Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

ok, ovo bi moglo da se prebaci na "zasto nema ljubavi".koji je ispravan model ponasanja? zakljucili smo da su (novosadske) devojke lepe. ne bih da ulazim sad u analizu zasto, da ne bih offtopikovao sopstveni post. zakljucili smo da muvanja u gradu nema. zakljucili smo da tetrebi ne prolaze. zakljucili smo da ovi sto pokusavaju izokola ne prolaze. da li to znaci da treba potpuno ignorisati pa ce se sve desiti samo od sebe? ili ni ne treba nista da se desava, situacija gde po kaficima devojke i momci sede za odvojenim stolovima ustvari i treba takva da bude? meni tu nista nije jasno, prosvetlite me.

Posted
zakljucili smo da muvanja u gradu nema.
hm...
situacija gde po kaficima devojke i momci sede za odvojenim stolovima ustvari i treba takva da bude?
naravno da treba takva da bude.... na pocetku veceri :De sad to sto ima i onih koji nisu u stanju da pridju devojci ne znaci da je situacija generalno takva da nema muvanja, s druge strane nije cilj svakog izlaska da bi se smuvalo nesto, nekad je to prosto zelja da se dobro provedes i/ili napijes sa drustvom, ako neko izadje sa drugom/drugaricom ne znaci da je single ;)
Posted

obavezno dodaj nekoliko relativizacija i becarskih smajlija, pa ce tema daleko dogurati.

Posted

Situacija nije generalno takva ali da postoje "zatvoreni novosadski krugovi", postoje.

Posted
obavezno dodaj nekoliko relativizacija i becarskih smajlija, pa ce tema daleko dogurati.
Ne znam sta ti nije jasno, nije mi bila namera da se sprdam, ne znam u koje vi lokale izlazite, ali ja redovno vidjam likove koji startuju devojke po kaficima (sto uspesno, sto neuspesno), tako da mi nije bas najjasnije sta mislis pod tim da muvanja nema. Kao sto rekoh ne izadje svako sa ciljem da bi muvao ili bio muvan, tako da ne vidim nista cudno u tome da par likova sede sami za stolom citavo vece i nista ne startuju ili da par devojaka sede same i da ispale sve koji pokusaju da ih startuju. Sad, ne mogu izvaditi neku statistiku ucestalosti muvanja u NS-u i uporediti ga sa nekim drugim gradovima, ali ne vidim nista preterano zabrinjavajuce po tom pitanju
Posted

PIVNICA GUSAN : Četvrtak 19. jun (22-02h): Sila Lira Vega Nahty Petak 20. jun (22-02h): E-Play Repetitor Petrol BaMbu Subota 21. jun (22-02h): Veliki Prezir till Memlah Dublle LAZE TELEČKOG : Četvrtak 19. jun (20-02h): Prema & Munja (HIP-HOP NIGHT) Petak 20. jun (20-02h): Ahmaad & Frx Dovlaman (MASHUP NIGHT) Subota 21. jun (20-02h): Necone & Nikolor (BRAĆA BURAZERI

Posted

Moomin, Veliki Prezir, Ritam Nereda, Atheist Rap na Trgu Slobode, Novi SadWednesday, 18 June 2008Svirka koja je trebalo da se održi 13. juna u Novom Sadu, ali je odložena zbog lošeg vremena, odžace se 22. juna na novosadskom Trgu Slobode. Nastupiće prethodno najavljeni Ritam Nereda i Atheist Rap, dok će umesto grupe Zbogom Brus Li, koji su zauzeti tada, nastupiti Moomin. Iza Moomin-a krije se svima dobro poznat Milan Mumin, frontmen benda Love Hunters, koji se vratio iz New York-a. Mumina ćemo imati prilike da čujemo i na EXIT-u.Znači, Moomin, Veliki Prezir, Ritam Nereda, Atheist Rap, 22.06. na Trgu Slobode, Novi Sad. Koncerti počinju u 19.30h.

Posted

za manje urbane ima i ovo:Treci novosadski festival piva “Krigla fest” u organizaciji Nevladine organizacije "Nekoliko Mladih Entuzijasta - NME", a pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada bice održan od 19. do 22. juna u Limanskom parku. Kao i prethodnih godina bice ovo pravo mesto za ljubitelje napitka od hmelja, žestoke gitarske svirke,DJ setova i tamburaške muzike. Osim muzickog dela na “Krigla festu” bice organizovana još neka zanimljiva dogadanja.Ulaz na festival bice simbolicnih 20 dinara, a deo novca ce biti prosleden Fondu za razvoj humanosti. Racun ovog fonda otvoren je u Metals banci (335 - 14551 - 55) i svi ljudi dobre volje na njega mogu da uplate novac, kojim ce se kupovati stvari za ugroženu decu svih socijalnih ustanova u Novom Sadu. Line up festivala je sledeci: MAIN STAGE Cetvrtak, 19. jun * i duhovi * * Šinobusi * * BestBeat * * Orthodox Celts Petak, 20. jun * Ultraphonic * * Kicca * * Novak * * Big R * * Rebekah Subota, 21. jun * Grate * * Overdrive * * Elvis J. Kurtovich * * Elektricni Orgazam Nedelja, 22. jun * Tripcycle * * Drum’n’Zez * * Hornsman Koyote * * Del Arno Band MALA BINA Tamburaši:Debeli 'lad,Stari drugari,Biseri

Posted

e ja bila u gusanu večerasbilo skroz dobrobupe nisam te videla

Posted
e ja bila u gusanu večerasbilo skroz dobrobupe nisam te videla
bah, nisam ni otisao. stigao sa posla oko 7 (ziveo kapitalizam), vecerao i zakuntao. posle me mrzelo. uzeo da kuvam, ispao mi grumen vegete u spanac. sad smisljam sta da smuljam sa tim da moze da se jede.sutra su memlah, bili su dobri u tremi pre mesec-dva.
Posted
bah, nisam ni otisao. stigao sa posla oko 7 (ziveo kapitalizam), vecerao i zakuntao. posle me mrzelo. uzeo da kuvam, ispao mi grumen vegete u spanac. sad smisljam sta da smuljam sa tim da moze da se jede.sutra su memlah, bili su dobri u tremi pre mesec-dva.
da znam verovatno dolazim i sutraa što se tiče kulinarskih sposobnosti...ma biće bolje hehe :rolleyes:
Posted

ja samo provirio u dvorište gusana da se uverim da su e- play. pošto jesu bili, brzo sam se udaljio kako mi ne bi pokvarili opšti utisak o ovoj večeri na cinema city-u.

Posted
ja samo provirio u dvorište gusana da se uverim da su e- play. pošto jesu bili, brzo sam se udaljio kako mi ne bi pokvarili opšti utisak o ovoj večeri na cinema city-u.
pametno. ;)
Posted

Ova zena, tj. ja jeste od ponedeljka na godisnjem, naredne dve nedelje. Putovati nece.Trazi od prijatelja forumasa info o nekom fajn zbivanju u gradu za to vreme, znam da mogu prelistavati po netu ali uzdam se u vasu obavestenost i dobar ukus.Hvalaradosna neradnica

Posted
Ova zena, tj. ja jeste od ponedeljka na godisnjem, naredne dve nedelje. Putovati nece.Trazi od prijatelja forumasa info o nekom fajn zbivanju u gradu za to vreme, znam da mogu prelistavati po netu ali uzdam se u vasu obavestenost i dobar ukus.Hvalaradosna neradnica
kazu bice ulja od nedelje u centroslaviji na limanu 3.ima 28. na strandu festival hrane i muzike vojvodine. sajtodjila na trgu 29. :lol: (pocetkom jula u gradu sve zamire zbog exita, ovaj vikend je pretrpan, posle je mrsavo)