Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

Ja imam jednu knjigu u kojoj sve pise.

Posted

ravnaj praksu prema toj teorijino mistejkskarlovci utihnuli...prevod ostavljam za sutra, pa da imaju zasta da me bijucujem ose (kako zuju)vreme za odmak od neteta

Posted

PERO DEFFORMERO + CROSSPOINT+DJARMA I METKOVI Live in "Brvnara"Subota 07.06.početak u 22h (100%!)PAžNJA!!!Pošto je cela zabava zamišljena kao maskenbal, ulaz na ovaj PRIVATE PARTY dozvoljen je isključivo u odgovarajućoj toaleti:Tema je "Zvezde Granda" (ili ti šund i kič)!!! icon_rockdevil.gifSvako ko bude došao u standardnom izdanju NEĆE MOĆI DA UĐE na ovu zabavu!!!Dobrodošli su svi ljudi željni druženja i zajebancije...

Posted

Joj, ovi Pero Deformero stvarno su preduhoviti! Znaju salu na racun narodnjaka da zapodenu uvek! Ludi su totalno. Novi Sad i zezanje jedno! Bice strava jer zeljih druzenja i zajebancije ima bas puno.

Posted

jesi vido, kad si na dijeti i hejtovi su ti ko u curice! :lol: i ja imam isti problem, nedostatak testosterona iz mesa valjda, moracu sutra da iznerviram tunjevinu pre jedenja da bih mogao kvalitetno da ucestvujem u zrenjaninu u antifa fajtu.

Posted

Ja sam toliko na dijeti propao da necu ni moci u Zrenjanin... Di cu ovaki u borbu?

Posted

"PROMOCIJA KNJIGE PEšČANIK FM 11 U NOVOM SADUponedeljak, 09.06.2008. u 20h, RADIO CAFFE, Miletićeva 45GOSTI: Srđa Popović, Teofil Pančić i Miša Brkić"

Posted (edited)
Ja sam toliko na dijeti propao da necu ni moci u Zrenjanin... Di cu ovaki u borbu?
ne ides? mislio sam poneti ti stipaljke. evo upravo pregovaram za prevoz. Edited by bup
Posted

Ne mogu, imam nekih jadnih a neodloznih obaveza. Mislim da nece biti frke. Ako bude, molim vas ubijajte ih bez zaljenja. Uhvatite jednog pa mu stavite pakovanje stipaljki na bradavice.Vazna napomena: nacisti isto krvare kad ih ubodes, upucas i roknes ciglom!

Posted
Vazna napomena: nacisti isto krvare kad ih ubodes, upucas i roknes ciglom!
:lol:sem50_37.jpg
Posted (edited)

(.)(.)

Edited by Hustler
Posted
dovoljno je poslati PM ljudima za koje znamo da su iz NSa reci vreme mesto i kasnije se prebrojati
<_<; kamo meni smestaj za [onaj drugi] festival?
Posted

hustlere, sto si mako sliku? dobra je bila.