Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

NEDELJA 28.09. od 16h do 21h, Crna kuća 13, Vojvode Bojovića 13: RADIONICA MUZIČKE PRODUKCIJEslagao2.jpg

Posted (edited)
:lol:n1170953067301572016236df3.jpgpost-92-1222708863.jpg Edited by Hustler
  • 2 weeks later...
Posted
Sinoć fino zgrejani... Stara Detelinara.
Eheeej.. komsinice!
Posted
Eheeej.. komsinice!
Ti si gari Avijacija, predgrađe, kokoške u dvorištu i miris pokošene trave. Stari Detoš si samo kada mi pravi Starodetelinarci popijemo i zaboravimo koliko smo urbaniji od vas preko pruge :lol:
Posted

jel moze neki info o jazz festivalu?...

Posted
Ti si gari Avijacija, predgrađe, kokoške u dvorištu i miris pokošene trave. Stari Detoš si samo kada mi pravi Starodetelinarci popijemo i zaboravimo koliko smo urbaniji od vas preko pruge :lol:
Po meni su Stari Detosi oni koji zive izmedju Pilota (mada neki kazu da je granica Rumenacka) i pruge, a opet sa druge strane blizu moje zgrade je mesna zajednica na kojoj pise Jugovicevo, pa molim da mi se kao novopridoslom u ovu parohiju odgovori na ovo vazno geografsko pitanje?
Posted (edited)
Po meni su Stari Detosi oni koji zive izmedju Pilota (mada neki kazu da je granica Rumenacka) i pruge, a opet sa druge strane blizu moje zgrade je mesna zajednica na kojoj pise Jugovicevo, pa molim da mi se kao novopridoslom u ovu parohiju odgovori na ovo vazno geografsko pitanje?
Stara Detelinara je oivičena sa Kornelija Stankovića, Rumenačkom i prugom... Mi, Avijatičarci, smo preko pruge... A Nova Detelinara je oklina Hadži Ruminove(moje saučešće onima koji su u toj ulici, za ovo što im se sad dešava) do Kornelija Stankovića i Rumenačke... Mada se taj deo kod rumenačke često naziva "Kod ABC-a" iako je taj market prestao tako da se zove još odavno...Eto toliko o Detelinarama i ostalom...A onaj ko misli da su na Avijaciji kokoške, može malo i da prošeta po istoj... To je najlepši deo NS, pogotovo ulica Alberta Anštajna... One tipske kućice su isto fantastično dobre... Kad budem bio bogat :rolleyes: kupiću tamo kuću...edit: Evo mape grada sa kvartovima... Nije baš najbolje podeljeno, ali se lako konta...Mapa_P_biro.jpg Edited by radisa
Posted

Ovako sam nesto i ja rezonovao. Znaci lazno naselje Jugovicevo su izmislili da naruse suverenitet i teritorijalni integritet Detelinare i kad me sledeci put zovnu da glasam kao stanovnik te mesne zajednice moracu da im se suprotstavim...Ima po Avijaciji lepih kuca... Ima i lepih kokica. :P Nije to za nas koji zivimo u getu. :wicked:

Posted

Moze li mi neko predloziti citaonice u gradu Novom Sadu? Ofkors ne racunam one koje se mogu naci na raznim fakultetima.

Posted
Moze li mi neko predloziti citaonice u gradu Novom Sadu? Ofkors ne racunam one koje se mogu naci na raznim fakultetima.
najbolja ti je biblioteka matice srpske. knjige se ne iznose nego vraćaju nakon završenog čitanja.
Posted
Eheeej.. komsinice!
...a opet sa druge strane blizu moje zgrade je mesna zajednica na kojoj pise Jugovicevo
Pa mi bolje da se dovikujemo, da ne 'arčimo tastaturu... :D
Kad budem bio bogat :rolleyes: kupiću tamo kuću...
Misli mi čitaš... ;)
Posted
Misli mi čitaš... ;)
Ma najgore je što ja živim na Avijaciji, samo ne u kući, nego u zgradi (onim malim na izlazu iz NS, prema Rumeneci, sa leve strane), pa kad god šetam dete prolazim pored tih preteranih kućica... I duša pati, pati...A raspitivao sam se za cenu, nije da nisam... Samo mi se sad ne zaglibljuje toliko u kredit... 160000 E, kuća od 160 kvadrata sa dvorištem... Kad čovek pogleda, nije to ni tako nedostižno...
Posted
... pa kad god šetam dete prolazim pored tih preteranih kućica... I duša pati, pati... Kad čovek pogleda, nije to ni tako nedostižno...
He, ja sam na Starom Detošu kod pruge. Popodne prenesem kolica preko šina, šetam bebu tuda i maštam kako bih pravila večerinke za društvo u nekom takvom dvorištu... :rolleyes: Ko zna šta život nosi, možda tako i bude! Stvarno nije preskupo, ali ne znam koliko staje grejanje, održavanje kućice u cveću... 'Ajd, da ne trolujem više...
Posted

Kuca je robija. Uzivajte u stanovima i kupite za dvadesetak hiljada evara kucice u suburbiji.Tamo pravite rostilje vikendom citavo leto. Ziveti u kuci nije ni jeftino, ni mirno ni idilicno. Verujte na rec.Vratila bih se u stan odmah, samo kad bih mogla.

Posted
Vratila bih se u stan odmah, samo kad bih mogla.
Ljudsko prokletstvo... Svako mašta o onome što nema... :)