Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
Pa onda sam prošao tuda dosta puta. Dok su vam bili radikali na vlasti voz je išao do Novog Sada i uvek bi nakon mosta krenuo da mili kroz neko naselje, ali mi ova maršruta sa snimka ne izgleda poznato.
Jok, tuda putnički ne prolazi. Ti misliš na Salajku. Ovde samo premeštaju lokomotive.Nego, simpatičan blogić o Detošu. Čuveni znak ПАЗИ НАВОЗ. Dugo me mučilo šta je to "navoz"..
Posted

Al prolaze vozovi sa gomilom vagona, a ne samo ona mala sranja sto se ne racunaju!

Posted
Onaj citroen sa prve slike se ne mrda sa svog mesta decenijama. Postoji li neki mehanizam za uklanjanje takvih vozila jer skoro na svakom parkingu postoje 2-3 krsa koje niko ne vozi, a zauzimaju parking mesto?
Nazovi 92, oni ti daju broj parking servisa, nazoves njih i za par dana ce doci inspekcija. Meni su ispred zgrade ostavili nekog ficu da trune pa sam reagovao. Ima da se zna red
Posted

Tu se na klupici prodavali trodosi?

Posted (edited)

Svuda se na klupici prodavali trodosi. Detoš bateeeeee. Najači smo, aleale.A sada ozbiljno. Jel zna neko nesto vise o tom filmu? Mojo, ti si vidjao neke filmske ekipe po kraju?

Edited by Buck Naked
Posted

U jebote, ja sam video 1 filmsku ekipu kod Kalmana Langa, kod zabavista, 13. decembra (znam zbog slave), nocno snimanje!I pored je bio kamion RTV

Posted
U jebote, ja sam video 1 filmsku ekipu kod Kalmana Langa, kod zabavista, 13. decembra (znam zbog slave), nocno snimanje!I pored je bio kamion RTV
Kalmanalanga, moje zabavište, ko ne nauči da izgovara ime, ne može u osnovnu! Jes, mislim da je ekipa oko kinokluba tu visila neko vreme. Sve sami zaludni studenti. Aj raspitaću se, možda i nisu bili tako zaludni.
Posted
Pofalnica hasleru za dobrodošlicu, bili i pili u Martha's baru, fino mestašce
Si probao medovacu? :)
Posted
Au, stotinu mi Titovih ruza, zar si i ti iz ovih krajeva?
Posted (edited)

nene, bio na slavi gde su se pokacili dileri. objasnili su mi da je to cest ritual za vas deo grada, posto se redovno tabate, a svi valjaju dopinace tu sam, preko pruge. naselje

Edited by Hustler
Posted
inace tu sam, preko pruge. naselje
tako sam i mislio, ali me poznanstvo sa drugom Kalmanom Langom zbuniše.
Posted
Si probao medovacu? :)
ne, ali to treba hastleru da prebacis sto vam degradira dugovekovnu tradiciju dobrog ugoscavanja nas sa ove strane granice.mada, zvuci zanimljivo ta medovaca.... sledeci put....
Posted

debre, to je novotarija za zene. a i gde ces rakije u sred dana, to po legendi koje cujem ni grunf ne radi

Posted
Evo opet ja sa lokal lokal patriotizmima. Apparently, snima se neki film na Detelinari, u (ko)produkciji sa Radijom 021. Jos je tesko prokljuviti da li je tema 1) Stari Novi Sad, 2) Zivot u getu i ekipa iz kraja ili 3) Studentsko egzistencijalna problematika iliti nejebica. Verovatno je sve zajedno: studentski film o ekipi iz kraja sa underlying nekad se znao red motivom. Medjutim, meni kao babi iz vica bilo toplo oko srca kada sam ugledao kadrove sa Stare Detelinare. A ko zna, mozda film i ne budu nove Munje.Naravno, muzika za ovaj prvi trejler je ono dosadno beogradsko indie smece, a i glumci nesto ne vidim da imaju novosacki naglasak. Ali, eto, za sve koji se setaju ili kupuju/diluju ovim prostorima..Zna li neko nesto vise (ili, nesto dobro) o ovome?
Kolko znam, tema filma je Stara Detelinara :)Snima ga Milos Pushic a muziku radi Shpira iz Trance Balkan Desorganisation-a sto verovatno cujes u drugom klipu...Javim kad saznam nesto (vise) o filmu...