Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
jesam, shto pitash? koji si ti -sadista? :D
ih, im all into SM :D pitam, nako bzv, vidim da si neka nova. znaš da je pravilo da se novi članovi predstave na perspici? :rolleyes:
Posted
znaš da je pravilo da se novi članovi predstave na perspici? :rolleyes:
sta je to? ne znam stvarno...
Posted

personal picture, topik za kačenje fotki :)

Posted
ih, im all into SM :D pitam, nako bzv, vidim da si neka nova. znaš da je pravilo da se novi članovi predstave na perspici? :rolleyes:
Matori pervertu... :lol:
Posted

ne slušaj ove bukače, ja ovde važim za romantika, odma posle begejhosta. slobodno okači fotku :)

Posted
Matori pervertu... :lol:
sve mi se više čini. on bi da gleda a da ga drugi ne vide. voajeru! angry.gif
Posted

ma namirisala sam ja da je neki prevarant, cccc, sanjajjjjjj :P :) hvala drugari sto ste brzo reagovali! :)

Posted

e s kim sam ja sugrađanin.. <_< samo da znaš ti drugari oće da te smotaju na tu protective foru, ja sam barem iskren.

Posted

sad si se malo izvukao...by the way, ne padam na te protective fora tipove, zato i jesu drugari ;)

Posted

Sad kad znam da je sve u redu i da je romantik razotkriven, odo' da se malo posvetim opusu Tinto Brassa. :)

Posted (edited)

Evo vam davezhi :) , okachena sam tamo dole...

Edited by batticuore
Posted

Maistore ti si od sada ministar za ppic i vodis pregovore o kacenju tamo.

Posted

kako od mene niko nije trazio da se stavim na perspic? :whistle:

Posted
kako od mene niko nije trazio da se stavim na perspic? :whistle:
evo ja ti trazim :) ... Maistore, da nisi ti ipak neki begeshar?! a ako me intuicija ne vara, imash i neke veze sa petrom panom, priznaj! :ph34r: :D
Posted

šteta. Da si se ranije javila ovde, romantičari bi te pozvali i na rl susret. Ovako, sad će morati da traže izgovor da se ponovo svi negde nađemo. ^_^