July 26, 20177 yr Mislim da ne, isto daju svi manjeviše al šibnem ti broj uskoro pa vidi jel povoljnije
July 29, 20177 yr Treba mi pristojna dvosobna gajba na 3-4 dana u NS, gde da gledam, ko ima najbolju ponudu?
July 29, 20177 yr Najpovoljnija menjačnica u NS? Jel može da se cenjka? što se tiče donjeg kursa, najpovoljnija je menjačnica Gaga, imaju nekoliko ispostava po gradu. Može se cenjkati ako je veća suma u pitanju
July 30, 20177 yr ko ima najbolju ponudu? Eo da odgovorim sam sebi - airbnb, naravno. Super gajbica, 250m od šljake, pregledao, izabrao, platio karticom, no fuss. Edited July 30, 20177 yr by Skyhighatrist
July 30, 20177 yr pa bilo mi glupo da ti predlozim airbnb misleci da si vec gledao. kolko vidim po fejsu ljudi izdaju neke "lux" stanove za prevelike pare.
July 30, 20177 yr pa bilo mi glupo da ti predlozim airbnb misleci da si vec gledao. kolko vidim po fejsu ljudi izdaju neke "lux" stanove za prevelike pare.Čekaj misliš van airbnb ?
July 30, 20177 yr Ajmo dalje: jel' ima neki rent-a-bike, a da nije nsbike?Treba mi da rentam neki malo jači bajs, jerbo sam dobrih 25kg preko njiovog limita od 90
July 30, 20177 yr Taj sam. hehe snašo sam se za bajs, tj. jedan mi pomogao. (doduše ako bude 40+ kao što se najavljuje, teško da ću da pedalam, ima da dahćem ispod klime)
July 30, 20177 yr Pod klimom, al' u busu, da mogu malo da razgledam okoliš. I da stane na pivo kad mu se kaže, gde mu se kaže.
August 2, 20177 yr gde u novome sadu mogu da predam SLR kameru na ciscenje? ali nekom ozbiljnom majstoru. u minhenu treba bubreg da prodam da platim ciscenje kamere