Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

Ajd da pitam: jel prekid bio pre ili posle pesme?Pomislio sam da su možda "komšije" čule reč "Koštunica" i odmah obavestile nadležne organe. :rolleyes:

Posted

Ovaj novinar Građanskog je neviđeni idiot. Njemu ko da je neko iz policije pisao izveštaj sa uviđaja: nit ima izjava svedoka, nit se bave pozadinom celog slučaja (to da se "komšije" nisu bunile zbog svih dotadašnjih svirki, sve do trenutka dok nisu čule da se pominje "fuck you, Koštunica"), samo nekakvo prekidanje svirke zbog buke, man in black i sl. budalaštine, potpuno nebitni podaci za ceo slučaj.

Posted

Bedni Gradjanski je 24h po kupovini njih od DSSa okrenuo pricu. Kakva govna! "Ljudi u CRNOM!! ispred CRNE kuce 13"... Niko ne spominje Kostunica Fuck you i kako je ODMAH posle te pesme upala murija. Stoka, crvi, govna...

Posted

I hocu da pisem o Damnedima i kako sam se upiskio od srece u vise navrata. Kakve pesme! Kakav majstorski odabir. Playlistu im pravili fanovi novosadjani. Sa svakog albuma ponesto. Ja sam bio u konstantnom orgazmu.PREDIVNO! LJUBAV! SRECA! PANK!

Posted
to da se "komšije" nisu bunile zbog svih dotadašnjih svirki, sve do trenutka dok nisu čule da se pominje "fuck you, Koštunica"
Panduri su bili tu i pre nego sto je Oi Polloi poceo da svira. Ja licno ne mislim da je koncert prekinut bas zbog te pesme, jer je jako tesko kroz izolaciju skontati sta se desava unutra i iz dvorista i sa ulice.A 26 poziva pre govori o tome da su se Goran i drugari lepo organizovali.
Posted

au, pravili ste mi sranje u komsiluku, a ja za to nisam ni znao :D

Posted
Panduri su bili tu i pre nego sto je Oi Polloi poceo da svira. Ja licno ne mislim da je koncert prekinut bas zbog te pesme, jer je jako tesko kroz izolaciju skontati sta se desava unutra i iz dvorista i sa ulice.
A šta ako je na gigu bilo pandura u civilu?Ništa lakše od slanja sms- a da se krene u akciju.Ne paranoišem, samo iznosim realan scenario celog događaja.
Posted
I hocu da pisem o Damnedima i kako sam se upiskio od srece u vise navrata. Kakve pesme! Kakav majstorski odabir. Playlistu im pravili fanovi novosadjani. Sa svakog albuma ponesto. Ja sam bio u konstantnom orgazmu.PREDIVNO! LJUBAV! SRECA! PANK!
Skroz poštena i odlična svirka. Majstori, nema šta :thumbup:
Posted (edited)

Skroz opuštena svirka. Kao da su došli nekom na gajbu.Samo sa onim o Dunavu i srpskim pivom koje im nedostaje su stvorili pravu atmosferu za druženje, pa na kraju "bolji smo od Sex Pistolsa"... :thumbsup:

Edited by melankolic
Posted

aj ko oce veceras na vece irsko/madjarskog oi!-a u CK13? Idemo pfofit po jednu...

Posted
za edno des/petnes/dvajs godina da nabacish aktuelni Davetov imidz... brci obavezli!
Posted (edited)
http://www.blic.co.yu/hronika.php?id=41904kao jedna matora novosadjanka osjecam se posramljenomucno u stomaku13, 14, 15 godina...toliko imaju moja deca i jako se brinem OS "Sonja Marinkovic", Grbavica, lep krajobicno ne podlezem napisima po novinama, jos redje nasedam i komentarisem, ali linc dece, od dece, je odraz nas i to je ono sto me jako plasi. Edited by angelfish
Posted

vec vidim trend! Sad ce se svaka opstina setiti da su deca idioti-sadisti kao sto i oduvek jesu samo sad imaju mobilni da to i snime.