Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

pa ajd ono, da ne budem crna ovca, mada mozda neko ne zeli mene da upozna :unsure:

Posted

Ja se danas lepo proveo u Novom Sadu. Gledao uglavnom kroz prozor i u displey GPS, ali svejedno, lepa varoš, a i uvek kooperativni IT stručnjaci. Navratim samo poslom, poznajem samo jednu ulicu, pa i to samo do pola, ali šta ćeš...

Posted
pa ajd ono, da ne budem crna ovca, mada mozda neko ne zeli mene da upozna :unsure:
opste je poznato da imam veliki problem sa tobom gospodjo ili gospodine, ali potrudicu se da se to prilikom okupljanja ne primeti.bice to jedno ubojito ignorisanje, koje ce na kraju ispasti sarmantno sa moje strano, dok ces ti ofkors ispasti dno od coveka.nego, ko cini standardnu ekipu sa NSPPP okupljanja?
Posted
opste je poznato da imam veliki problem sa tobom gospodjo ili gospodine, ali potrudicu se da se to prilikom okupljanja ne primeti.bice to jedno ubojito ignorisanje, koje ce na kraju ispasti sarmantno sa moje strano, dok ces ti ofkors ispasti dno od coveka.
:cry: gospodjica, drago mi je.
Posted

to da si gospodjica mogla si odmah da mi kazes, a ne da ja ovde ispadam poludivlji agresivac. drago je i meni, gdjice.

Posted
Ja se danas lepo proveo u Novom Sadu. Gledao uglavnom kroz prozor i u displey GPS, ali svejedno, lepa varoš, a i uvek kooperativni IT stručnjaci. Navratim samo poslom, poznajem samo jednu ulicu, pa i to samo do pola, ali šta ćeš...
si na ovoj sinergiji?
Posted
si na ovoj sinergiji?
Ma jok, da je sreće... Služim finansijski kapital.
Posted
Ako!
Sreća pa to radim za dobre pare. A kad bi finansijski kapital znao za šta sve plaća! :P
Posted

E, dok se vi izdogovarate, ja izdrugovao jopet sa BG zulumcarima i centralistima.Dobar ceh nam bio sinoc... dobar!

Posted

Evo nadahnutog doprinosa novosadskom/vojvodjanskom fasizmu sa onog foruma. Stavljam ovde, jer je tamo sa topika "Novi Sad - nekad i sad". Ako neko misli da je rec fasizam prejaka, neka samo zameni reci o srbijancima ili bosancima recju "crnci", "Jevreji" ili tako necim.

srbijanska vlast i njihovi sateliti, marionete i poslusnici u Vojvodini su upropastili Novi Sad.Srozali ga ekonomski, opljackali, i ono najbitnije poremetili (namerno i planski) strukturu stanovnistva. Pazite, nije to problem samo Novog Sada, neko mi je rekao da je i u Banjaluci isto. Brdjani se spustili u dolinu. Dosli divlji i oterali pitome.Kolonizacije Vojvodine u proslom veku su zlocinacki poduhvati koji su je upropastili. Narocito ova nedavna kada je vise od pola izbeglica doterano upravo u vojvodinu. Pa sto ih nisu rasporedili pravilno? I beograd ima oko 2 miliona stanovnika, a dole srbija tek sto je prostrana i zvrji prazna, mogli su lepo ici na sve strane, a ne vecina ovamo.Fakat je da je veliki broj tih novopridoslih izmenio karakter grada. Ranije nikad kafici nisu bili puni usred radnog dana. Nisu bespravno nicale nikad-omalterisane kucerine na po 3 sprata u nekom sklepanom bosanskom stilu i to po rubnim delovima grada tako smanjujuci kvalitetne obradive povrsine. Ljudi, mnogi od njih zidaju bespravno, bez dozvola, prikljucuju se na vodovod, struju bez ikakvih dozvola.Ukljucite radio, cucete (i to sa veoma dobrim signalom i velikom pokrivenoscu) tzv Radio krajinu. Pa to je zlocin za zdrav razum, cula, ukus i Vojvodinu. Da li postoji radio koji po ceo dan u Vojvodini pusta vojvodjansku muziku - ne postoji, al zato ove krajiske se ore.TV duga je posebna prica, tu jos i slika dodatno doprinosi ugodjaju.Niko iz te Bosne i zabitih delova HR ne ode na zapad pa se tamo tako bahati i ponasa primitivno. Svi tamo odu, lepo rade, zaradjuju, prihvate lokalnu klulturu. Jel previse traziti od njih da to urade i kad dodju u Vojvodinu? Pri tome ne mislim samo na kulturu i ponasanje, nego nek malo razmisle da li svojim vecinskim glasanjem za radikale se zaista na lep nacin zahvaljuju Vojvodjanima za gostoprimstvo.
Posted (edited)

THEY TOOK R JOOOBZ!EditUh, sad zamisljam radio koji pusta vojvodjansku muziku...u jebote! Najezio sam se od socijale... KDP story.

Edited by Mp40
Posted (edited)

verovatno neko od ravnicarskih talibana sa vojvodina.phbbwwwmbeew.com. to nikada ne dosadi citati

Edited by Hustler
Posted

Ti, tvoj otac tvoj brat i svi oni koje smo pobili i oni koji su uspeli da pobegnu. Kad ste videli da mi ne mozete nista, da sam izvukao zivu glavu, onda ste me zatvarali. Nije vam odgovaralo da svi budemo jednaki, i da nema ovakvih razlika medu ljudima. Nije se rat ni zavrsio, a ti si se vratio sa posteno zaradjenim kapitalom, pre tebe njih hiljadu, posle tebe jos hiljadu, da ponovo zidate dvorce i zamkove, da ponovo tlacite i unistavate ljude. Je li? Pa, zar ste me zato zatvarali, samo zato sto ste me terali da verujem, a tebe? A tebe ne zatvaraju za ono zbog cega smo se borili, zato sto sam vikao ZIVEO NOVI SAD I VOJVOĐANSKA MUZIKA, a sta sam trebao da vicem ziveo Radio Krajina?!

Posted

Mioba, Atreid, Melankolic i Buck Naked sinoc praktikovali drustvenu interakciju, i tako.