Filozof manijak Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Meni je vrhunac vica "...jedino što nema svoje parking mesto" 1
Jimmy Kowalski Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Jesu to neki dani komedije u Novom Sadu? Vidim da se dosta sadrzaja preklapa sa laugh topikom..
James Marshall Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Da ovo je baš namijenjeno ljudima koji imaju kola. Pa bolje u kolima da spavaju 1
Filozof manijak Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Pre mi se čini da je parking mesto i adaptirano da bude stan.
nisam ja Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Jesu to neki dani komedije u Novom Sadu? Vidim da se dosta sadrzaja preklapa sa laugh topikom.. sterijino pozorje pandemik edišn. 2
copkillah Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Postoji šansa da je trol u pitanju, jer na toj grupi ljudi neretko kače neke sulude stvari pa je neko hteo to da digne na novi nivo. Ako nije trol, ostaje samo da kaže da li se kenja u sudoperu ili kadu.
papapavle Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Off: svojevremeno sam rentao gajbu u Gracu, pa sam imao tu nesreću da par nedelja obilazim razne zgrade iz doba Marije Terezije (u kojima se uglavnom iznajmljivalo nekadašnje odeljenje za služinčad). Budući da mi niko nikada neće verovati, iako imam i svedoke, jako mi je krivo što nisam imao prisebnost duha da slikam genijalno rešenje u jednom takvom saloncu - WC šolja postavljena usred dnevnog boravka, ograđena drvenim sandukom koji stoji vertikalno i izvlači se upolje, tako da se sanduk izvuče, korisnik uđe, povuče sanduk nazad ka zidu i tako stekne privatnost (i automatski upali neonku), obavi šta ima, i obrnutim sledom radnji izađe nazad u dnevni boravak, pa u kuhinju, gde u sudoperi opere ruke iz higijenskih razloga. Cijena uživanja tog luksuza: prava sitnica (500 ojra mesečno)... U odnosu na to šta sve nudi, ovaj oglas mi stogadeluje vrlo pristojno.
nisam ja Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 jozef fricl lajks dis. mada nisam ispratio šta kako, vertikalno, upolje, prema zidu... al zvuči baš kako treba.
papapavle Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 11 minutes ago, nisam ja said: jozef fricl lajks dis. mada nisam ispratio šta kako, vertikalno, upolje, prema zidu... al zvuči baš kako treba. Zamisli da ovo čudo tehnike nema vrata na otvaranje, da nema zadnju ploču ("leđa"), da leži na šinama i pokretno je napred-nazad - mada, možda je bolje ne zamišljati... 1
napadaj Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Na šinama Uđeš unutra i pištiš choo-choo choo-choo
nisam ja Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 još kad bi truckalo onako čnčn-čnčn... ihaj.
SNARC Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Kako prikriti audio efekte tijekom obavljanja broja dva u tako organizovanom zahodu ?? Ili su se Europejci toliko oslobodili stega lazne pristojnosti pa su su sad svi svoji.
Kenji Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Samo tečna ishrana, za na kašiku..ako pak se desi zatvor od zaher torte glasno se pušta spremljena ploča Life is life.. Čeka se na na nanana!
Recommended Posts