Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

bend one visoke mrsave ribe sa sarenom kosom sto testerise neki dzemper-rock
microsonic :lol:
sluso ih 2 puta i oba puta su me smorili ko bend one visoke mrsave ribe sa sarenom kosom sto testerise neki dzemper-rock
ja dogz-e jako dugo nisam slusala, tek sad videla da na novom albumu peva marijana?! :o tim pre idem veceras da ih cujem uzivo! i sta lupas, kakve veze oni imaju sa dzemper rokenrolom, bas ga pretera. <_<

pa komparacija je oko dosade. mogao sam reci i 'dinamicni kao bankine'

Edited by Hustler

Bio, al' kratko. Ulovio Atreida.

Aj u petak na Ragman. Novi album pizdarija. Maskenbal, helovin... stas vise?Ja cu da se umaskiram u zonbija.

Aj u petak na Ragman. Novi album pizdarija. Maskenbal, helovin... stas vise?Ja cu da se umaskiram u zonbija.
Jel то maskiranje цомпулсору? Jebo ja helovin, jedva sam skontao šta je božić..

Juce u bus GSP-a ulazi lik sa kosuljicom tople boje, kulturan, celav, nosat, plavook - isti Miralem.Je l otkrivanje RL-a ako pitam da li je Miralem iz Novog Sada?Mislim jeste smesno, jer 1 Miralem se ne vozi GSP-om, al opet kultura, nos i uredno placanje karte kod konduktera su me mnogo uznemirili i naterali na razmisljanje.

hehe, znaci prepoznao si miralema. pozdravi ga sledeci put, forumasi ne ujedaju

hehe, znaci prepoznao si miralema. pozdravi ga sledeci put, forumasi ne ujedaju
Nisi video ovo:
...uredno placanje karte...
Tesko je zamisliti Milarema kako daje tesko iznudjeni novac nekakvim kondukterima.
forumasi ne ujedaju
mada oprez nije na odmet...

Jel' neko zna gde je sad Levis™ prodavnica u NS... Vidim nije na Spensu, nije preko puta Sinagoge, rekli mi da nije više u Norku... Pa gde je sad ?

kolko znam nema. i ja sam teo da uzmem farke pre koji dan, al ne nadjoh levis

kolko znam nema. i ja sam teo da uzmem farke pre koji dan, al ne nadjoh levis
O fuck... Samo oni imaju format pantalona koji mi treba, a da kvalitet nije kompletna mačka u džaku...Valjda će se negde pojaviti uskoro...

idem ja cak u bege sledece nedelje pa cu ih tamo uzeti. das mi pare +17% i tebi uzimam

Edited by Hustler

imam i ja problem sa farkama jer il su za cirkusante ili imaju kroj da ne mogu zakopcati slic
Tačno to, plus format W40 ili 42 a L34 ili 36 ... Nema šanse da nađem tako nešto negde drugde, i još da je kvalitetno, i još da mi odgovara kroj...Verovatno ću i ja za BG u roku od 2-3 nedelje, pa će se pazariti...