ivy Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 (edited) omg ne radi pola Partizanske ulice i te raskrsnice sa Kisackom!! omg,omg!!pomrecemo svi u zastoju u saobracaju zauvek!! jutros pakao na zemlji a ustvari tamo...moram poceti da pratim bar gradske servisne info da mi se ne desavaju ovakva iznenadjenja iz coska jel se zna do kada? Edited September 25, 2014 by ivy
Aće Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 (edited) dok kalabin graditelj ne odradi posao, a posle toga dok ne izbace jos par izmisljenih situacija za naplatu, da se svi valjano namire. raskrsnica kisacke i jase tomica ti je zatvorena tako napola vec min 3-4 meseca, branka radicevica tu blizu cela isto toliko. pola temerinske ul od save djisalova do venizelisove isto. Edited September 25, 2014 by Aće
ivy Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 da to znam i to je bas dugo raskopano..ulica branka radicevica skoro da ne postoji,nemam pojma kako ljudi tamo zive po ovom blatu..ali tamo niko ne ide a partizanska je mejdzor saobracajni problem omg
Aće Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 da to znam i to je bas dugo raskopano..ulica branka radicevica skoro da ne postoji,nemam pojma kako ljudi tamo zive po ovom blatu..ali tamo niko ne ide a partizanska je mejdzor saobracajni problem omg ides kornelija stankovica pa kroz zonu pa pored univera i granicarskom pa sajkaskom do temerinske. mada i raskrsnica u zoni kod kabela i cela ulica odatle do univera sad budu svinjac od guzve.
ivy Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 ides kornelija stankovica pa kroz zonu pa pored univera i granicarskom pa sajkaskom do temerinske. mada i raskrsnica u zoni kod kabela i cela ulica odatle do univera sad budu svinjac od guzve. kolaps kao takav!.. jutros je na keju i u marka miljanova bila guzva od doma vojske na keju do onog semafora na obilaznici za kvantas i most pa dalje do semafora za temerinsku bez prestanka omg :o nadam se da ce brzo zavrsiti
Aće Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 a pa da, to sam zaboravio da se kroz filipa visnjica siba vec godinu dana zbog mosta koji nece biti gotov do kraja 2015 sigurno. nemaju para
Duci Simonovic Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 od sutra i raskrnica kod rbv do daljnjeg zatvorena, znači opušteno je ceo grad raskopan
Aće Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 hahha i zeleznicka od vase stajica. jebanjekeve
radisa Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Nisu normalni. Ja ću sutra da obilazim pola NS u potrazi za prolazima. Idioti.
radisa Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Možda traže zlato? Možda su ga već našli? :(
ToniAdams Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 mozda traze tartufe. cuo sam da u slaningradu imaju posebno obucene dodjose za taj poso.
giuseppe Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Oće neko nekoga da jebeno pita dokle bre?!!! U blizini sam i Branka Radičevića, i Jaše Tomića i Kisačke. Bacam smeće poluplivajući, pola u čizmama. Mislim da još malo i mogu da zabatalim auto, ukopaće ga do 2022
Recommended Posts