June 18, 200816 yr jesam, shto pitash? koji si ti -sadista? :Dih, im all into SM :D pitam, nako bzv, vidim da si neka nova. znaš da je pravilo da se novi članovi predstave na perspici?
June 18, 200816 yr znaš da je pravilo da se novi članovi predstave na perspici? sta je to? ne znam stvarno...
June 18, 200816 yr ih, im all into SM :D pitam, nako bzv, vidim da si neka nova. znaš da je pravilo da se novi članovi predstave na perspici? Matori pervertu...
June 18, 200816 yr ne slušaj ove bukače, ja ovde važim za romantika, odma posle begejhosta. slobodno okači fotku :)
June 18, 200816 yr Author Matori pervertu... sve mi se više čini. on bi da gleda a da ga drugi ne vide. voajeru!
June 18, 200816 yr ma namirisala sam ja da je neki prevarant, cccc, sanjajjjjjj :P :) hvala drugari sto ste brzo reagovali! :)
June 18, 200816 yr e s kim sam ja sugrađanin.. <_< samo da znaš ti drugari oće da te smotaju na tu protective foru, ja sam barem iskren.
June 18, 200816 yr sad si se malo izvukao...by the way, ne padam na te protective fora tipove, zato i jesu drugari ;)
June 18, 200816 yr Author Sad kad znam da je sve u redu i da je romantik razotkriven, odo' da se malo posvetim opusu Tinto Brassa. :)
June 19, 200816 yr Evo vam davezhi :) , okachena sam tamo dole... Edited June 19, 200816 yr by batticuore
June 19, 200816 yr kako od mene niko nije trazio da se stavim na perspic? evo ja ti trazim :) ... Maistore, da nisi ti ipak neki begeshar?! a ako me intuicija ne vara, imash i neke veze sa petrom panom, priznaj! :D
June 19, 200816 yr Author šteta. Da si se ranije javila ovde, romantičari bi te pozvali i na rl susret. Ovako, sad će morati da traže izgovor da se ponovo svi negde nađemo. ^_^