Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

+ naručiš espresso dobiješ tursku kafu, ima za otprilike dva gutljaja

Posted
+ naručiš espresso dobiješ tursku kafu, ima za otprilike dva gutljaja
U pravim kafanama, umesto turske, umesto espressa, dobija se batina.
Posted

A u Vlasotince uz espreso dobiješ i čašu mleka...

Posted

Radijatori opet crkavaju. Jeben ti Rusiju, Srbiju i one između!

Posted (edited)

E, meni isto! Sta je to? Moji misle da je samo kod nas, pa bi da zovu majstore!Neki vazduh su ceo dan pustali, ko prdez bez sadrzaja, i sada ne rade ko svet!

Edited by Buck Naked
Posted

dolazim u subotu u NS. AKo je neko od forumasa raspolozen za kafu sa obranim mlekom ili dupli vinjak sa kiselom, bice mi cast da podelimo minute.ima li nesto po klubovima za to vece? ona punk kuca, kakva je ziva svirka na rasporedu?

Posted

line out iz sombora, nije punk nego nesto urbano, neocekivana lira i nebojsa iz darkwooda. meni su okej, cenim da cu biti tamo.

Posted

bice, i srpski docek Pejsija... 13 dana posle ove subote.

Posted

Prijavljujem se za srpski doček! Em pacez to zaslužuje, em kanda ne bih mogo sad u subotu. ..Mada ko će ga znati..

Posted

Aj pa vi stariji docekivaci jav'te.

Posted

Napravite mu onaj veliki transparent, kao Čkalji kad se vratio u Jagodinu sa puta oko sveta: ДОБРО НАМ ДОШАО СВЕТСКИ ПУТНИЋЕ

Posted

niste normalni :lol: enivej, ja dolazim oko 11 pre podne, ne morate, zaista, ja sam skroman čovek, da mi pravite neke dočeke i špalire i tako to. KO je zainteresovan za neko druženje, neka se javi na PM. Neka kafa, rano je oko podneva udarati po alkoholu.

Posted
KO je zainteresovan za neko druženje, neka se javi na PM. Pederi STOP!