bup Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 bend one visoke mrsave ribe sa sarenom kosom sto testerise neki dzemper-rockmicrosonic
batticuore Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 sluso ih 2 puta i oba puta su me smorili ko bend one visoke mrsave ribe sa sarenom kosom sto testerise neki dzemper-rockja dogz-e jako dugo nisam slusala, tek sad videla da na novom albumu peva marijana?! :o tim pre idem veceras da ih cujem uzivo! i sta lupas, kakve veze oni imaju sa dzemper rokenrolom, bas ga pretera. <_<
korindjar Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 (edited) pa komparacija je oko dosade. mogao sam reci i 'dinamicni kao bankine' Edited October 25, 2008 by Hustler
Mp40 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Aj u petak na Ragman. Novi album pizdarija. Maskenbal, helovin... stas vise?Ja cu da se umaskiram u zonbija.
mojo Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Aj u petak na Ragman. Novi album pizdarija. Maskenbal, helovin... stas vise?Ja cu da se umaskiram u zonbija.Jel то maskiranje цомпулсору? Jebo ja helovin, jedva sam skontao šta je božić..
nixolaus Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Juce u bus GSP-a ulazi lik sa kosuljicom tople boje, kulturan, celav, nosat, plavook - isti Miralem.Je l otkrivanje RL-a ako pitam da li je Miralem iz Novog Sada?Mislim jeste smesno, jer 1 Miralem se ne vozi GSP-om, al opet kultura, nos i uredno placanje karte kod konduktera su me mnogo uznemirili i naterali na razmisljanje.
korindjar Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 hehe, znaci prepoznao si miralema. pozdravi ga sledeci put, forumasi ne ujedaju
Kudravi Gaucos Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 hehe, znaci prepoznao si miralema. pozdravi ga sledeci put, forumasi ne ujedajuNisi video ovo:...uredno placanje karte...Tesko je zamisliti Milarema kako daje tesko iznudjeni novac nekakvim kondukterima.
Dionysos Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 forumasi ne ujedajumada oprez nije na odmet...
radisa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Jel' neko zna gde je sad Levis prodavnica u NS... Vidim nije na Spensu, nije preko puta Sinagoge, rekli mi da nije više u Norku... Pa gde je sad ?
korindjar Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 kolko znam nema. i ja sam teo da uzmem farke pre koji dan, al ne nadjoh levis
radisa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 kolko znam nema. i ja sam teo da uzmem farke pre koji dan, al ne nadjoh levisO fuck... Samo oni imaju format pantalona koji mi treba, a da kvalitet nije kompletna mačka u džaku...Valjda će se negde pojaviti uskoro...
korindjar Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 (edited) idem ja cak u bege sledece nedelje pa cu ih tamo uzeti. das mi pare +17% i tebi uzimam Edited October 31, 2008 by Hustler
radisa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 imam i ja problem sa farkama jer il su za cirkusante ili imaju kroj da ne mogu zakopcati slicTačno to, plus format W40 ili 42 a L34 ili 36 ... Nema šanse da nađem tako nešto negde drugde, i još da je kvalitetno, i još da mi odgovara kroj...Verovatno ću i ja za BG u roku od 2-3 nedelje, pa će se pazariti...
Recommended Posts