Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
<_<; kamo meni smestaj za [onaj drugi] festival?
Pa bilo je OK, al sam raskinuo sa 'smestajem' :D Reko sam ti da kod mene mozes racunati na noc, mozda i dveDanas idem medju ljude koji znaju pa cu se raspitati
Posted (edited)

Kratak izvestaj sa ZAF-a:Iz Novog Sada je krenulo 15-20 ljudi iz jedine antifa organizacije. Razgovor sa gomilom ljudi odasvud sem iz Zrenjanina, je poceo oko 16h napolju. Nacisti ni u blizini. Kisa nas tera u salu Kulturnog centra gde je razgovor nastavljen sve do 18h. Posle toga na vec predvidjenim standovima svi iznose distribuciju. Svega svima raskos,u medjuvremenu je prestla da pada kisa pa se sve fino odvijalo napolju. Nacista nigde u par navrata smo videli neke koji su prolazili na bezbednoj udaljenosti, ali se naravno nisu usudjivali da pridju jer je u i oko KC u Zrenjaninu bilo vise od 100 ljudi . U 21h pocinje svirka, ali pocinje i pravi potop koji traje sve do 23h. Sve interesantno desavalo se u tih dva sata po pravom pljusku. Najpre dva momka iz benda Nijazov nalecu na desetak nacista koji su bili u parku prekoputa KC i dobijaju par udaraca. Onda ekipa sastavljena od lokalaca i Novosadjana odlazi i vraca se posle uspesno izvedene akcije baci nacistu u izlog( ako neko hoce detalje neka me kontaktira na PP ispricacu vam sve na pivu. Ovde necu). :rolleyes: Zatim nekoliko njih prolazi pored kapije sa juzne strane KC-a, a nekoliko desetina ljudi preskace kapiju( jer je policija u medjuvremenu blokirala izlaz pa nismo mogli da izadjemo), i nastaje opsta trka. Njih trojica beze sve do mosta gde ih policija spasava od batina tako sto ih privodi bukvalno nama ispred nosa i uteruje ih u maricu. Vracamo se u KC istim putem jer je fuckuing ulaz i dalje blokiran,za nas sa jeftinijim ulaznicama i taman prestaje kisa i pocinje svirka koja stvarno vise nije bila bitna i iskreno sam se smorio ,osim na Hocu- Necu koji su dosli bez cinele, a posle dve pesme im je pukla bas pedala pa su svirali skoro ceo nastup ne znam ni sam kako ,verovatno ni oni ne znaju. Pravi PUNK :lol: :Hail:Juce je svirka prekinuta zbog navodne dojave o bombi .Nacisti su shvatili da ih nema 50 na jednog i da ce dobiti batine svaki put kad nesto pokusaju pa su kao i sve p.....tine javili kako je podmetnuta bomba. Nisam bio ali ekipa iz NS koja je bila tamo kaze da je prekid trajao sat i po dva nakon cega je svirka nastavljena i sve je proslo u redu. Sve u svemu antifa ekipa iz ZR se stvarno dobro pokazala nisam verovao da su bas tako hardcore cool.gif Svaka cast. Dobili smo jos jednu bitku u borbi protiv fasizma. Sada treba pomoci ljudima tamo koliko god se moze da stvore pravu i respektabilnu organizaciju...

Edited by crvena pravda
Posted

Nacista u izlogu: recita kombinovana izjava protiv fasizma i potrosackog drustva! Fuck YEAH!

Posted

da, ja sam sinoc bio pored, u klupchetu, na messer chupsima. sinoc osim tog prekida zbog dojave o bombi nije bilo problema koliko sam cuo. lepo je prangijalo odande, mislim na muziku, da sam bio u avantuistickijem drustvu mozda bismo bacili pogled. okolo puno pandura, security sa ulaza odlazi da se javi drugarima nacijima, na svirci istetovirani lik za kojeg bi rekao da je naci, al je kulturan i fin, bas su izmesani, mislim da je njima sad cudno da svi moraju da se izdele na crno i belo, kad je vecina neki nedefinisani mutljag.

Posted
da, ja sam sinoc bio pored, u klupchetu, na messer chupsima.
Da, ja jucer za malo da skoknem na Messer Chupse, navodno smo imali prevoz za nazad, a trebalo je autobusom do ZR... pa, ocu, necu, ocu, necu... na kraju nisam <_<
Posted

jebote, jel sam na par mesta rekao da postoji organizovan prevoz i da mi se javi ko hoce da ide! 300 dinara je bilo tamo i nazad, doveze te do kafane, odveze, u kombiju ekskurzijska atmosfera, sve po redu. bad music te prozivao sto nisi dosao. :)

Posted
jebote, jel sam na par mesta rekao da postoji organizovan prevoz i da mi se javi ko hoce da ide! 300 dinara je bilo tamo i nazad, doveze te do kafane, odveze, u kombiju ekskurzijska atmosfera, sve po redu.
Jebiga sad, ja nisam znao za to. Isao bi da sam znao.
bad music te prozivao sto nisi dosao. :)
volim i ja njega :lol:
Posted

deco, dajte neki tip za gde jesti i piti u NS (i eventualno spavati, nisam sigurna). dolaze neki drugari poslom, a ja nikad u NS nisam bila pri cistoj svesti, tako da mi je tesko da izvrsim bilo kakvu rekolekciju...hvala :)

Posted

Jestipiti: Plava Frajla, SPENS - Balkan Express, Studentski/faksovi - 2Stapica (kineski), Bulevar C. lazara - Ognjiste, stadion Vojvodine Spavanje + jestipiti - FONTANA, Pasiceva (sam centar a jeftino jako)

Posted
Jestipiti: Plava Frajla, SPENS - Balkan Express, Studentski/faksovi - 2Stapica (kineski), Bulevar C. lazara - Ognjiste, stadion Vojvodine Spavanje + jestipiti - FONTANA, Pasiceva (sam centar a jeftino jako)
Tnx, prenecu.Ali da je pristojno, ovo su akademski gradjani. Idu u Rumu da se bave nekom geologijom, sta li.(Pa ako ima i neki tip iz Rume, jos bolje...)
Posted

Jesti i piti: Fish & Zeleniš, Skerlićeva 2 (iz Pašićeve malo pre Matice srpske se skrene desno u Skerlićevu ulicu)

Posted
Jestipiti: Plava Frajla, SPENS - Balkan Express, Studentski/faksovi - 2Stapica (kineski), Bulevar C. lazara - Ognjiste, stadion Vojvodine
Zaboravio 1 Batu Pežoa?! Bruko! angry.gif
Posted

Ja ne. Odličan riblji restoran, baš za akademske građane; omanji prostor idealan za druženja.

Posted
Ja ne. Odličan riblji restoran, baš za akademske građane; omanji prostor idealan za druženja.
E, dobro. Tebi hvala :)Ovi sto su na dijetama pa mrze ceo svet sto moze da jede... <_< Ae sad neko da prevede ove pankerske dojave...ko mi kriv sto sam plava