Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

Jedna pohvala i veliko HVALA bupu!!!!Danas sam odnela stvari koje je naš kolega sa foruma obezbedio, onim porodicama kojima su iste potrebne.Bili su jako srećni.

Posted

Gde je raspizdijo grom pre satipo? Onaj 2-3 jaka?

Posted
Jedna pohvala i veliko HVALA bupu!!!!Danas sam odnela stvari koje je naš kolega sa foruma obezbedio, onim porodicama kojima su iste potrebne.Bili su jako srećni.
hej, vec sam ti zabranio da mi se zahvaljujes. :)
ne znam, blizu je bilo, ja sam na grbavici. skoro da nije bilo pauze izmedju munje i groma.
Posted
Mislim da je u zgradu NIS-a, sva tri puta. Bio sam kod matoraca na Limanu, video bljesak munje i nakon toga čuo jak udar za manje od pola sekunde.
Posted

el zna neko neku radnju sa kamperskom opremom u gradu, sem one pecaroske u cara dusana? i gde ima one metalne brice sa klestima i gomilom dodataka da se kupe?

Posted

imas vojnu opremu pored 'jadrana'a one svajcarske brice i gomile nozeva ima u dunavskoj, negde oko 'ribara'

Posted
imas vojnu opremu pored 'jadrana'a one svajcarske brice i gomile nozeva ima u dunavskoj, negde oko 'ribara'
e, to u dunavskoj sam trazio prosle nedelje i nisam nasao, secam se da je bio izlog, sad ga nisam video. otici cu ponovo.
Posted
e, to u dunavskoj sam trazio prosle nedelje i nisam nasao, secam se da je bio izlog, sad ga nisam video. otici cu ponovo.
mislim da to vise ne postoji. bar ne na toj lokaciji. tamo je cini mi se neki butik sada.
Posted

Kaplar kod jadrana. Sa opremom odatle i jos dvojicom vakih, ja bih revolucio izveo!

Posted
Kaplar kod jadrana. Sa opremom odatle i jos dvojicom vakih, ja bih revolucio izveo!
jel ima tamo te metalne brice? ionako je sad malo kasno, sutra idem na kampovanje. stara ce posluziti jos ovaj put.evo ukratko i izvestaja o trzistu brica u novom sadu: ima ih u stylosu, vecim prodavnicama majski (bulevar oslobodjenja, maksima gorkog i jos jedna kojoj sam zaboravio adresu), i u onoj velikoj radnji kancelarijske opreme na keju. svugde su samo modeli sa plastikom.meni treba nesto ovakvo:beschreibung.jpg(cijena oko sto evra, majku im kapitalisticku.)
Posted

tamo se prodaje oprema za militantne entuzijaste, ovoga bi moralo biti.jebote, sta sve to moze

Posted

To je Leatherman... mislim da to nema kod nas. Znam dvojicu koji imaju, obojica maznuli sa neta...

Posted
tamo se prodaje oprema za militantne entuzijaste, ovoga bi moralo biti.jebote, sta sve to moze
kontam da je za militantne frikove veca fora ona nozekanja ala rambo stalone, ovo je vise za nas strebere, kojima je odlazak u prirodu dogadjaj. a secam se kako je zaguljeno nozem seci lim, bricom odvrtati sraf, i jos svasta, pa je skroz kul imati jednu jedinu dzepnu stvar koja moze sve.
Posted (edited)

duplo.

Edited by bup
Posted (edited)

grrr, dupli postovi i izgubljeni tekst.fotka koju sam stavio je victorinox. leatherman sam video u holandu, nisam kupio u nadi da je ovde jeftinije. ali kanda uopste nema.

Edited by bup