Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

u, pa i onaj festival vina je sad.i nemojte zaboraviti status quo petog. :D (maistore, vec ih je mp izhejtovao, ne moras i ti)

Posted

Evo i Buck Naked ce da ih ishejtuje...

Posted

Da ja opljunem iz Nirnberga. To ce biti nacisticko okupljanje. DOcice sav misticni pravoslavno-rodovreni-evroazijski-panslovenski ludi sljam...Ali, naravno, da... istero bih ja reakcionarne tendencije iz plave srecice mojim award-winning isterivacem reakcionarnih tendencija.

Posted
To ce biti nacisticko okupljanje. DOcice sav misticni pravoslavno-rodovreni-evroazijski-panslovenski ludi sljam...
evo, ja spadam u te misticno-pravoslavne pa necu doci! ali idem na punk okupljanja :) Hej, MP, kako na turneji? :)
Posted

jebalacki! Eat, drink, fuck and punk rock... sta da ti kazem sem: kompjuteri u bekstejdzu! Banane smo vec pojeli, cokoladice uredno trpamo u dzepove...

Posted
jebalacki! Eat, drink, fuck and punk rock... sta da ti kazem sem: kompjuteri u bekstejdzu! Banane smo vec pojeli, cokoladice uredno trpamo u dzepove...
drago mi je...a jel moze to pomocu malo lepseg recnika -_- pozdrav za ostatak ekipe!
Posted (edited)

Pazite kako pričate pred batti. Samo bez psovki i ateističkih skaradnosti. :inn: BU! :evil:

Edited by melankolic
Posted
Pazite kako pričate pred batti. Samo bez psovki i ateističkih skaradnosti. :inn: BU! :evil:
hej melankolic, znamo li se? <_< dozvoljavam i psovke i ateisticke skaradnosti, al ne i foliranje ;)
Posted
hej melankolic, znamo li se? <_< dozvoljavam i psovke i ateisticke skaradnosti, al ne i foliranje ;)
ne verujem. ne privlači me perspic egzotika.postoji neko nepisano pravilo u životu da čovek ne mora da da komentar na baš svaku pojavu oko njega/ nje... pa bilo to i foliranje. može nekad i da je prećuti.
Posted
postoji neko nepisano pravilo u životu da čovek ne mora da da komentar na baš svaku pojavu oko njega/ nje... pa bilo to i foliranje. može nekad i da je prećuti.
vidim ti postujes to pravilo :D ;)
Posted

Pa zar niko ne ide na taj festival vina? Ja sam citao nesto u povratku iz juznih krajeva pa rekoh da bacim pogled ovde na sta to lici i da li vredi doci sutra?

Posted (edited)

trebao si doci juce. gomila vina, odlicnih zena, muzika ne narocito dobra, al to se popravlja odlaskom na odgovarajuce mesto.u sustini nije to nista nikakav znacajan dogadjaj. mnogo standova sa vinom i masa pijanih i veselih ljudi, kojima taj festival izgovor da popiju i zezaju se. ne znam da li ce toga biti ponedeljkom

Edited by Hustler
Posted

Gotov je interfest, nema nista vise.http://www.interfest.co.yu/interfest/index.php - a ovo je kako je i sta bilona zalost, dugo cekane violine,cimbala iz Peste nisu ostavile utisak zbog loseg ozvucenja.slazem se sa Hustlerom da je festival mnogima bio dobar povod za druzenje, mada mi ispijanje vina koje ima temperaturu od 35 stepeni, jer je napolju 40, nije neko dozivljaj.Pravi festival vina kod mene poslednje nedelje septembra, ap se tamo vidimo!

Posted
Pravi festival vina kod mene poslednje nedelje septembra, ap se tamo vidimo!
mislis na ono u karlovcima?ne znam kako je bilo ranije, bio sam prvi put prosle godine, nimalo nisam odusevljen. vina su losa, muzika tres, vasarska atmosfera, parada nacionalizma.ovo na trgu je drugaciji fazon, otprilike ko oni "sajmovi" knjiga, kad se knjizari organizuju pa postave tezge na ulicu. prednost je veci izbor i mozda malo niza cena, mana je komfor, jer si na ulici.
Posted

meni taj interfest i nije tako loša zamisao.bup je u pravu kad kaže za izbor vina, veći je nego u karlovcima. ja probala gomilu nekog stanjskog po ok cenema, u kafanama bi to bilo sigurno skuplje. a što se temperature tiče, videla sam da je većina izlagača imala frižidere. gde god sam pila, vino je bilo je hladno.a s ozvučenjem za violine sam i ja razočarana.