lord_s Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 2 minutes ago, Time Crisis said: Ne znam zašto se to uvek ističe kao da je u pitanju neko dostignuće E jebiga sad.
Frank Pembleton Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 "Nisam ni u jednoj stranci, ali..." ... Shiit has hit the fan 1 1
zorglub Posted August 12, 2022 Posted August 12, 2022 Akhm, kao što priupitah na temi o protestima (hvala @Plajvi), niko nema problem s tim što je u ova vremena prvi zahtev bio odblokiranje izvoza, i što je to bio prvi uslov koji je prihvaćen?
beeva Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Problem ovog protesta je što poljopr.nemaju baš puno vremena, na kraju će potreba za odlaskom na njivu da presudi.Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока
radisa Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 12 minutes ago, Filozof manijak said: Jel to radikalizuju protest? Javite kad radikalizuju toliko da stignu do Bulevara... Ovim tempom, za 2 najviše 3 nedelje, rekao bih... :fantom,: Jbt, kao da ih vode slepci sinovi slepaca, koji ne znaju ni da govore, a i sluh im nej bog zna kakav... Posle početnog zajebavanja, trebalo je na autoput, kod NS, kod BG, posle BG... Pa da Turci i ostali Holanđani plaćaju Bugarima i Rumunima putarine... Rešio bi se protest za 3 dana... Koga bre boli patka što su blokirali ionako neupotrebljivu raskrsnnicu u centru NS?
SNARC Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 3 minutes ago, radisa said: Javite kad radikalizuju toliko da stignu do Bulevara... Ovim tempom, za 2 najviše 3 nedelje, rekao bih... :fantom,: Jbt, kao da ih vode slepci sinovi slepaca, koji ne znaju ni da govore, a i sluh im nej bog zna kakav... Posle početnog zajebavanja, trebalo je na autoput, kod NS, kod BG, posle BG... Pa da Turci i ostali Holanđani plaćaju Bugarima i Rumunima putarine... Rešio bi se protest za 3 dana... Koga bre boli patka što su blokirali ionako neupotrebljivu raskrsnnicu u centru NS? Znam za Pancevo da ih na oba izlaza iz grada cekaju uniforme samo da probaju da izadju i krenu prema Bg..jos od utorka ili srede. Nema auto puta, nema Bg. Dobice ovo..ovoliko..ispusice i cao. Sledece godine jescemo kolace ko ima..a ko nema, neka gleda premijer ligu. 2
beeva Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 možda mi je promaklo, ali šta atlas copco rovari po centru NS? sad sam prošao, pravo ste gradilište, niti možeš u niti van od radova
Filozof manijak Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 (edited) podzemna garaža u centru centra, mislim da je investitor Modena gradnja esid: Odnosno, Grad Novi Sad je investitor, a Modena je finansijer, šta god to značilo u ovom slučaju. Edited August 22, 2022 by Filozof manijak 1
stajebrebilo Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 podzemna garaža u centru centra, mislim da je investitor Modena gradnja esid: Odnosno, Grad Novi Sad je investitor, a Modena je finansijer, šta god to značilo u ovom slučaju.Podzemne garaze u NS gradi Inobačka doo, kao manjinski vlasnik firme koja je dobila koncesiju, zajedno sa austrijancima
Filozof manijak Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 Inobačka je izvođač ili investitor? Bio sam ubeđen da je Modena firma ta koja finansira...
stajebrebilo Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 Inobačka je izvođač ili investitor? Bio sam ubeđen da je Modena firma ta koja finansira...Investitor je sigurno, a za izvodjenje ne znam, mada imaju operativu za to. 1
Frank Pembleton Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 Ma moguce da je tu uradjeno "privatno-javno" partnerstvo sto je kod na sifra da muljanje sa parama, jer se na kraju sve pare sliju u privatne dzepove
Recommended Posts