bup Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 (edited) status quo petog jula u novom sadu. (pise u gradjanskom, a na sajtu benda pise beograd) Edited June 4, 2008 by bup
Mp40 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Koji car to smislja???Ja se nikad njih ne bih setio ni da mi zadaju da razmisljam na temu koji zaboravljeni bend da ozivimo i dovedemo u nas treci svet...Ala cemo pevati, svi u glas "Njuminjinjaminja, ooouo, njuminjinjami - njaa!"
bup Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Ala cemo pevati, svi u glas "Njuminjinjaminja, ooouo, njuminjinjami - njaa!"jel to ona "in the army"? ladno sam prepoznao na koju si mislio, nisam ni znao da je to status quo!
transcending Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 el kod vas pada?kazite DA, inace cu da mrem...nisam trenutačno tu, al' mi rekoše da se "sprema nevreme", da se tako plastično odrazim.
angelfish Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 nisam trenutačno tu, al' mi rekoše da se "sprema nevreme", da se tako plastično odrazim.coraknista
angelfish Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 evo drame, saljemo im za bgsreca pa je koncerat unutrawow, ovo ce izgleda biti olaksanje za nas polenske groznicarezavese lete, skroz dobar filing
Mp40 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Disi, bejbe!!!Napolju se spema ragnarok a ne pljusak. Vid nebo!!!
angelfish Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 (edited) Disi, bejbe!!!Napolju se spema ragnarok a ne pljusak. Vid nebo!!!vidim bejbe i uzivamslusam radiostejsn i cujem da ispaljuju rakete u irigumozda ce i kod nas i kod vasne bih orahe po prozorimadamn....ionako od polena izgledam kao rocky balboa, sad joste ovaj rockima da se dremka Edited June 4, 2008 by angelfish
Mp40 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 slusam radiostejsn i cujem da ispaljuju rakete u iriguTo je super. Proslog leta sam ja ispaljivao te rakete i to bas u Irigu. Spektakl!
angelfish Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 To je super. Proslog leta sam ja ispaljivao te rakete i to bas u Irigu. Spektakl!izadji u sorcfarmerke varijanti tvog tate na livadicu ispred zgradeto bi biJo spektakl !
Mp40 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Cekaj, to ide sa godinama. Osecaj blama opada a osecaj boljenja peniza za sve raste...
angelfish Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Cekaj, to ide sa godinama. Osecaj blama opada a osecaj boljenja peniza za sve raste...obozavam te sto sve znas
Recommended Posts