korindjar Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 sad sam se setio necega. drugareva familija je porodicno stolarska i pre par meseci smo popravljali nesto i znam da je izvukao nesto slicno ovom tvom (ne isto verovatno, jer rece MP da nema), znam da je imalo klesta i par britvi, srafciger i jos neke sitne dodatke. kontam da bi mogao pogledati u tim stolarskim radnjama ili ja mogu videti da se raspitam kod ovog sta je u pitanju
bup Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 sad sam se setio necega. drugareva familija je porodicno stolarska i pre par meseci smo popravljali nesto i znam da je izvukao nesto slicno ovom tvom (ne isto verovatno, jer rece MP da nema), znam da je imalo klesta i par britvi, srafciger i jos neke sitne dodatke. kontam da bi mogao pogledati u tim stolarskim radnjama ili ja mogu videti da se raspitam kod ovog sta je u pitanjuma ok, opusteno. kad nisam kupio za sutra, sad mi nije hitno. znam da postoje te majstorske varijante, ima to i na najlonu mislim. klesta, noz i par srafcigera.
melankolic Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Wow! Planet rok na Sinema Siti festivaluU program Sinema Siti festivala koji se od 14 - 21. juna održava u Novom Sadu uvršćena je selekcija "Planet rok" koja će predstaviti seriju muzičkih filmova.Filmovi iz "Planet rok" selekcije prikazivaće se u bioskopu na otvorenom, u Ulici Svetozara Miletića u Novom Sadu.Publika će, između ostalog, imati priliku da na velikom platnu vidi jedanaest godina snimani portret Pati Smit, zvezde i atmosferu "Glastonberi" festivala, ?The Filth and the Fury? dokumentarni film o bendu "Sex Pistols", kao i film ?CSNY: D?j? vu?, čiju režiju potpisuje Nil Jang.?The Filth and the Fury?, reditelja Džulijena Templa (Julien Temple), je dokumentarna saga o grupi "Sex Pistols". Originalni snimci i serija retkih intervjua, predstavljaju bend koji simbolizuje pank rok. Svojim pesmama i ponašanjem privukli su pažnju najšire javnosti, šokirali kraljevsku porodicu i ceo britanski establišment, a u medijima su bili isticani najviše po čestim skandalima. "Sex Pistols" objavili su samo jedan album da bi se burno rastali tokom američke turneje, a ostaće zapamćeni i kao jedini bend koji je svirao kao podrška jednom radničkom štrajku u trenutku dok su imali album i singl na prvom mestu britanske diskografske liste.?Kroz ovu priču iz sedamdesetih videćete i početke pop i modne ikonografije naredne dve decenije?, rekao je čuveni filmski kritičar Rodžer Ebert.Grupa "Sex Pistols" imala jekraću turneju 1996. godine, da bi se ponovo okupila 2007. godine i nastupiće na ovogodišnjem "Egzit" festivalu.Na "Sinema Siti" festivalu biće prikazan i ?Glastonbury?, dokumentarac o jednom od najpopularnijih svetskih muzičkih festivala, koji je, takođe, režirao Džulijan Templ.Film uključuje privatne snimke koje je reditelj prikupio od posetilaca, a kroz intervjue i nastupe pojavljuju se Dejvid Bouvi, Bjork, Džems Braun, Morisi, Nik Kejv i drugi.Nakon premijere na ovogodišnjem Berlinalu, u Novom Sadu će biti prikazan film ?Patti Smith: Dream Of Life?, rediteljski debi modnog fotografa Stivena Sebringa (Steven Sebring). Sebring je otišao na svoj prvi koncert Pati Smit pre tačno jedanaest godina. Ova rok diva uspela je potpuno da ga impresionira i nakon više od decenije snimanja napravio je njenu vrlo intimnu biografiju gde je predstavlja kao pesnikinju, umetnicu, majku i borca koji je uspešno prošao kroz mnoge tragedije.Posle Berlina na "Sinema Siti" stiže i dokumentarni film pod nazivom ?CSNY: D?j? vu?, posvećen kultnoj četvorci "Crosby, Stills, Nash i Young", koja je debitovala na muzičkoj sceni kasnih šezdesetih godina XX veka. Film prikazuje bend na njihovoj čuvenoj turneji ?Freedom of Speech 2006?, koja je posvećena borbi protiv rata u Iraku, a Nil Jang se kao režiser četvrti put pojavljuje pod imenom Bernard šejki (Bernard Shakey).U filmu ?CSNY: D?j? vu? prepliću se snimci sa turneje, arhivski filmski i televizijski materijal kojim, sada već znatno ostareli članovi benda, iskazuju istrajnost u političkoj angažovanosti.Pored najnovijih muzičkih ostvarenja, publika na festivalu "Sinema Siti" biće u prilici da iznova u bioskopu pogleda neke od čuvenih filmova posvećenih muzičarima. Među njima je ?24 Hour Party People? Majkla Vinterbotoma (Michael Winterbottom) koji predstavlja mančestersku muzičku scenu s kraja sedamdesetih, pa sve do devedestih godina godina XX veka.Priča Tonija Vilsona (Tony Wilson), nedavno preminulog vlasnika diskografske kuće ?Factory?, o grupama "Joy Division" i "Happy Mondays", te mančesterskom klubu ?Hacienda?, zajedno sa ostalim filmovima selekcije ?Planet Rok?, činiće jedinstveno svedočanstvo o muzici i umetnicima koji su obeležili prethodne decenije.
Atreid Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Nesto sam se igrao sa kompjuterom, pa evo vam rezultat moje danasnje igre:Live webcam sa mog prozora! Samo sto je sad mrak pa se nista ne vidi ali obavezno rifresujte sutra, preko dana. Trenutno sam namjestio da se slicica apdejtuje na 30 min.
korindjar Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 CK13UTORAK 13.05. 20:00Projekcija:Ciklus Zafranović ? OKUPACIJA U 26 SLIKA(režija: Lordan Zafranović, scenario: Mirko Kovač i Lordan Zafranović, ratna drama, 1978, 116 min., color, YU)Odlukom politbiroa CK13, maj 2008. proglašen mesecom Lordana Zafranovića. Izmedju prežderavanja, komemoracija, demonstracija i atletike za dan mladosti pogledajte kako to rade majstor sedme umetnosti!Vesela Dalmacija u letnjim tonovima, sunce, more, potoci krvi...
Mp40 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Riot ! Riot! Prvi anarho neredi u NS... Uhapsili dva druga pa samo prosvjedovali do ispunjenja zahteva. Prekinuli paduri svirku Oi Polloi-a i to bas posle pesme "Kostunica Fuck you!!"...SUtra Damned!!!!
korindjar Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 (edited) Nesto normalno se konacno desilo u NSu. Imam i video sa 'kostunica fuck you' al me blam da stavim jer se cuje kako se deremEvo i fotaka Edited May 9, 2008 by Hustler
Mp40 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 program pocinje u lapo 8 i predlazem da se pogledaju/poslusaju prvi Ragman... onda prejadni Piknik pa fini blickrig pa Demnd oko pola 10-10?
Gonzo Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 program pocinje u lapo 8 i predlazem da se pogledaju/poslusaju prvi Ragman... onda prejadni Piknik pa fini blickrig pa Demnd oko pola 10-10?mi razmaženi kapitalisti ne možemo tolko dugo da stojimo. će dođem oko 10tke.
melankolic Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Ma jeste, sve u sekund... novosadski. <_< Pre 11 ne računam da će Damned.Mi soc- demokrati dolazimo posle 9, liberali opušteno oko 10ke :D
crvena pravda Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Juce blo lepo bas lepo kod Filozofskog. Drug MP 40 je bio uzbudjen kao devojcica ,mozda im je u medjuvremenu postao grupi Ne znam sam neka kaze. Prekjuce jos bolje u CK13.Zao mi samo sto su ludi skoti odsvirali pola koncerata ali doci ce oni opet Panduri su bili potpuno pogubljeni ,jedni su hteli da napadnu ,ono kao "Milutine da udarimo a"? dok drugi nisu bili za to jer su demonstranti mirno sedeli. Pretpostavljam da toga nema na kursu za zandare. E sad zasto je koncert prekinut? Zvanicno zbog buke,ali u stvari zbog ovoga Naravno da ne moze u zemlji Srbiji neko da izgleda kao klasican punks da ne bude sumnjiv svima ( policiji gradjanstvu nacistima koji su se setali u velikom luku oko kuce). Policija je kazu panduri primila 26 dojava o buci za 35 minuta. Mislim da je to svetski rekord.
Recommended Posts