bup Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 u, pa i onaj festival vina je sad.i nemojte zaboraviti status quo petog. :D (maistore, vec ih je mp izhejtovao, ne moras i ti)
Mp40 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Da ja opljunem iz Nirnberga. To ce biti nacisticko okupljanje. DOcice sav misticni pravoslavno-rodovreni-evroazijski-panslovenski ludi sljam...Ali, naravno, da... istero bih ja reakcionarne tendencije iz plave srecice mojim award-winning isterivacem reakcionarnih tendencija.
batticuore Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 To ce biti nacisticko okupljanje. DOcice sav misticni pravoslavno-rodovreni-evroazijski-panslovenski ludi sljam...evo, ja spadam u te misticno-pravoslavne pa necu doci! ali idem na punk okupljanja :) Hej, MP, kako na turneji? :)
Mp40 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 jebalacki! Eat, drink, fuck and punk rock... sta da ti kazem sem: kompjuteri u bekstejdzu! Banane smo vec pojeli, cokoladice uredno trpamo u dzepove...
batticuore Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 jebalacki! Eat, drink, fuck and punk rock... sta da ti kazem sem: kompjuteri u bekstejdzu! Banane smo vec pojeli, cokoladice uredno trpamo u dzepove...drago mi je...a jel moze to pomocu malo lepseg recnika -_- pozdrav za ostatak ekipe!
melankolic Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 (edited) Pazite kako pričate pred batti. Samo bez psovki i ateističkih skaradnosti. BU! Edited June 26, 2008 by melankolic
batticuore Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Pazite kako pričate pred batti. Samo bez psovki i ateističkih skaradnosti. BU! hej melankolic, znamo li se? <_< dozvoljavam i psovke i ateisticke skaradnosti, al ne i foliranje ;)
melankolic Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 hej melankolic, znamo li se? <_< dozvoljavam i psovke i ateisticke skaradnosti, al ne i foliranje ;)ne verujem. ne privlači me perspic egzotika.postoji neko nepisano pravilo u životu da čovek ne mora da da komentar na baš svaku pojavu oko njega/ nje... pa bilo to i foliranje. može nekad i da je prećuti.
batticuore Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 postoji neko nepisano pravilo u životu da čovek ne mora da da komentar na baš svaku pojavu oko njega/ nje... pa bilo to i foliranje. može nekad i da je prećuti.vidim ti postujes to pravilo :D ;)
*edited by mod Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Pa zar niko ne ide na taj festival vina? Ja sam citao nesto u povratku iz juznih krajeva pa rekoh da bacim pogled ovde na sta to lici i da li vredi doci sutra?
korindjar Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 (edited) trebao si doci juce. gomila vina, odlicnih zena, muzika ne narocito dobra, al to se popravlja odlaskom na odgovarajuce mesto.u sustini nije to nista nikakav znacajan dogadjaj. mnogo standova sa vinom i masa pijanih i veselih ljudi, kojima taj festival izgovor da popiju i zezaju se. ne znam da li ce toga biti ponedeljkom Edited June 29, 2008 by Hustler
angelfish Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Gotov je interfest, nema nista vise.http://www.interfest.co.yu/interfest/index.php - a ovo je kako je i sta bilona zalost, dugo cekane violine,cimbala iz Peste nisu ostavile utisak zbog loseg ozvucenja.slazem se sa Hustlerom da je festival mnogima bio dobar povod za druzenje, mada mi ispijanje vina koje ima temperaturu od 35 stepeni, jer je napolju 40, nije neko dozivljaj.Pravi festival vina kod mene poslednje nedelje septembra, ap se tamo vidimo!
bup Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Pravi festival vina kod mene poslednje nedelje septembra, ap se tamo vidimo!mislis na ono u karlovcima?ne znam kako je bilo ranije, bio sam prvi put prosle godine, nimalo nisam odusevljen. vina su losa, muzika tres, vasarska atmosfera, parada nacionalizma.ovo na trgu je drugaciji fazon, otprilike ko oni "sajmovi" knjiga, kad se knjizari organizuju pa postave tezge na ulicu. prednost je veci izbor i mozda malo niza cena, mana je komfor, jer si na ulici.
KristinaS Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 meni taj interfest i nije tako loša zamisao.bup je u pravu kad kaže za izbor vina, veći je nego u karlovcima. ja probala gomilu nekog stanjskog po ok cenema, u kafanama bi to bilo sigurno skuplje. a što se temperature tiče, videla sam da je većina izlagača imala frižidere. gde god sam pila, vino je bilo je hladno.a s ozvučenjem za violine sam i ja razočarana.
Recommended Posts