angelfish Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 vec vidim trend! Sad ce se svaka opstina setiti da su deca idioti-sadisti kao sto i oduvek jesu samo sad imaju mobilni da to i snime.aupa valjda ne sva decaili je problem u snimanju?nisam zelela da budem pogresno shvacena, samo je postalo malo prenapuceno, sa ilarionom u karlovcima i posledicama dece koju poznajem, preko paljenja nekog kluba u centru gde izgibose znalci, pa do trave na grbavici,Ima jos mnogo.Izvinjavam se na reakciji !1861. kad sam ja izlazila, bojale smo se amo copora lutalica od novog naselja do limana i par manijaka na groblju kod medicinske skole. Kakva tuzna mladostpovlacim rec
Mp40 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 samo hocu da kazem kako kod nas neverovato, sve stvari dolaze u talasima. Pre neko vreme je hit bio incest, pa nasilje nad profesorima, pa zlostavljane zene, pa ubijanje zivotinja i maltretiranje, pa pomor ribe... Neverovatno mi je kako te stvari koje neprekidno teku oduvek mediji vade jednu po jednu i ekploatisu u petodnevnim turama.
Gonzo Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 samo hocu da kazem kako kod nas neverovato, sve stvari dolaze u talasima. Pre neko vreme je hit bio incest, pa nasilje nad profesorima, pa zlostavljane zene, pa ubijanje zivotinja i maltretiranje, pa pomor ribe... Neverovatno mi je kako te stvari koje neprekidno teku oduvek mediji vade jednu po jednu i ekploatisu u petodnevnim turama.da, zanimljivo je to. da nema tih glupih kamerica na mobilnima, i dalje bismo živeli u idealnom društvu gde se takve stvari ne dešavaju. ju, sačuvaj bože, ta naša deca..
melankolic Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Samo da ne bude kao posle Sanje i Balkanike.
Gonzo Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 talibani na trgu.whadda? nele šabanlić i ekipa retarda?
bup Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 whadda? nele šabanlić i ekipa retarda?ali nikad ne biste pogodili ko je bila predgrupa. evo pokusajte, ako neko neko pogodi bez virenja u spojler poklanjam mu/joj neotvoreno pakovanje 36 drvenih stipaljki sa 20 metara strika. nervozni postar.(i staro i mlado i staro i mlado, svi svi svi uuuu cirkus kolorado.no va godina ku ca na vratimazapevajmo svi, zapevajmo svi.)
bup Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Ja sam znao i zaista mi trebaju te stipaljke.iii, nagrada u vidu kvalitetnih belgijskih stipaljki odlazi u ruke naseg srecnog dobitnika mp40. gospodine mp, predstavite se ukratko nasim gledaocima, da li vam je mp3 neki rodjak?(za primopredaju se dogovorimo, moze i sutra, neki meet, ako oce jos neko da se pojavi)
Mp40 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Hvala...Rodjen sam u skromnoj, bogobojazljivoj porodici kao prvo od dvoje dece sa posebnim potrepstinama. Otac mi je bio sitni blavor, ranio je ne bas mala usta. Mati mi je bila plava, tiha, nezna, sitnicava. Rodila me zdvadeset inesto. Voleo sam eskurzije, sedeo sam uvek u saragama i bio prvi da predlozim pesmu iako niko me nije slusao.Od muzike volim Jesus Lizard, prva dva albuma Obojenog Programa i Scooter. Citam puno i zato sto volim. Volu me zene. N-5-3 mi nije rodjak a ni ne krecemo se po istim mestima. On je picka, da se ne lazemo.Mlad sam, kazu, bio i kad sam umro. Eto, to je taj neki moj zivot...
prima Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 (edited) petrovaradinska tvrdjava u delima umetnika u okviru nacionalne noci muzeja u art klinici - prikaz otvaranja Edited May 18, 2008 by prima
radisa Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 (edited) Apropo ovog sa ličnim kartama...Problem je u software-u i linku ka BG, kako sam shvatio... Navodno, zbog lošeg linka, brzine servera u Bg i neobučenosti ljudi koji to unose u proseku se čeka 45 minuta po jednoj LK... To sam pitao i tamo, niko nije znao, (neki se sprdali), ali me stvarno zanima koji je software korišćen, kada ne može da prođe 1 LK za 45 minuta... I da li je isto i u drugim gradovima ? Iil je ovo neka osveta NS glasačima...Edit: Sad se setih da je neko pitao za švajcarske nožiće... Video juče u IPS-u u Bazaaru... Najveći su oko 2000 din, ako se dobro sećam... Edited May 18, 2008 by radisa
shapica Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Upravo videh nekog klinca kako je skinuo tablice sa pandurskih kola! Ingeniozno, nema sta...
расејан Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Upravo videh nekog klinca kako je skinuo tablice sa pandurskih kola! Ingeniozno, nema sta...Можда је урбана легенда, чуо сам у зиму '70/71... нека дружина у Београду ошацује тристаћа покривеног цирадом, виде да газда то не помера и неће ни да га дира до пролећа. Украду то, и украду пандурског тристаћа, подметну га под цираду, и возикају се целе зиме. Власник свако јутро пролази поред цираде, испод цираде се лепо назиру обриси тристаћа, не брине ништа. Пандури чупају косу, нестадоше кола као да су у земљу пропала.Кад се отопио снег, овај реши да дигне цираду, кад оно плави тристаћ, ротационо светло уредно сложено на задње седиште...
Recommended Posts