angelfish Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 ravnaj praksu prema toj teorijino mistejkskarlovci utihnuli...prevod ostavljam za sutra, pa da imaju zasta da me bijucujem ose (kako zuju)vreme za odmak od neteta
Keys Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 PERO DEFFORMERO + CROSSPOINT+DJARMA I METKOVI Live in "Brvnara"Subota 07.06.početak u 22h (100%!)PAžNJA!!!Pošto je cela zabava zamišljena kao maskenbal, ulaz na ovaj PRIVATE PARTY dozvoljen je isključivo u odgovarajućoj toaleti:Tema je "Zvezde Granda" (ili ti šund i kič)!!! icon_rockdevil.gifSvako ko bude došao u standardnom izdanju NEĆE MOĆI DA UĐE na ovu zabavu!!!Dobrodošli su svi ljudi željni druženja i zajebancije...
Mp40 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Joj, ovi Pero Deformero stvarno su preduhoviti! Znaju salu na racun narodnjaka da zapodenu uvek! Ludi su totalno. Novi Sad i zezanje jedno! Bice strava jer zeljih druzenja i zajebancije ima bas puno.
bup Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 jesi vido, kad si na dijeti i hejtovi su ti ko u curice! i ja imam isti problem, nedostatak testosterona iz mesa valjda, moracu sutra da iznerviram tunjevinu pre jedenja da bih mogao kvalitetno da ucestvujem u zrenjaninu u antifa fajtu.
Mp40 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ja sam toliko na dijeti propao da necu ni moci u Zrenjanin... Di cu ovaki u borbu?
notenoughreasonsforclaire Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 "PROMOCIJA KNJIGE PEšČANIK FM 11 U NOVOM SADUponedeljak, 09.06.2008. u 20h, RADIO CAFFE, Miletićeva 45GOSTI: Srđa Popović, Teofil Pančić i Miša Brkić"
bup Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 (edited) Ja sam toliko na dijeti propao da necu ni moci u Zrenjanin... Di cu ovaki u borbu?ne ides? mislio sam poneti ti stipaljke. evo upravo pregovaram za prevoz. Edited June 6, 2008 by bup
Mp40 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ne mogu, imam nekih jadnih a neodloznih obaveza. Mislim da nece biti frke. Ako bude, molim vas ubijajte ih bez zaljenja. Uhvatite jednog pa mu stavite pakovanje stipaljki na bradavice.Vazna napomena: nacisti isto krvare kad ih ubodes, upucas i roknes ciglom!
bup Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Vazna napomena: nacisti isto krvare kad ih ubodes, upucas i roknes ciglom!
MaRkOMaN Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 dovoljno je poslati PM ljudima za koje znamo da su iz NSa reci vreme mesto i kasnije se prebrojati<_<; kamo meni smestaj za [onaj drugi] festival?
Recommended Posts