ToniAdams Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 otidji najbolje u ovlasceni servis proizvodjaca, bilo da je kenon ili nikon il stagod, kapiram da to ima u ns.
Skyhighatrist Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Gde je bolja klopa, Dunavac na Ribarcu, ili Cesla na Sunčanom keju?
Time Crisis Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Pitaj u BM foto/fokus ili kako se već sad zovu tamo u Dunavskoj
Ros Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 otidji najbolje u ovlasceni servis proizvodjaca, bilo da je kenon ili nikon il stagod, kapiram da to ima u ns. nema u novom sadu. samo u zabacenom glavnom gradu.
Ros Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Pitaj u BM foto/fokus ili kako se već sad zovu tamo u Dunavskoj ok, hvala. vidim ima i kod zitnog trga neki akm elektronik
stajebrebilo Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Gde je bolja klopa, Dunavac na Ribarcu, ili Cesla na Sunčanom keju?Ako je Dunavac Didika, onda tamo. Slucajno poslato sa Tapatoka
Skyhighatrist Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Dunavac je tzv. kod Karla, a mi ipak završismo u Cesli, dobra čorba, odlična riba (kečiga, som, šaran, tolstolobik, debele babuške, svega po malo dosta), pristojne cene...
Clem Fandango Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Dunavac preporučujem, jedan od najboljih ribljih restorana u NS, samo što je uglavnom potrebno rezervisati mesto bar nekoliko dana unapred, ali sad su malo i proštirili prostor pa je malo bolje po tom pitanju, takođe ima i odličan pogled na Sremsku Kamenicu, pa i sa te strane vredi sesti tamo. U Cesli doduše nisam bio godinama, tako da ne mogu baš da uporedim
Skyhighatrist Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Dunavac ostaje za sledeći put, gotova radna nedelja, večeras back to Bg :)
maheem Posted August 14, 2017 Posted August 14, 2017 Građani Novog Sada, oni koji šetaju, uvereni su i čast izuzecima iz cele ove priče, da je trim staza, predviđena za trčanje na Sunčanom keju, posebno u njenoj prvoj dužini od 2.5 km, lekovita. Posebno je, smatraju korisnici Keja, lekovito ako u svojoj šetnji sretnu prijatelje iz osnovne škole, da tada zastanu, uzemlje se i pričvrste na sred staze i odatle pretresu sve dogodovštine iz svih prethodnih decenija kada se nisu videli.Lekovitost se, smatraju neki Novosađani, posebno izražava i ako šetaju trim stazom sa svojim psima, ili držeći se za ruke, ili u grupi po troje, tako da niko ni ispred, ni iza njih, ne može tako lako da probije taj trenutak kolektivnog lečenja.Neki stariji Novosađani su svoju obavezu da šetaju unuke shvatili veoma ozbiljno, pa ih vode isključivo trim stazom da uče tuda da voze – rolere ili bicikle. Smatra se da šteta od oderanih kolena i laktova prilikom pada na trim stazi je manja od koristi njene lekovitosti kada točkovi dodiruju hrapavu površinu.Mnogi smatraju da trim staza leči krivu kičmu, slabinski i vratni deo, a veruje se i da je jako dobra za kukove i kolena. Poneki su se još više približili majčici trim stazici, pa se izuvaju i bosi šetaju celom njenom dužinom, da pojačaju efekat.
nisam ja Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Jebeš Novi Sad. Sad ja imam neku grupu koju bi valjalo povesti u fini ambijent, deca da se igraju, matori da fino žderu. Eto, ne znam.
Frank Pembleton Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Jebeš Novi Sad. Sad ja imam neku grupu koju bi valjalo povesti u fini ambijent, deca da se igraju, matori da fino žderu. Eto, ne znam.Čekaj pa vi ste tamo "izmislili" te salaše po brojevima...
nisam ja Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 nem pojma, bio sam na tom najpoznatijem. meni to sranje. biće neka tiha tisa u čurugu uteromateri.
ivy Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 e drugari rade tandem letove paraglajderom na Cenejskom aerodromu ako nekog zanima mozete se javiti na fb stranici https://www.facebook.com/Tandem-paraglajding-Novi-Sad-224358797967520/?hc_ref=ARRLvsD1Fb2XH0GD8U2Vu24Y73sGnH1zYKXJomxwmwp45yzF4pNDRfViQxPEk-VN478&fref=nf
Recommended Posts