čekmeže Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Dolazim sutra u NS ali ću biti neslobodan do 8-9 sati a do tada ćete otići na svirku za koju mi niko nije ponudio kartu iako sam ponizno molio -_- .
Dionysos Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 jel zvao neko ove sa sporta i politike, ja ne znam te ljude? hartmann, taksista, radisa, maistor, hattori, dionysos...Ne verujem da cu biti u mogucnosti da dodjem u to vreme, a kasnije imam vec zakazano opijanje, ipak, hvala na pozivu :)
Gonzo Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Ne verujem da cu biti u mogucnosti da dodjem u to vreme, a kasnije imam vec zakazano opijanje, ipak, hvala na pozivu :)dobio poziv, zafaljivam, ali bojim se da je slična situacija, imam zakazana druženja sa žemskim osobama nažalost, pošto je empej primamljiva bitch, naročito sad kad je smršao
Mp40 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Ja sam presao sve nivoje sa zenama i stigo do kraljice pa sad mogu zdrugarima...
radisa Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 super super, bice nas za jedan sto. :)jel zvao neko ove sa sporta i politike, ja ne znam te ljude? hartmann, taksista, radisa, maistor, hattori, dionysos...(zovnuo sam dedazeca, reko je da radi na pozorju, al mozda svrati)Ja ću ovaj put preskočiti, verovatno ću sutra morati da ostanem malo duže na poslu , ali sledeći put obećavam... A možda stignem i sutra, ali jako, jako teško... Ako budem video da mogu, poslaću nekom od prijavljenih PM, tokom prepodneva...Sve u svemu lepa ideja...
korindjar Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 (edited) dobio poziv, zafaljivam, ali bojim se da je slična situacija, imam zakazana druženja sa žemskim osobama Daj, kao ne mozes da izgrbavis sastanak kucnog saveta, uffff....Ako, ja cu da ponesem aparat, a mi cemo se na silu jako smejati na slikama i onda to okaciti i vama ce biti zao sto niste bili tamo. Eto!\Ne verujem da cu biti u mogucnosti da dodjem u to vreme, a kasnije imam vec zakazano opijanje, ipak, hvala na pozivuOpijanje u pola 6? Velja Ilic i Dusko Korac da ti zavide! Edited May 30, 2008 by Hustler
Dionysos Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Ne kenjaj, nisam to rekao :PPola 6 mi je rano (imam obaveze :P ), verovatno bih tek u 7, pola 8 mogao da stignem, a opijanje pocinje u 8 :PDnonizije?! c c c
korindjar Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Pa dobro, razumi me. Sada je zavrsnica, pritisak i tako to :D
Dionysos Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Ma razumem ja da je to izreceno u afektu , ali ne mogoh da ne odgovorim na prozivanje, jos ce da ispadne da sam jedan od onih koji ne primecuju kolege forumase u gradu :P
bup Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 kakav spektakl nam je maja priredila sinoc na trgu! tri nezaboravna koncerta!prvi najavljeni bend je otkazan bez ikakvog objasnjenja pa je sve kasnilo za duzinu njihovog koncerta, naravno bez objasnjenja. onda je bend iz hrvatske svirao tomu zdravkovica (to je bila bolja svirka od odrzane dve), i na kraju, kao slag na torti, na binu su izasla cetiri bugarska metroseksualca sa onim fazoniranim bradicama ala flamingosi, u pratnji dve grand-paradolike zenske, i na ocajno odglumljeni plej bek krenuli da izvode splet svojih evrovizijski-skart kompozicija! nezaboravna zabava i osecaj za stimung.
Dionysos Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 opijanje pocinje u 8 :Ppropade opijanje :(1 alkoholicar na putu, 1 mora da zameni kolegu na poslu, 1 se solidarise sa ovom dvojicom (peder), a 1 je saban s njim necu da pijem....Krivim Hustlera za ovaj fijasko, urekao je sve pominjanjem Duska Koraca
Keys Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Nakon visegodisnje pauze, beogradski dugoprugaski rok bendovi Lutke iVentolin nastupaju u Novom Sadu. Prostor je ovaj put izabran u klubu Dablinna Petrovaradinu, a datum je zakucan za petak 06.06.2008.Koncert se odvija u sklopu zajednicke povremene turneje Lutki i Ventolina.Oni koji su imali prilike da vide njihove prethodne svirke isticu da im je,i pored razlicite muzicke orijentacije, zajednicka energija koju emitujuprilikom nastupa. Bilo da je rec o viseglasnom melodicnom snaznom popuLUTKI, utemeljenom na britanskom sixties uticajima, power-popu i indie roku,ili o garazno psihodelicnoj bluesy amerikani VENTOLINA isijavanje energijesa bine ekvivalentno je kolicini dobre zabave koja naveliko prevazilazidobropoznate standardne tezgaroske varijante. Znoj, hladno pice, rock androll i dobra zabava su zagarantovani. S obzirom na zajednicki nastup i LUTKEi VENTOLIN su reprtoar sastavili od svojih najpoznatijih numera i parpazljivo odabranih covera. Sem toga LUTKE promovisu svoj povratnicki albumFONTANELA a VENTOLIN proslogodisnji best of demo snimaka pod nazivom MAKE ITA HOME.Nastupi ce se nastaviti i u junu i julu, a na spisku su jos Cacak,GornjiMilanovac,Subotica......
Mp40 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Bilo fino juce... ne mogu sad da pricam, moram na turneju sa golim ribama...
Recommended Posts