Atreid Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 (edited) Koliko sam ja cuo: ZBL, Ritam Nereda i Atheist Rap svirka je pomjerena za 22. jun. Edited June 13, 2008 by Atreid
notenoughreasonsforclaire Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Koliko sam ja cuo: ZBL, Ritam Nereda i Atheist Rap svirka je pomjerena za 22. jun.Nemas mozda neki info sta ce biti sa prvobitnim rasporedom za taj dan ("Veliki prezir", izmedju ostalih trebase da svira)?
Atreid Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Nemas mozda neki info sta ce biti sa prvobitnim rasporedom za taj dan ("Veliki prezir", izmedju ostalih trebase da svira)?Nemam pojma. Ovo za 22. jun, nije uopste sigurno, mozda bude jos pomjeranja. I ovdje su objavili da je svirka otkazana.
Mp40 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Sta se to prica da je danasnji happening na trgu odlozen. Hajd MP40 ti si poslovicno obavesten o cemu se radi ima svirka iili ne?Ja sam poslovicno gledao Manicse koji su ubili i razbili za to vreme u Varazdinu. Mogu samo da zalim ostalice napadnute ShalomHumorom i Mitrom Nemira. Ateista mi zao sto uvek upadnu u takvo drustvo.
baklavica Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 (edited) deco, dajte neki tip za gde jesti i piti u NS (i eventualno spavati, nisam sigurna). dolaze neki drugari poslom, a ja nikad u NS nisam bila pri cistoj svesti, tako da mi je tesko da izvrsim bilo kakvu rekolekciju...hvala :)samo da prijavim da su belgosi upravo javili da su novosadjanke najbolje ribe na planeti :) Edited June 16, 2008 by baklavica
radisa Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 samo da prijavim da su belgosi upravo javili da su novosadjanke najbolje ribe na planeti :)Da... Istina... Samo pod jednim uslovom... Da tipovi koji ih muvaju nisu iz Novog Sada...
baklavica Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 (edited) Da... Istina... Samo pod jednim uslovom... Da tipovi koji ih muvaju nisu iz Novog Sada...a, to ne znam. to su vase interne stvari.edit: quote Edited June 16, 2008 by baklavica
melankolic Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 a, to ne znam. to su vase interne stvari.Još i to da vole da se udaju (zaljube u) za strance!Čim čujem za nekog VIP stranca da se oženio nekom našom, odmah proverim i da li je Novosađanka.
radisa Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Još i to da vole da se udaju (zaljube u) za strance!Čim čujem za nekog VIP stranca da se oženio nekom našom, odmah proverim i da li je Novosađanka.A kad ono, uglavnom, jeste...No, takve su naše Sose, pa kako ih ne voleti...
batticuore Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 samo da prijavim da su belgosi upravo javili da su novosadjanke najbolje ribe na planeti :)Ah, hvala baklavice sto prenosis vest :) mada su malo preterali, ali lepo od njih
batticuore Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 batice, a ti si novosadiskinja? :)jesam, shto pitash? koji si ti -sadista? :D
Recommended Posts