Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

u karlovcima je vasarska atmosfera tri dananama je to sodoma i gomora, verovali ili neali zavisi kad se dodje, ako se proseta pre rucka u subotnje prepodne i sl, stvar ima sasvim drugi prizvuknaravno, predstave za decu, lutkarska pozorista, fina ponuda normalnih neizivikanih vina i sl...meni se kod interfesta u stvari najmanje svidelo to sto su tezgice, kucice nabijene na ionako mali prostor, inace je sve bilo ok ( da se ne vracam na violine, nije bilo ok)

Posted
u karlovcima je vasarska atmosfera tri dananama je to sodoma i gomora, verovali ili ne
pa sto to ne promenite? koliko shvatam, to organizujete vi, karlovcani, na tezgama prodaju karlovcani, ringispile i pecene volove okrecu karlovcani, tres muziku dovode karlovcani, a i (lose) vino je vase. kada mi sa strane dodjemo, to je jedina slika koju vidimo, moram priznati da deluje kao da su karlovci uzasno propali.
Posted

nista ne okrecu karlovcanini ringispile ni rostiljtres muzika tipa vlade georgijeva ugovara opstinalose vino je vino izvikanih vinogradara koji to isto vino prodaju po novosadskim i beogradskim restoranimato je samo spoljna slikapravi glanc je kad se prva folija oljusti, pa dodjes do srzida se razumemo, ne volim karlovce preterano, ali znam nesto vise od te slike koju na prvi pogled odajemoi da se razumemo, samo JA mogu da pljujem po karlovcima ( salim se, salim se) cool.gif

Posted
nista ne okrecu karlovcanini ringispile ni rostiljtres muzika tipa vlade georgijeva ugovara opstinalose vino je vino izvikanih vinogradara koji to isto vino prodaju po novosadskim i beogradskim restoranimato je samo spoljna slikapravi glanc je kad se prva folija oljusti, pa dodjes do srzida se razumemo, ne volim karlovce preterano, ali znam nesto vise od te slike koju na prvi pogled odajemoi da se razumemo, samo JA mogu da pljujem po karlovcima ( salim se, salim se) cool.gif
ako dodjes u karlovce triput godisnje, budes prisiljen da slusas anu bekutu, oderu te u restoranu koji je realno nista posebno, prodaju ti vino na tocenje koje je kiselo, u kaficu u kojem si bio prosli put na hard core koncertu sada sviraju narodnjaci, na tezgama se valjaju krstovi i brojanice, onda moras malo i da pljucnes. :)
Posted
meni se kod interfesta u stvari najmanje svidelo to sto su tezgice, kucice nabijene na ionako mali prostor, inace je sve bilo ok ( da se ne vracam na violine, nije bilo ok)
to je i meni smetalo, nije bilo dovoljno mesta
Posted

Kakva istrijanska vina behu? Vredna spomena?

Posted

Zezanje utorkom uvece. Bolje od klime!14adbx5.jpgNakon ultra interesantne tribine na temu britanskog identiteta u 21. veku, goste u basti i objektu zabavljace ce cuveni strani DJ... Oko 21hJOHN MOOSHEMA! JER STE VI TO TRAZILI! Zvuci moderne britanije kao da ste tamo. Salji dalje... Crna Kuca 13Vojvode Bojovica 13Novi Sad

Posted (edited)

Ja samo da prijavim da dodjoh sad sa svirke Pekinske Patke :P uuuuuu, ne znate sta vas ceka od te parodije panka na Exitu, steta jedino sto su svirali citava 23 minuta (izmjereno i potvrdjeno od vise razlicitih izvora) i nisu svirali 'Bila je tako ljepa'. Conta izasao na binu sa suncanim cvikama, crnom kosuljom i crvenom kravatom. Upuceni ljudi koji su ih gledali ranije rekose da im je ovo najbolja svirka ikada, posto su sve ranije bile raspad sistema, totalni, a Exit, vasiona. Na ovoj VIP svirci uglavnom su bili omatorili pankeri sa otromboljenim stomacima i nesto novinara, ja bio medju najmladjima :D upadalo se na pozvnicu.Uglavnom: - pipipipi kvakvakva kakadakakadakakadaaaa... rock.gifEdit: Popih pola piva za vrijeme svirke... <_<P.S. Naravno nisu svirali nista sa drugog albuma.

Edited by Atreid
Posted

sad bih te ubio iz ljubomore, samo da znas...

Posted (edited)
sad bih te ubio iz ljubomore, samo da znas...
hehe... znam... cool.gif Edited by Atreid
Posted

jel' moze set lista?usput, 23 minuta - meni to zvuci kako treba, kratko i ubojito!

Posted
jel' moze set lista?usput, 23 minuta - meni to zvuci kako treba, kratko i ubojito!
Nema sanse da se sjetim set liste. Prva stvar je bila: Homburg, a zadnja Poderimo rock, to sigurno. Negdje izmedju ove dvije sve ostale,... trebalo bi i ja da dobijem video snimak svirke pa cemo vidjeti.Evo jos nekoliko detalja: kad su svirali Poderimo rock, imali su transparent na kojem je pisalo "Poderimo rock", i kojeg su i isparali i pracice papira pobacali u publiku. "Bolje da nosim kratku kosu", Conta je najavio otprilike: "A sad molim da se na stranu skolone oni sa duzom kosom"... U Route koji je klimatizovan i u kojem je vrlo prijatno, za desetak minuta svirke je postalo toliko vruce da se sa sa mene znoj slivao, bukvalno. 23 minuta svirke je bilo tacno to, kratko i ubojito. Sex i razlaz. Na kracoj a boljoj svirci jos nisam bio.
Posted (edited)

Sta je zblizilo nas je bila trecaijaaaao cool.gifcool.gifcool.gif sjajnoooo,samo nvosadska publika....nemam reciuzas svih uzasa angry.gif

Edited by Keys
Posted
Nema sanse da se sjetim set liste. Prva stvar je bila: Homburg, a zadnja Poderimo rock, to sigurno. Negdje izmedju ove dvije sve ostale,... trebalo bi i ja da dobijem video snimak svirke pa cemo vidjeti.
Kakve su sanse da to vide sire narodne mase koje ne mogu da docekaju nedelju.. ? :blush:
Posted

prema exit satnici, njihov termin je od 23.30 do 00.30.. pola sata dizanja tenzije, pola sata svirke, idealno. cool.gif