angelfish Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 kazu bice ulja od nedelje u centroslaviji na limanu 3.ima 28. na strandu festival hrane i muzike vojvodine. sajtodjila na trgu 29. (pocetkom jula u gradu sve zamire zbog exita, ovaj vikend je pretrpan, posle je mrsavo)e bas ti fala s tom odjilom i uljem fala ti ko da si me uputio na koncert Olivere Katarine sto se hrane vojvodine tice, to cu ponovo da odem
bup Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 e bas ti fala s tom odjilom i uljem fala ti ko da si me uputio na koncert Olivere Katarinene znam te pa nisam znao koja vrsta desavanja te zanima. prvo sam pokusavao da nadjem neko dugino poselo ili tako nesto, ali oni su izgleda u potpunoj ilegali, ili ja samo ne znam da lociram taj deo interneta.veceras mi forumas keys rece da ce u izbi sledeci vikend mozda svirati elektrolasta, i kao zagrevanje pre exita umachu pichu (keysov bend, jel). ima nekog panka za vikend u ck mislim.
angelfish Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 e, sad vec razgovaramo :Dtnxel nam "onaj nas" jos u Nemeckoj ?
bup Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 e, sad vec razgovaramo :Dtnxel nam "onaj nas" jos u Nemeckoj ?postavio je raspored svirki, poslednja je 28.
bup Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 vesti upravo pristigle u studio:CK13 27. jun TILL (indi mindi)CK13 28. jun BRICKHEADS, CRNO ISPOD NOKTA (pank neki)letnji bioskop 26.juna
bup Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 super sto ozivljava taj Podijum, ura!!! :)jeste, samo sto jos nije bila nijedna svirka po mom ukusu. u avgustu su neki ruski metalci. arkan ili tako nesto.nego, infant sam skroz zaboravio. malo je to odvec lapurlartisticka atmosfera za mene, ali mozda zakacim nesto.25. jun-3. julprogram
batticuore Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 jeste, samo sto jos nije bila nijedna svirka po mom ukusu. u avgustu su neki ruski metalci. arkan ili tako nesto.nego, infant sam skroz zaboravio. malo je to odvec lapurlartisticka atmosfera za mene, ali mozda zakacim nesto.25. jun-3. julprogram ruski metalci? stvarno ga preterase! Bogami, po mom ukusu je bilo svirki :) e vidis, ovu manifestaciju nikako da posetim. kao volim pozoriste, a propustila i celo Sterijino pozorje...hej bupe, nastavi ovako da nas podsecas sta ima u gradu, thanx :)
angelfish Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 (edited) 100 violina iz Budimpeste u cetvrtak na trgu :wub:21hjedva cekam Edited June 24, 2008 by angelfish
bup Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 ruski metalci? stvarno ga preterase! Bogami, po mom ukusu je bilo svirki :) e vidis, ovu manifestaciju nikako da posetim. kao volim pozoriste, a propustila i celo Sterijino pozorje...hej bupe, nastavi ovako da nas podsecas sta ima u gradu, thanx :)Arkona is a Slavonic folk metal band from Russia (Moscow), founded in 2002. The lyrics focus on the desired revival of Slavonic pagan religion and rejecting Christian beliefs, patriotism, ancestors, battles.infant je okej, isao sam ranije mnogo vise, nekad smore sa tim previse arty performansima i predstavama, ono sto je pravljeno za publiku a ne za kriticare je u redu.zbog sebe trazim sta ima od desavanja, pa onda ponekad postavim i ovde. nekad je mrtvo pa ne vidim smisao. ovako je kul, kad nekog zanima.
Gonzo Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 (edited) Arkona is a Slavonic folk metal band from Russia (Moscow), founded in 2002. The lyrics focus on the desired revival of Slavonic pagan religion and rejecting Christian beliefs, patriotism, ancestors, battles.Нађох их на Мајспејсу. Музика је тотална пишанција - славјански епик метал, новооткривени треш бисер тог музичког жанра. Казачок уз урлање, тешке рифове и готик хармоније. Права посластица за МП-а.Но нешто друго ме је много више заинтересовало - веома допадљива певачица знана као Маша "Врисак" (Scream).Дјевојчурак је егземплар лепоте кауказијан расе, колко чујем уме и да пусти глашчину, а води рачуна и о визуелном наступу који је у складу са паганском традицијом. Пролећни сешн.Ратничка варијанта.Радо бих био њен Барбарин. :наугхти:едит - ево линак http://www.myspace.com/arkonarussia Edited June 24, 2008 by Maistor
Gonzo Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Бупе, хвала ти на овој информацији, пружио си ми толико забаве. Налетех на снимак концерта Арконе, као тизер за оне који још не могу да одлуче да ли да увеличају њихов наступ у Новоме Саду. Има и наздрављање пехарима.
bup Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 pih, kad nema mp-a, ti ga menjas u hejtu. sta fali, nek sviraju. bas je eklekticno, malo frula, pa death metal, pravoslavno horsko pevanje, pa harmonika, gotika, i tako u krug, oтличная музыка. bolje sviraju od tri punk benda zajedno. diraju mi staru metalsku zicu.
Gonzo Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Их још како, ја се одма сетио Театра Трагедије и моје омиљене метал плавушице Лив Kристин Еспенес.
Recommended Posts