June 4, 200816 yr status quo petog jula u novom sadu. (pise u gradjanskom, a na sajtu benda pise beograd) Edited June 4, 200816 yr by bup
June 4, 200816 yr Koji car to smislja???Ja se nikad njih ne bih setio ni da mi zadaju da razmisljam na temu koji zaboravljeni bend da ozivimo i dovedemo u nas treci svet...Ala cemo pevati, svi u glas "Njuminjinjaminja, ooouo, njuminjinjami - njaa!"
June 4, 200816 yr Ala cemo pevati, svi u glas "Njuminjinjaminja, ooouo, njuminjinjami - njaa!"jel to ona "in the army"? ladno sam prepoznao na koju si mislio, nisam ni znao da je to status quo!
June 4, 200816 yr el kod vas pada?kazite DA, inace cu da mrem...nisam trenutačno tu, al' mi rekoše da se "sprema nevreme", da se tako plastično odrazim.
June 4, 200816 yr nisam trenutačno tu, al' mi rekoše da se "sprema nevreme", da se tako plastično odrazim.coraknista
June 4, 200816 yr evo drame, saljemo im za bgsreca pa je koncerat unutrawow, ovo ce izgleda biti olaksanje za nas polenske groznicarezavese lete, skroz dobar filing
June 4, 200816 yr Disi, bejbe!!!Napolju se spema ragnarok a ne pljusak. Vid nebo!!!vidim bejbe i uzivamslusam radiostejsn i cujem da ispaljuju rakete u irigumozda ce i kod nas i kod vasne bih orahe po prozorimadamn....ionako od polena izgledam kao rocky balboa, sad joste ovaj rockima da se dremka Edited June 4, 200816 yr by angelfish
June 4, 200816 yr slusam radiostejsn i cujem da ispaljuju rakete u iriguTo je super. Proslog leta sam ja ispaljivao te rakete i to bas u Irigu. Spektakl!
June 4, 200816 yr To je super. Proslog leta sam ja ispaljivao te rakete i to bas u Irigu. Spektakl!izadji u sorcfarmerke varijanti tvog tate na livadicu ispred zgradeto bi biJo spektakl !
June 4, 200816 yr Cekaj, to ide sa godinama. Osecaj blama opada a osecaj boljenja peniza za sve raste...
June 4, 200816 yr Cekaj, to ide sa godinama. Osecaj blama opada a osecaj boljenja peniza za sve raste...obozavam te sto sve znas