November 3, 201410 yr Šta se dešava sa onom tzv. "narodnom vodom" kod kasarne na Paragovu? Da li je ispravna za piće?
November 6, 201410 yr dobro su sklonili onaj kavez sa rasrsnice kisacka/bul jase tomica..polako sklanjaju stare radove i otvaraju nove,a taman sam pohvatala putanje sad moram da otkrivam nove <_< ..ovo ko igra iznenadjenja..
November 6, 201410 yr Ja se jutros bome prijatno iznenadio :) Jaše Tomića skoro prohodna 100%. Branka Radičevića - rade na asfaltiranju.
November 6, 201410 yr da,ali me onda u Stevana Musica doceka iznenadjenje u vidu nemanja ulice..ali to je manji ptoblem jer tu nije prometno..
November 6, 201410 yr danas prolazim Miletićevim trgom, a tamo otprilike vojni "puč". parkirali neka 2 kamiončića sa nekim radarčićima, namontirali 4-5 šatora i pokazuju narodu naoružanje. minobacač 120 mm pored gradske kuće spreman da dejstvuje preko katedrale po rejonu Podbare. ljudi i deca se slikaju sa maskiranim vojnicima, uzimaju puške i nišane u pravcu drugih prolaznika. vojnici im kao nešto objašnjavaju kako se repetira, nišani, puca...čudi me da im nisu podelili malo manevarske municije da prangijaju po centru. voimoca
November 6, 201410 yr ima i na 021.rs http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Dan-Prve-kopnene-brigade-Vojske-Srbije.html ladno su vodili decu iz vrtića da se igraju sa puškama. 1 majka u komentarima preti da će da tuži radosno detinjstvo. jbt kakvi debili kuvarsko-intedantski štand
November 26, 201410 yr U Novom Sadu je rano jutros došlo do masovne tuče ispred kluba "Baroko", na Bulevaru Mihajla Pupina.U tuči su učestvovale četiri devojke sa jedne strane i petorica mladića sa druge. Potukli su se Tezgana D. (21), Arijana A. (21), Sedata K. (21) i Ljadimeta K. (19) sa jedne i Sava Ž. (29), Darko K. (29), Marko K. (29), Dejan N. (31) i Nemanja P. (26) sa druge strane, prenosi Blic. Darko K. je zadobio prelom šake, dok su ostali učesnici tuče zadobili lakše povrede. Tuča se dogodila oko 2.50h. kako novine novosadske javljaju :D 4 ribe na 5 starijih tipova. Tezgana
November 26, 201410 yr сад је тезган Potukli su se Tezgan D. (21), Arijan A. (21), Sedat K. (21) i Ljadimet K. (19) sa jedne i Sava Ž. (29), Darko K. (29), Marko K. (29), Dejan N. (31) i Nemanja P. (26) sa druge strane.Darko K. je zadobio prelom šake, dok su ostali učesnici tuče zadobili lakše povrede. Tuča se dogodila oko 2.50h.
November 26, 201410 yr Ovde skroz neki drugi Potukli se Šogor(19), Tarzan(20), Kurjak(19), Švercoš(21) sa jedne i Roga(29), Taraba(22), Ajdara(30), Delišesa(29) sa druge strane.
November 26, 201410 yr i najebo neki lik koji je snimao tuču mobilnim pitajući učesnike: "Jel stigla Ajfonka?"