Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

Vala, ako je uspeo Milo Mugoša da premosti Moraču onako brzo, i vi ćete Dunav. Jedna stvar vam ide u prilog:

pobedila preduzeća ?Ponting? iz Maribora, ?Zavod za puteve Vojvodine? i DCC iz Ljubljane. Most će biti gotov do kraja 2012. godine.
Slovenci. Srećno, pa da se onaj most kod tvrđave lepo pretvori u pešačku zonu!
Posted
Vala, ako je uspeo Milo Mugoša da premosti Moraču onako brzo, i vi ćete Dunav. Jedna stvar vam ide u prilog:Slovenci. Srećno, pa da se onaj most kod tvrđave lepo pretvori u pešačku zonu!
Jedina ozbiljna firma za građenje mostova je Mostogradnja, ali jbg, oni su iz Beograda. Vama je bliža Ljubljana.Koliko je mostova ta firma i taj zahod iz Bačke napravio ?
Posted

e ugostio sam pejsija na dva piva. nije mogao duze zbog obaveza koje su ga cekale po povratku u islamabad

Posted

CRNA KUĆA sutra!! berlinski streetpunk sastav "tower blocks". ide li neko?

Posted

Gradske vlasti odlucile da moj brica placa kiriju 56K umesto 35K dinara. Poskupljenje od tacno 60%. Valjda su im Nedja i volovi ispraznili gradsku kasu pa je najlakse udariti po privatnicima. :puke:

Posted
e ugostio sam pejsija na dva piva. nije mogao duze zbog obaveza koje su ga cekale po povratku u islamabad
povratak u Islamabad je bio krajnje rizičan. Neko bi morao da skine oznaku "auto put" sa one ulice od Novog Sada do Beograda, koja se na jednoj deonici zove Bulevar Arsenija Čarnojevića. Neki stranac može da se zajebe i krene tim putem računajući na izvestan kvalitet druma. Pofalnica hasleru za dobrodošlicu, bili i pili u Martha's baru, fino mestašce. :)
Posted (edited)

Evo opet ja sa lokal lokal patriotizmima. Apparently, snima se neki film na Detelinari, u (ko)produkciji sa Radijom 021. Jos je tesko prokljuviti da li je tema 1) Stari Novi Sad, 2) Zivot u getu i ekipa iz kraja ili 3) Studentsko egzistencijalna problematika iliti nejebica. Verovatno je sve zajedno: studentski film o ekipi iz kraja sa underlying nekad se znao red motivom. Medjutim, meni kao babi iz vica bilo toplo oko srca kada sam ugledao kadrove sa Stare Detelinare. A ko zna, mozda film i ne budu nove Munje.Naravno, muzika za ovaj prvi trejler je ono dosadno beogradsko indie smece, a i glumci nesto ne vidim da imaju novosacki naglasak. Ali, eto, za sve koji se setaju ili kupuju/diluju ovim prostorima..Zna li neko nesto vise (ili, nesto dobro) o ovome?

Edited by Buck Naked
Posted

Onaj citroen sa prve slike se ne mrda sa svog mesta decenijama. Postoji li neki mehanizam za uklanjanje takvih vozila jer skoro na svakom parkingu postoje 2-3 krsa koje niko ne vozi, a zauzimaju parking mesto?U vezi filma pretpostavljam da je resenje pod 2. Pre 10-15 godina su svi filmovi bili o (novo)beogradskom asfaltu, a sad seoski ambijenti dominiraju. Izgleda da se krug zatvara. Drugi klip mi se dopada.

Posted

Meni je prosto sablasno da pruga prolazi tik pored stambene zgrade, solitera zapravo. :blink:

Posted

Ih, pa nisi bio na Staroj Detelinari onda.. tu je i skola blizu, pa su kao zato stavili onaj zeleni most.

Posted

Pa nisam, za kakvog čoveka ti mene smatraš <_< ... Nego, jer saobraćaju vozovi tuda ili samo one male lokomotive sa klackalicom?

Posted

Svi! Mada ovi pravi redje... Al nije da ih nema. Onda se sve drma.

Posted

Pa onda sam prošao tuda dosta puta. Dok su vam bili radikali na vlasti voz je išao do Novog Sada i uvek bi nakon mosta krenuo da mili kroz neko naselje, ali mi ova maršruta sa snimka ne izgleda poznato.

Posted

Ko ce ga znati. Al nisu ti vozovi losi ponekad.

1412367m.jpg