Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)

Eh, da nam je Denija pa da fino sednemo pre svirke na po pivo...Izem ti grad! :mad:

Edited by melankolic
Posted
Eh, da nam je Denija pa da fino sednemo pre svirke na po pivo...Izem ti grad! :mad:
mozemo kod mene, blizu sam centra. par ljudi me zove deni, stomak mi se okrece od toga.
Posted

uuuuu, to moze biti pitanje za novi kviz

Posted
Cekiraj ovo. Svi su u centru. Negde imas telefon, ostale pretpostavljam mozes dobiti na 021/988http://www.hostelscentral.com/structure-7474.html http://www.hostelworld.com/hosteldetails.p...e-NoviSad-23365http://hostelnovisad.com/
ima sad nekih hostela, u zlatne grede neki, na netu pise 24.47 ? po osobi po noći. od hotela, u centru je jedino zenit, on je mislim skup. putnik izgoreo, ostalo je sve dalje. imas pretragu na http://www.visitserbia.org.
Hvala vam dobri ljudi! :) Mislim da ce moj izbor pasti na BLadju, pa kako god.. a utiske mogu (ako vas zanima) da prenesem kad se vratim :P
Nista lakse. Da vidimo listu pitanja1. Kako se zove kingmejkerkin hrcak?2. Sa kojom poznatom forumasicom se slikao basketas Milton?3. Na kom spratu zivi Morgana?4. Koja forumasica ima tetovazu? (pomoc: pisala je na ovom topiku)5. Sta Chivo D' Arbo zna da popravi u gajbi?6. Da li cu se ja sutati sam?
ja znam ovo pod 4 (ne odnosi se valjda na neku odredjenu? :huh: )i naslucujem pod 3
Posted

:DInace danas slucajno uzeo Blic i gledao one rubrike sta volim u Novom Sadu / Savet dana, kao sugradjani ti pricaju. Kakva neprijatnost...uffff

Posted

Bas neprijatno. Vrlo. Sutra se to moze desiti bilo kome od vas.

Posted

Ja mnogo volem grupu Red union a i na dan svirke mi je rođendan pa ako bi neko mogao da mi pokloni dve karte bio bih veoma zahvalan.Može i za oba dana...

Posted

KALEIDOSKOP ART FEST / U granicama transcendencije Zavod za kulturu Vojvodine organizuje mini internacionalni umetnički festival u novosadskom Dunavskom parku i u institucijama kulture oko parka. Muzički deo ?Trodnevna zvučna instalacija (23-25. maj) ? Koncentrisani zvuk Novog Sada - koju će u Dunavskom parku izvesti umetnici i poznati producenti Ulrich Troyer i Kassian Troyer iz Beča i Berlina. ?Koncerti grupа Up, Bustle and Out (soundsystem i gosti na akustičnim instrumentima) iz Bristola ? miljenika poznate izdavačke kuće NINJA TUNE i Rhythm and Sound Feat Tikiman iz Berlina, svetske dub/reggae atrakcije, na rukometnom terenu Dunavskog parka u petak, 23. maja ? Up, Bustle and Out počinju u 19 časova, a Rhythm and Sound Feat Tikiman u 21 čas. Ulaz = 300din. ?Koncert mladog a već poznatog rumunskog cimbaliste: Mirča Ardeleanu, u saletli Dunavskog parka, u nedelju, 25. maja u 19 časova. pozivnica_kaleidoskop_08_cela597.jpg

Posted

okej, onda smo se dogovorili da se skupimo sledecu subotu, napijemo se pre svirke, sutamo se, gadjamo mp-a flasama na stejdzu, i uopste, pravimo sranja?jedini problem je sto ce on pre svirke verovatno biti zauzet tonskom probom. mp?i, ponudjen nam je organizovani prevoz za zr za messer chups. javite mi se na pm ako vam se ide. ne znam cenu, mozda je i dzabakus. da, bad je reko da smo mi novosadjani stipse. onda je bolje da platimo. :)

Posted

Bolje onda u petak. Tako zaobilazimo problem sa probom.Moze?

Posted

ma ja bi trebalo u petak da idem na svirku u ck, drugari sviraju. ali moze.

Posted

Hteo sam da zadihani bup istrci na binu i uruci idolu mladih paket stipaljaka... eh...

Posted
Hteo sam da zadihani bup istrci na binu i uruci idolu mladih paket stipaljaka... eh...
a ti da ih onda implementiras na bradavice, na opste odusevljenje obozavateljki iz publike...
Posted (edited)

Veceras vam Maja & grupa gradjana predstavljaju:петак 23.05.2008.19:30 Los Propeleros20:00 Superhiks21:00 Партибрејкерсa, u суботу 31.05.2008.22:00 Josipa Lisac

Edited by Atreid