Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

Ja mislim da se ona ipak pali na prave muškarce a ne nekakve petliće koji zbog lokalnih sojki nemaju vremena da slušaju njeno izlaganje ili one koji joj posvećuju pesmice sa sve srcima u postovima.

Posted

e, sad bi vam ona sve odgovorila ali necu da je budim zbog takvih gluposti. Jebote, celo cebe mi uzela!!!

Posted
e, sad bi vam ona sve odgovorila ali necu da je budim zbog takvih gluposti. Jebote, celo cebe mi uzela!!!
ajde, ajde, nama otimaju 15% teritorije, pa se ne bunimo.<_<
Posted
jes mene si našao.. malopre me nazvala s mobilnog, zaglavili u nekoj kafani, maraš i prokić se napili nekog prokislog točenog piva i sad oće da idu da zapišavaju gradsku kuću i tuku se s radikalima.
Posted (edited)

...edit: stigla

Edited by melankolic
Posted

Jedno pitanje: Gde je u Novom Sadu, poslasticarnica "Balkan Ekspres"?

Posted (edited)

Dupli post

Edited by eye of the beholder
Posted

za poslastičarnicu ne znam, znam gde je kafančina balkan ekspres. kod đačkog igrališta, iza prirodno-matematičkog faksa.imaju dobar roštilj, za slatkiše nemam pojma :D

Posted

Cini mi se da je ona nova poslasticarnica preko puta Evrope i 5+ taj "Balkan Express"Ako je tako, onda Dunavska ulica

Posted (edited)

Receno mi je da je B.E. poslasticarnica. Mada osoba koja mi je to rekla, nije iz NSa tako da sve je moguce.Nego valjali ta u Dunavskoj? Imate li neku drugu za preporuciti? Edit: u qrac i ovo postovanje sa mobilnog.

Edited by eye of the beholder
Posted

Poslasticarnica Ana, u Njegosevoj. Preporucujem da probas Schwarzwald - coko seri - krunch - slicne mlecne perverzije. Od tog nema bolje u NSu.Ako oces da osetis nesto old time, onda Carigrad, prekoputa izvrsnog veca, na sladoled od pistaca i bozu.

Posted
Ako oces da osetis nesto old time, onda Carigrad, prekoputa izvrsnog veca, na sladoled od pistaca i bozu.
Kod njih volem kesten pire sa šlagom i tufahije.
Posted

a mož dode i u city, na kornet sladoled. o contrer ulaza u SNP.

Posted
a mož dode i u city, na kornet sladoled. o contrer ulaza u SNP.
Kad smo već kod neprevaziđenog korneta u City- u (bez 5 kugli ni ne ulazim u poslastičarnicu), jel ima neko od mojih sugrađana njihov recept za tu poslasticu? Imam nečiji drugi recept ali nije to to.Po mogućstvu da mi se recept pošalje na pm a ja obećavam da ću poštovati autorska prava, u smislu da kuharska tajna ostaje tajna.
Posted (edited)

Znam da je probao napraviti to neko iz blize mi zivotne sredine, al je bilo na nivou nese galije i nekoliko bajaginih pokusaja.

Edited by Hustler