Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

status quo petog jula u novom sadu. :lol:(pise u gradjanskom, a na sajtu benda pise beograd)

Edited by bup

Koji car to smislja???Ja se nikad njih ne bih setio ni da mi zadaju da razmisljam na temu koji zaboravljeni bend da ozivimo i dovedemo u nas treci svet...Ala cemo pevati, svi u glas "Njuminjinjaminja, ooouo, njuminjinjami - njaa!"

Ala cemo pevati, svi u glas "Njuminjinjaminja, ooouo, njuminjinjami - njaa!"
jel to ona "in the army"? :lol: ladno sam prepoznao na koju si mislio, nisam ni znao da je to status quo!

Jashta!

el kod vas pada?kazite DA, inace cu da mrem...

el kod vas pada?kazite DA, inace cu da mrem...
nisam trenutačno tu, al' mi rekoše da se "sprema nevreme", da se tako plastično odrazim.
nisam trenutačno tu, al' mi rekoše da se "sprema nevreme", da se tako plastično odrazim.
coraknista

na naselju ni kapi

evo drame, saljemo im za bgsreca pa je koncerat unutrawow, ovo ce izgleda biti olaksanje za nas polenske groznicarezavese lete, skroz dobar filing

Disi, bejbe!!!Napolju se spema ragnarok a ne pljusak. Vid nebo!!!

Disi, bejbe!!!Napolju se spema ragnarok a ne pljusak. Vid nebo!!!
vidim bejbe i uzivamslusam radiostejsn i cujem da ispaljuju rakete u irigumozda ce i kod nas i kod vasne bih orahe po prozorimadamn....ionako od polena izgledam kao rocky balboa, sad joste ovaj rockima da se dremka

Edited by angelfish

slusam radiostejsn i cujem da ispaljuju rakete u irigu
To je super. Proslog leta sam ja ispaljivao te rakete i to bas u Irigu. Spektakl!
To je super. Proslog leta sam ja ispaljivao te rakete i to bas u Irigu. Spektakl!
izadji u sorcfarmerke varijanti tvog tate na livadicu ispred zgradeto bi biJo spektakl !

Cekaj, to ide sa godinama. Osecaj blama opada a osecaj boljenja peniza za sve raste...

Cekaj, to ide sa godinama. Osecaj blama opada a osecaj boljenja peniza za sve raste...
obozavam te sto sve znas