Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
<Novosadizam> Balaševića ima petoro, znam o Balašima više od tebe... Utata... :whistle: </Novosadizam>
Ko je peti, jebo mu pasmater??
Posted (edited)
Ko je peti, jebo mu pasmater??
Pa Đole, Olja, 2 ćerke i sinčić... To je 5, jel ? Edited by radisa
Posted

A unuk Laze Teleckog kod drze u podrumu i hrane Dzaferovim belim semenkama?

Posted

Kad smo vec kod semenki jos 1 novosadizam:-meni kao malom govorili da je suncokret sto se prodaje pored stadiona takav zahvaljujuci piskanju po stabljici suncokreta

Posted
Biti sa Limana.
-_- ... nego... ne javljati se sutradan na ulici ljudima s kojima si pricao celo vece na zurci.
Posted
Dobro znaš da je to još jedna neistina..Zaobilaziti čudake u centru.Biti indisponiran povremeno.Sedeti kod Miletića, a onda malo kasnije preći u Portu.Imati ceo jedan kvart okrečen u zeleno.Gledati u prolaznike sa kibicfenstera, u masnoj oznojanoj potkošulji.Uprkos lomljivim topolama, imati najbolji festival na svetu.Rastezati testo za štrudlu smakom.Lepo se obući za pozorište i tiho mrzeti klince iz unutrašnjosti, što se prostače sa balkona.
Posted

al ste opleli :lol: mojo, imas dobrih, mada moram priznati da se retko prolazim u dosad navedenim -_- . mozda stoga sve vise gravitiram ka bg-u...

Posted (edited)

... greška...

Edited by melankolic
Posted (edited)
imati smisla za humor i svoju kafanu nazvati Lazino Tele po unuku Laze Telečkog Edited by KristinaS
Posted

nema vise onog starog smisla za humor, eh...Kad su Mita Bolesnikov i njegov sogor Steva Nakurnjacki uvatili Cika Rasu Samardziju pa mu nagurali granja u guzicu... kad se samo setim. Bas sam prosao sokakom. Bilo je inja!

Posted (edited)

- alternativa Novog Sada je pukla kad su srušili Žutu kućuedit: puj, puj...

Edited by melankolic
Posted
Bilo je inja!
Eeeeee ni inje više nije ko što je bilo onomad.
Posted

smorili ste ko cux babu koja je htela

Posted
smorili ste ko cux babu koja je htela
Grebati se za cigaru na protivničkoj tribini.živeti sa mamom.Ostati večno mlad, kao Cux.