Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

Ja imam jednu knjigu u kojoj sve pise.

ravnaj praksu prema toj teorijino mistejkskarlovci utihnuli...prevod ostavljam za sutra, pa da imaju zasta da me bijucujem ose (kako zuju)vreme za odmak od neteta

PERO DEFFORMERO + CROSSPOINT+DJARMA I METKOVI Live in "Brvnara"Subota 07.06.početak u 22h (100%!)PAžNJA!!!Pošto je cela zabava zamišljena kao maskenbal, ulaz na ovaj PRIVATE PARTY dozvoljen je isključivo u odgovarajućoj toaleti:Tema je "Zvezde Granda" (ili ti šund i kič)!!! icon_rockdevil.gifSvako ko bude došao u standardnom izdanju NEĆE MOĆI DA UĐE na ovu zabavu!!!Dobrodošli su svi ljudi željni druženja i zajebancije...

Joj, ovi Pero Deformero stvarno su preduhoviti! Znaju salu na racun narodnjaka da zapodenu uvek! Ludi su totalno. Novi Sad i zezanje jedno! Bice strava jer zeljih druzenja i zajebancije ima bas puno.

jesi vido, kad si na dijeti i hejtovi su ti ko u curice! :lol: i ja imam isti problem, nedostatak testosterona iz mesa valjda, moracu sutra da iznerviram tunjevinu pre jedenja da bih mogao kvalitetno da ucestvujem u zrenjaninu u antifa fajtu.

Ja sam toliko na dijeti propao da necu ni moci u Zrenjanin... Di cu ovaki u borbu?

"PROMOCIJA KNJIGE PEšČANIK FM 11 U NOVOM SADUponedeljak, 09.06.2008. u 20h, RADIO CAFFE, Miletićeva 45GOSTI: Srđa Popović, Teofil Pančić i Miša Brkić"

Ja sam toliko na dijeti propao da necu ni moci u Zrenjanin... Di cu ovaki u borbu?
ne ides? mislio sam poneti ti stipaljke. evo upravo pregovaram za prevoz.

Edited by bup

Ne mogu, imam nekih jadnih a neodloznih obaveza. Mislim da nece biti frke. Ako bude, molim vas ubijajte ih bez zaljenja. Uhvatite jednog pa mu stavite pakovanje stipaljki na bradavice.Vazna napomena: nacisti isto krvare kad ih ubodes, upucas i roknes ciglom!

Vazna napomena: nacisti isto krvare kad ih ubodes, upucas i roknes ciglom!
:lol:sem50_37.jpg

Aaaaaa! Super je!!!ready_for_anything.jpg

1342876422_d712c1da02.jpg

(.)(.)

Edited by Hustler

dovoljno je poslati PM ljudima za koje znamo da su iz NSa reci vreme mesto i kasnije se prebrojati
<_<; kamo meni smestaj za [onaj drugi] festival?

hustlere, sto si mako sliku? dobra je bila.