија!Током прављења пароле нас неколико се издвојило,а осталима прилази група од око 20-ак Београђана припадника 1389 и Образа,који се понашају као на сеоском вашару,или као да нас је у најмању руку ту хиљаду.Размахује се заставама,почиње песма,непотребно се привлачи пажња полицији која их открива и растерује према Булевару где прелазе у руке Жандармерије,које је у Новом Саду било невиђено много.Та група некако долази до Машинске школе где шире транспарент:Презир диктатури и позивају ученике да изађу напоље.Ускоро смо и ми дошли у то двориште са свеже направљеном паролом.Међутим настаје гужвапојављује се неки директорчић и тражи од полиције да нас избаци напоље,што је полицији и пошло за руком,при чему су неке велике галамџије показале како лако постају мањи од маковог зрна,а ми који смо и хтели нешто,нисмо могли јер нас је било премало да би сад терали инат полицији.Тако је пропао покушај да покупимо средњошколце из Машинске.Изашавши из тог дворишта,постајемо робови у рукама људи у плавом,они буквално све контролишу,како ходамо,куда се крећемо,воде нас искључиво стазом да би што мање народа приметило нас младе људе...Тако долазимо до раскрснице на којој је требало да се упутимо у Електротехничку школу,али нас полицијски кордон спречава да одемо тамо,и принуђава нас да кренемо према центру.Ово све пишем да би сте схватили која је била намера режима,а намера је била да се што мање омладине појави на овом скупу,да би скуп опет био представљен као шачица "клерофашиста" и "екстремиста".Долазимо до центра и неки се пењу на Милетића,почиње скандирање,али премало нас је за било какво озбиљније организовање,па се нас неколико одлучује да повучемо масу према Саобраћајној школи,не би ли бар мало повећали број...На свега стотинак метара од школе полиција нас поново малтретира,али после дугих и мучних преговора пристају да једна наша мања делегација оде у школу и позове ученике (мада ми то нисмо баш тако представили).Покушај пролази неуспешно,у међувремену нам се прикључују ученици из машинске и Електротехничке који су обавештени да не можемо до њих.Крећемо назад,и ту група од неких 12 момака покушава да успостави вођство над колоном.Намећу своје песме,непознате већини присутних.Уседиће нови покушај изласка на пут,али ни овог пута нисмо успели,због неспособности тог вођства,али и због тога што већина није била спремна да ризикује хапшење да би се шетала путем...Убрзо наилазимо на организован кортео навијачке групе Фирма.Њих око 500 је дошло са великом паролом:Космет је Србија,са Српским барјацима,топовским ударима,бакљама...Све у свему уносе доста живости у колонупотом се колана враћа у центар где тачно у 12.44 почиње протест.Пароле су истакнуте напред:Нови Сад је Србски град,Космет је Србија,Војводина+Косово=Србија.Ту је било баш напето,неколико топовских удара је експлодирало у близини припадника Жандармерије.Ту је било присутно преко 1500 људи,владал је одлична атмосфера,што је и логично с обзиром да су 90% протеста чинили млађи од 22 године...Потом је уследила шетња главним градским улицама.Током шетње вреди истаћи да нас је већина грађана поздрављала срдачно дочекивала.Број протестаната је порастао не преко 2500 током шетње која се завршила на платоу испред СПЕНС-а где смо сви поново истакли пароле и заставе,певали,скакали.Те слике ће бити негде истакнуте,само да кажем да је на сликама код СПЕНС-а приказана само половина масе,пошто друга половина није желела да се слика па су стајали иза апарата...Током шетње од СПЕНС-а до центра поново,приметио сам једну мању заставу Новог Српског програма,што значи да су и припадници овог покрета узели учешћа у протесту...Морам да напоменем да нас је већина навијача напустила код СПЕНС-а,и да је због тога остатак шетње био знатно бројно слабији,али и на знатно нижем нивоу...Потом се кренуло до цркве,где су упаљене свеће за Спас Србије и Српског народа на Косову.Приликом те кратке шетње ухапшена су 4 припадника покрета Образ,и ситуација је у једном тренутку била изузетно напета...Потом се мањи инцидент десио испред Цркве када је група неких секташа узвикивала да неће са женама у Цркву?!Шта год им то значило,а кулминација је била када су се два Србина,националисте и патриоте потукле наочиглед свих и то испред Цркве.Ја заиста не знам ко су и одакле су ти идиоти,али желим да истакнем да ћемо јмоји другари и ја убудуће такве пијане или дрогиране примерке отклањати са оваквих скупова,милом или силом...Све у свему да закључим,лепо искоришћено поподне од стране Српске омладине,требали би имати више оваквих скупова,али и да се заведе ред...Да се зна ко коси,а ко воду носи...

Posted (edited)

Na kraju se ipak mora znati ko je topdzija a ko furundzija :P

Edited by Duci Simonovic
Posted
Потом се мањи инцидент десио испред Цркве када је група неких секташа узвикивала да неће са женама у Цркву?!Шта год им то значило,
U mom kraju se takvi zovu gejevi u plakaru.
Posted

Све у свему да закључим,лепо искоришћено поподне од стране Српске омладине,требали би имати више оваквих скупова,али и да се заведе ред...Да се зна ко коси,а ко воду носи...

Posted
а кулминација је била када су се два Србина,националисте и патриоте потукле наочиглед свих и то испред Цркве.
:(