Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

E, ja malo uskacem ovde kao padobranac i pravim digresiju na vase cakuljanje, ali ako ima dobra dusa da pomogne savetom gde u NS ima neko normalno prenociste da je cisto i da moze da se istusira a da pritom ne kosta puno. E da, i da je blizu centa. U pitanju je samo jedno nocenje.

Posted

ima sad nekih hostela, u zlatne grede neki, na netu pise 24.47 € po osobi po noći. od hotela, u centru je jedino zenit, on je mislim skup. putnik izgoreo, ostalo je sve dalje. imas pretragu na http://www.visitserbia.org.kazna za tetrebisanje je ovde odsecanje ruku i njihovo kamenovanje, ali, naprimer, moz kod mene za 0 dinara, ima odvojena soba i ostalo, ja sam neostvareni entuzijasta po pitanju couchsurfinga.e, da, naredio mi mp da organizujem neki ns meet i svecanu predaju stipaljki. ja znam jedno petoro od vas, vi verovatno znate jos po nekog, a ima i onih koji su misteriozni, mogli bi se i oni pojaviti, nismo mnogo strasni. koji dan biste voleli? cetvrtak? nista ambiciozno i zvanicno.

Posted

dobra je i Fontana u Pasicevoj. Sam centar a ne prelazi 1500-2000din... dnevni boravak 1200...

Posted (edited)
e, da, naredio mi mp da organizujem neki ns meet i svecanu predaju stipaljki. ja znam jedno petoro od vas, vi verovatno znate jos po nekog, a ima i onih koji su misteriozni, mogli bi se i oni pojaviti, nismo mnogo strasni. koji dan biste voleli? cetvrtak? nista ambiciozno i zvanicno.
>>>Edit: Srecan rodjus Bupe!<<<Moz. Posle cetvrtka mi sve odgovara.Ili mozemo da se nadjemo na cugi sat-dva pre onog festivala sto ce biti u Porti.PankFestival%20plakat%20za%20net.jpg Edited by Hustler
Posted
dobra je i Fontana u Pasicevoj. Sam centar a ne prelazi 1500-2000din... dnevni boravak 1200...
tako je. a i dorucak je najkvalitetniji od tih socijala prenocista.
Posted
>>>Edit: Srecan rodjus Bupe!<<<
hvala. :)
Moz. Posle cetvrtka mi sve odgovara.Ili mozemo da se nadjemo na cugi sat-dva pre onog festivala sto ce biti u Porti.PankFestival%20plakat%20za%20net.jpg
ako mp-u nije frka da ceka na stipaljke toliko, sto se mene tice, moze i to. verovatno vecina ljudi ide tamo. ja nisam bas siguran. <confession>ja sam u osnovnoj slusao trash metal</confession> odem na punk svirku kad je dzaba, ili zbog drustva.
Posted

Pa, ja cu svakako morati da odem. Pogotovo drugi dan...

Posted (edited)
hvala. :)ako mp-u nije frka da ceka na stipaljke toliko, sto se mene tice, moze i to. verovatno vecina ljudi ide tamo. ja nisam bas siguran. <confession>ja sam u osnovnoj slusao trash metal</confession> odem na punk svirku kad je dzaba, ili zbog drustva.
To sam i kontao.Vecina ce ici pa moze da planira da se malo ranije nadjemo negde u okolini, ovi koji ne idu mogu ipak da dodju. Onda kada se na koncertu bude svako nasao sa svojom ekipom u prolazu cemo se pozdravljati i namigivati jedni drugima. Ako se bas svidimo mozemo i da okuvamo PPP sutku...Sta kazu ostali?. Edited by Hustler
Posted (edited)
Pa, ja cu svakako morati da odem. Pogotovo drugi dan...
to je tvoj problem. :P
Ako se bas svidimo mozemo i da okuvamo PPP sutku...
kako cemo biti sigurni da nam se pod izgovorom da su lurkeri nece uvaljivati nepoznati? pre sutanja, moramo prvo da ih proverimo. Edited by bup
Posted

Nista lakse. Da vidimo listu pitanja1. Kako se zove kingmejkerkin hrcak?2. Sa kojom poznatom forumasicom se slikao basketas Milton?3. Na kom spratu zivi Morgana?4. Koja forumasica ima tetovazu? (pomoc: pisala je na ovom topiku)5. Sta Chivo D' Arbo zna da popravi u gajbi?6. Da li cu se ja sutati sam?

Posted
Nista lakse. Da vidimo listu pitanja1. Kako se zove kingmejkerkin hrcak?2. Sa kojom poznatom forumasicom se slikao basketas Milton?3. Na kom spratu zivi Morgana?4. Koja forumasica ima tetovazu? (pomoc: pisala je na ovom topiku)5. Sta Chivo D' Arbo zna da popravi u gajbi?6. Da li cu se ja sutati sam?
jbt, znam samo ovo pod 2. :(
Posted
jbt, znam samo ovo pod 2. :(
onda naslucujes i odgovor na 6. :D