Buck Naked Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 (edited) Auh... Hvala na iskopu! Film "Jesen u mojoj ulici" govori o dvojici dvadesetogodšnjaka koji besmisleno provode dan u jednom od siromšijih delova Novog Sada. Tražeći novac da prvi put posle osnovne škole odu na more, provode nas kroz podsvet Detelinare i kroz pravu sliku dela drušva izgubljenog u tranziciji. Uprkos tome što sve ukazuje da ce ovo biti samo još jedan jesenji dan, na ovom naizgled bezazlenom putu dogodiće im se trenutak koji će zauvek izmeniti njihove živote. Ovo je pre svega priča o odrastanju uz nasilje i prijateljstvo u sredini punoj pogrešnihih vrednosti..Siromsiji deo Novog Sada? Sredina puna pogresnihih vrednosti? Ja se uvredio. Edited January 24, 2009 by Buck Naked
radisa Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Siromsiji deo Novog Sada? Sredina puna pogresnihih vrednosti? Ja se uvredio.šta se vređaš, kad si sa Avijacije... ;)
Buck Naked Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Jes' vala, stvarno! :)Mada, pruga (koja je medju glavnim motivima filma, eno je i na slici na sajtu, sa sve zelenim mostom) upravo deli Detelinaru i Avijaciju, tako da malo prozvanosti ima :)
Lale Gator Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Jel ovo izašlo u etar? 2006 aplodovano, a tek sad videh...
Buck Naked Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 (edited) Ih, pa gledalo se u bioskopu, ceo drug Pank bio tada tamo. I divan program: Stari Novi Sad iz pank perspektive.A vise ni tog bioskopa nema.. eh, sudbino! Trebalo bi da ima negde onlajn za download, na zvanicnom sajtu valjda. Edited January 24, 2009 by Buck Naked
Buck Naked Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Po svemu sudeci, Sonic Boom Six i Red Union 27. februara u Crnoj Kuci. Kickass.Evo i Paki-pevaljke.
ToniAdams Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 i ja sam cuo da imaju dojaja ribetinu kao vokal. dolazim!
ToniAdams Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 (edited) dupli post, izgleda zaigralo srce kacam video pevacicu red uniona. Edited January 25, 2009 by ToniAdams
Buck Naked Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 (edited) Jeste, jeste, to je pevacica Red Uniona :)Edit: jel to ona ima ruzna stopala ili je pogled kroz vodu to iskrivio? Edited January 25, 2009 by Buck Naked
Buck Naked Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 (edited) E, naredni put nemoj da mene izostavite iz tih foot fetish sessions.Edit: Uzgred, ako ce stvarno biti ovakva forumaska pomama da se dodje na svirku, mogli bismo organizovat i neko before/after druzenje, i to.. Edited January 25, 2009 by Buck Naked
Lale Gator Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Moglo bi da padne neko brčkanje nožica u lavoru.
ToniAdams Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Pola zasluga pripada tvojim stopalima!joj, hvala ti, pa trudim se da vodim racuna, koliko je to moguce :)
Recommended Posts