Mp40 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Rekao drug Zgro, organajzer NS PUNK festa, da kupite karte pre ponedeljka jer su od ponedeljka 600 dinusa a ne 400. Druga bitna stvar je da fest pocinje u 19h a kraj je u 0h i to STRIKTNO! Satnica ce se postovati. Oba dana. Vas omiljeni bend je u subotu u 19:40. Sad sve znate.
Mp40 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Samo da vas pocetim da izidjete da glasate danas!Glasajte za koga hocete osim za SPS, DSS i Radikale a i ZEV je prilicno bijedan i prodace nas cim prije... tako da...Glasajte danas.
bup Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Samo da vas pocetim da izidjete da glasate danas!Glasajte za koga hocete osim za SPS, DSS i Radikale a i ZEV je prilicno bijedan i prodace nas cim prije... tako da...Glasajte danas.kod mene bili ponudjeni samo srs i ds. zenska pre mene pitala jel mora da ubaci listic. ja ipak glasao, al mi je vec dosta tog biranja onih koji ti se manje ne svidjaju... da nema svirke, verovatno ne bih ni otisao.
korindjar Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Glaso i ja. Izbor je bio izmedju Vucicevica i nekog iz g17.Inace juce je bila odlicna svirka u CK. Predgrupa drugari - Tizzies i glavna tacka programa - 'Rvati Deafness by Noise, jebeno dobar HC i domacinska atmosfera
bup Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 (edited) "...Osim radionica i istraživanja, Romski resursni centar organizuje performans, koji će se održati u utorak, 27. maja, 2008. godine, sa početkom u 17 časova u centru grada kod Zmajevog spomenika. Predstojećim performansom će se predstavi mladi muzičari među kojima su Muha Blackstasy, hip-hop grupa Sekundarne sirovine, Gradichte ghetto, Cement, breakdanceri i drugi. Dok budete slušali muziku imaćete priliku da kod naših frizerki besplatno napravite frizuru ili se ošišate, a videćete takođe i tkačku radionicu u akciji."muha je baja, ne znam ostale, ali bice zanimljivo odslusati ih. Edited May 27, 2008 by bup
bup Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 s obzirom na raskol na forumu koji mi nije bas jasan (a i ne zelim da bude), da li bismo se u petak sutali medjusobno ili bi sutali druge? dal bi neko uopste dosao?
korindjar Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Sad sam teo da ti posaljem PM da vidimo za okupljanje. Mislim da je dovoljno poslati PM ljudima za koje znamo da su iz NSa reci vreme mesto i kasnije se prebrojatiPredlazem Izbu u petak u 17:30. Valja?
bup Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Sad sam teo da ti posaljem PM da vidimo za okupljanje. Mislim da je dovoljno poslati PM ljudima za koje znamo da su iz NSa reci vreme mesto i kasnije se prebrojatiPredlazem Izbu u petak u 17:30. Valja?meni ok. taman cu fensi zakasniti posto radim do 5, pa dok ostavim komp kuci, nasminkam se i dodjem, bice skoro 6. aj saljemo pm-ove. cito sam pre neki dan da su neki spameri na majspejsu osudjeni da plate kaznu od 100 dolara po poruci. ima da se naplacamo ako nas uvate.
Mp40 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Kakav raskol? Sto meni niko ne salje memo? Sa kim ne smem da se druzim? Ko je cool?Vidimo se u izbi. Rock the Izbah!
Atreid Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Predlazem Izbu u petak u 17:30. Valja?OK, ja dolazim...
bup Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 (edited) pa ja vido melankolic gundja, napravise paralelni forum pa zakljucio da se nesto dure. u principu me ne zanima, preferiram real life. sunce sija, polugole zenske, a mi se zamajavamo kuckanjem.(to je odgovor mp-u) Edited May 28, 2008 by bup
KristinaS Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Predlazem Izbu u petak u 17:30. Valja?e dolazim i ja
bup Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 super super, bice nas za jedan sto. :)jel zvao neko ove sa sporta i politike, ja ne znam te ljude? hartmann, taksista, radisa, maistor, hattori, dionysos...(zovnuo sam dedazeca, reko je da radi na pozorju, al mozda svrati)
Mp40 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Evo, zvao ja Maistora. Lepo se obucite i ocesljajte. Hartmann je somewhere in Srem a Hattori je u programu zastite svedoka.
korindjar Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Jel neko zvao Quizmastera?Ima i jos par ljudi sa chi-chata - angelfish i sanja025, koliko mi se cini.
Recommended Posts