Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Time Crisis said:

Ne znam zašto se to uvek ističe kao da je u pitanju neko dostignuće

E jebiga sad.

Posted

"Nisam ni u jednoj stranci, ali..."

... Shiit has hit the fan

• +1 1
  • Wub 1
Posted

Akhm, kao što priupitah na temi o protestima (hvala @Plajvi), niko nema problem s tim što je u ova vremena prvi zahtev bio odblokiranje izvoza, i što je to bio prvi uslov koji je prihvaćen?

Posted

Problem ovog protesta je što poljopr.nemaju baš puno vremena, na kraju će potreba za odlaskom na njivu da presudi.

Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока

Posted

Jel to radikalizuju protest?

Posted
12 minutes ago, Filozof manijak said:

Jel to radikalizuju protest?

Javite kad radikalizuju toliko da stignu do Bulevara... Ovim tempom, za 2 najviše 3 nedelje, rekao bih... :fantom,:

Jbt, kao da ih vode slepci sinovi slepaca, koji ne znaju ni da govore, a i sluh im nej bog zna kakav... Posle početnog zajebavanja, trebalo je na autoput, kod NS, kod BG, posle BG... Pa da Turci i ostali Holanđani plaćaju Bugarima i Rumunima putarine... Rešio bi se protest za 3 dana...

Koga bre boli patka što su blokirali ionako neupotrebljivu raskrsnnicu u centru NS?

Posted
3 minutes ago, radisa said:

Javite kad radikalizuju toliko da stignu do Bulevara... Ovim tempom, za 2 najviše 3 nedelje, rekao bih... :fantom,:

Jbt, kao da ih vode slepci sinovi slepaca, koji ne znaju ni da govore, a i sluh im nej bog zna kakav... Posle početnog zajebavanja, trebalo je na autoput, kod NS, kod BG, posle BG... Pa da Turci i ostali Holanđani plaćaju Bugarima i Rumunima putarine... Rešio bi se protest za 3 dana...

Koga bre boli patka što su blokirali ionako neupotrebljivu raskrsnnicu u centru NS?

Znam za Pancevo da ih na oba izlaza iz grada cekaju uniforme samo da probaju da izadju i krenu prema Bg..jos od utorka ili srede.

Nema auto puta, nema Bg. 

Dobice ovo..ovoliko..ispusice i cao.

Sledece godine jescemo kolace ko ima..a ko nema, neka gleda premijer ligu.

• +1 2
Posted

možda mi je promaklo, ali šta atlas copco rovari po centru NS?

sad sam prošao, pravo ste gradilište, niti možeš u niti van od radova

Posted (edited)

podzemna garaža u centru centra, mislim da je investitor Modena gradnja

esid: Odnosno, Grad Novi Sad je investitor, a Modena je finansijer, šta god to značilo u ovom slučaju.

Edited by Filozof manijak
  • +1 1
Posted
podzemna garaža u centru centra, mislim da je investitor Modena gradnja

esid: Odnosno, Grad Novi Sad je investitor, a Modena je finansijer, šta god to značilo u ovom slučaju.
Podzemne garaze u NS gradi Inobačka doo, kao manjinski vlasnik firme koja je dobila koncesiju, zajedno sa austrijancima
Posted

Inobačka je izvođač ili investitor?

Bio sam ubeđen da je Modena firma ta koja finansira...

Posted
Inobačka je izvođač ili investitor?
Bio sam ubeđen da je Modena firma ta koja finansira...
Investitor je sigurno, a za izvodjenje ne znam, mada imaju operativu za to.
  • Hvala 1
Posted

Ma moguce da je tu uradjeno "privatno-javno" partnerstvo sto je kod na sifra da muljanje sa parama, jer se na kraju sve pare sliju u privatne dzepove