Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
Mioba, Atreid, Melankolic i Buck Naked sinoc praktikovali drustvenu interakciju, i tako.
pretpostavljam u crnoj kuci. <_< el bila dobra svirka? ja htedoh da dodjem, al neka fizicka malaksalos' me zadrzala kod kuce. izem ga.
Posted
Mioba, Atreid, Melankolic i Buck Naked sinoc praktikovali drustvenu interakciju, i tako.
I mojo je stajao tu negde iza :ph34r:
Posted
Evo nadahnutog doprinosa novosadskom/vojvodjanskom fasizmu sa onog foruma.
Oдлично. Због таквих џигераша понајволим свој брђански педигре.Него, кад сам већ на топику:
Pri tome ne mislim samo na kulturu i ponasanje, nego nek malo razmisle da li svojim vecinskim glasanjem za radikale se zaista na lep nacin zahvaljuju Vojvodjanima za gostoprimstvo.
Које су оно године радикали први пут заузели Нови Сад? Занимају ме и страначки проценти у градској скупштини.
Posted

Cuti, Bosancu! I odvezi kozu od moje nahtkasne i vodi je dalje od kibicfenstera, obrstila mi sve hauzmicfrustukhozne!!!

Posted (edited)
Које су оно године радикали први пут заузели Нови Сад? Занимају ме и страначки проценти у градској скупштини.
Od 1992-1994. Onda su pocetkom 1995 reformisti na celu sa Dragoslavom Petrovicem ,danasnjom perjanicom Demokratske stranke u Vojvodini napravili koaliciju sa SPS-om i izabrali znamenitog Djura Bajica za gradonacelnika. To je trajalo do izbora 1996. Samo nemoj me pitati za procente mislim da bi za to morao otici do Skupstine grada da odatle izvucem posto sam siguran da nema nigde na netu... Edited by crvena pravda
Posted

Oh yeah! Na fotki je Buck Naked-ov pribor za pikado. I anal dildo.

Posted

A ciji je ovaj cevap? Kemishov?No, na stranu sad to...Svim sugradjanima cestitam dan oslobodjenja Novog Sada od fasizma!afans_fist-2.gif

Posted

Pridružujem se čestitkama! Još da pane neki prvomajski suljpa, i-haj! Inače, kako stvari stoje, ovog 09/11 će da bude i tribina i antifa svirka i jedno opštenarodno veselje. :s_p:

Posted

hocel' bit mozda malo forumaske raje sutra u crnoj kuci na svirci dogz-a? :)

Posted

Moglo bi bit. Forumska raja voli kad je dzaba.

Posted

uuuu, za dz? :s_w: :sirotinja:a hoces ti odati svoj rl identitet? :)

Posted
hocel' bit mozda malo forumaske raje sutra u crnoj kuci na svirci dogz-a? :)
sluso ih 2 puta i oba puta su me smorili ko bend one visoke mrsave ribe sa sarenom kosom sto testerise neki dzemper-rock