Milosh76 Posted October 24, 2020 Posted October 24, 2020 Gradska pivnica Novi sad Ajde sad svi na kafu 1 1
Facundo Orellana Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 On 12.10.2020. at 14:48, radisa said: Da, onog ko bi ovo crtao, sutra bi na Detelinari, našli bi valjanog u katran i perije... Gde je muški frizer u prizemlju? Sunce ti žarko, Novi Sad stecište netalentovanih muralista... Zato na Detelinari blista ruski pilot koga su Turci skinuli, Nikolaj II Romanov, zastave Novorusije i slična govna. Fin neki svet... Definitivno je Novi Sad meka za netalentovane žvrljače zidova.
radisa Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 Just now, Facundo Orellana said: Zato na Detelinari blista ruski pilot koga su Turci skinuli, Nikolaj II Romanov, zastave Novorusije i slična govna. Fin neki svet... Definitivno je Novi Sad meka za netalentovane žvrljače zidova. Video juče u Jaše Tomića par komada... jbt...
omiljeni Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 kakva se to buka čuje celo veče? kao da avion kruži iznad grada 1
radisa Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 5 minutes ago, omiljeni said: kakva se to buka čuje celo veče? kao da avion kruži iznad grada Zaprašuju nas koronom...
Barsa Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Ako se ne varam culo se i prosle godine, mislim da ima veze sa toplanom
levi Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 toplane valjda riču u međusezoni. mada zašto ne bi i sad https://www.youtube.com/watch?v=CGq2tzIfDtY https://www.youtube.com/watch?v=EDeZTohP04k
Ros Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 (edited) pap pavla/safarikova? Edited December 1, 2020 by Ros
radisa Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 To je od ovih naručenih,valjda jedini dobar... Mene drma transfer neprijatnosti kad gledam ovaj levi uživo, kod Lidla u Jaše Tomića... Meni mural treba da bude, nekako, protiv nečega, da odslikava neko buntovništvo, prkos... Ovo ne odslikava ništa...
Recommended Posts