Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)

Auh... Hvala na iskopu!

Film "Jesen u mojoj ulici" govori o dvojici dvadesetogodšnjaka koji besmisleno provode dan u jednom od siromšijih delova Novog Sada. Tražeći novac da prvi put posle osnovne škole odu na more, provode nas kroz podsvet Detelinare i kroz pravu sliku dela drušva izgubljenog u tranziciji. Uprkos tome što sve ukazuje da ce ovo biti samo još jedan jesenji dan, na ovom naizgled bezazlenom putu dogodiće im se trenutak koji će zauvek izmeniti njihove živote. Ovo je pre svega priča o odrastanju uz nasilje i prijateljstvo u sredini punoj pogrešnihih vrednosti..
Siromsiji deo Novog Sada? Sredina puna pogresnihih vrednosti? Ja se uvredio. Edited by Buck Naked
Posted
Siromsiji™ deo Novog Sada? Sredina puna pogresnihih™ vrednosti? Ja se uvredio.
šta se vređaš, kad si sa Avijacije... ;)
Posted

Jes' vala, stvarno! :)Mada, pruga (koja je medju glavnim motivima filma, eno je i na slici na sajtu, sa sve zelenim mostom) upravo deli Detelinaru i Avijaciju, tako da malo prozvanosti ima :)001_03.jpg001_05.jpg

Posted

Jel ovo izašlo u etar? 2006 aplodovano, a tek sad videh...

Posted (edited)

Ih, pa gledalo se u bioskopu, ceo drug Pank bio tada tamo. I divan program: Stari Novi Sad iz pank perspektive.A vise ni tog bioskopa nema.. eh, sudbino! Trebalo bi da ima negde onlajn za download, na zvanicnom sajtu valjda.

Edited by Buck Naked
Posted

Po svemu sudeci, Sonic Boom Six i Red Union 27. februara u Crnoj Kuci. Kickass.Evo i Paki-pevaljke.210631467_l.jpg

Posted

i ja sam cuo da imaju dojaja ribetinu kao vokal. dolazim!

Posted (edited)

dupli post, izgleda zaigralo srce kacam video pevacicu red uniona.

Edited by ToniAdams
Posted (edited)

Jeste, jeste, to je pevacica Red Uniona :)Edit: jel to ona ima ruzna stopala ili je pogled kroz vodu to iskrivio?

Edited by Buck Naked
Posted

bigej ce bolje znati, on je fut fetisista

Posted

u tome si majstor, samo da napomenem! :)

Posted (edited)

E, naredni put nemoj da mene izostavite iz tih foot fetish sessions.Edit: Uzgred, ako ce stvarno biti ovakva forumaska pomama da se dodje na svirku, mogli bismo organizovat i neko before/after druzenje, i to..

Edited by Buck Naked
Posted

Moglo bi da padne neko brčkanje nožica u lavoru.

Posted
Pola zasluga pripada tvojim stopalima!
joj, hvala ti, pa trudim se da vodim racuna, koliko je to moguce :)