Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)

status quo petog jula u novom sadu. :lol:(pise u gradjanskom, a na sajtu benda pise beograd)

Edited by bup
Posted

Koji car to smislja???Ja se nikad njih ne bih setio ni da mi zadaju da razmisljam na temu koji zaboravljeni bend da ozivimo i dovedemo u nas treci svet...Ala cemo pevati, svi u glas "Njuminjinjaminja, ooouo, njuminjinjami - njaa!"

Posted
Ala cemo pevati, svi u glas "Njuminjinjaminja, ooouo, njuminjinjami - njaa!"
jel to ona "in the army"? :lol: ladno sam prepoznao na koju si mislio, nisam ni znao da je to status quo!
Posted

el kod vas pada?kazite DA, inace cu da mrem...

Posted
el kod vas pada?kazite DA, inace cu da mrem...
nisam trenutačno tu, al' mi rekoše da se "sprema nevreme", da se tako plastično odrazim.
Posted
nisam trenutačno tu, al' mi rekoše da se "sprema nevreme", da se tako plastično odrazim.
coraknista
Posted

evo drame, saljemo im za bgsreca pa je koncerat unutrawow, ovo ce izgleda biti olaksanje za nas polenske groznicarezavese lete, skroz dobar filing

Posted

Disi, bejbe!!!Napolju se spema ragnarok a ne pljusak. Vid nebo!!!

Posted (edited)
Disi, bejbe!!!Napolju se spema ragnarok a ne pljusak. Vid nebo!!!
vidim bejbe i uzivamslusam radiostejsn i cujem da ispaljuju rakete u irigumozda ce i kod nas i kod vasne bih orahe po prozorimadamn....ionako od polena izgledam kao rocky balboa, sad joste ovaj rockima da se dremka Edited by angelfish
Posted
slusam radiostejsn i cujem da ispaljuju rakete u irigu
To je super. Proslog leta sam ja ispaljivao te rakete i to bas u Irigu. Spektakl!
Posted
To je super. Proslog leta sam ja ispaljivao te rakete i to bas u Irigu. Spektakl!
izadji u sorcfarmerke varijanti tvog tate na livadicu ispred zgradeto bi biJo spektakl !
Posted

Cekaj, to ide sa godinama. Osecaj blama opada a osecaj boljenja peniza za sve raste...

Posted
Cekaj, to ide sa godinama. Osecaj blama opada a osecaj boljenja peniza za sve raste...
obozavam te sto sve znas