Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
Jeste videli DSS nesrecnike sa svojim standom u centru? Kakav cemer, kompletan ignore. Sedeo sam i gledao ih jedno 45 minuta onako nesrecne na kisi... niko ni letak da im uzme. Da se kandidujem sutra, uzeo bih vise glasova od Ristivojevica.
A, kad je pocela kisha sakrili se (sve sa shtandom) na ulaz u podzemni prolaz kod Baazara. :lol:
Posted

čuju se patriotske koračnice na sve strane, cenim da je ovako bilo i kad su nacisti uzimali vlast :)dobrodošli u radikalsku srbiju.

Posted

guess who is coming!

Liberalno demokratska partija organizuje tribinu, sreda 23.04.2008.godine u 19 h u Pozorištu mladih, na temu:šIRI DALJE ? NOVI SAD KAKAV ZASLUžUJEMO!Na tribini će govoriti:Biljana Srbljanović, kandidatkinja za gradonačelnicu Beograda Jelena Prvanov, potpredsednica LDPNenad Prokić, član predsedništva LDPNebojša Milenković, kandidat za gradonačelnika Novog Sada i član političkog saveta LDP
Posted (edited)
najbolje da sve sto imas da poklonis nosis direktno onima kojima treba. Imas NSHC koji radi sa romima i posteni su. Imas Decje selo u SR Kamenici. Ako imas slobodnog vremena, najbolje i najlepse i najkorisnije sto mozes da uradis je da odes da budes sa tim klincima, samo da se druzis. Imas dom u Veterniku... Napakuj stvari i odnesi tamo, uradio si odlicnu stvar.
Jel humanitarni centar jos tamo prekoputa spensa, kod pecurke? I koja je procedura za staru odecu? Samo ostavim il je nesto komplikovanije? Edited by Hustler
Posted
guess who is coming!
Sedamo u zadnji red i tiho dzrmimo...
Posted
Jel humanitarni centar jos tamo prekoputa spensa, kod pecurke? I koja je procedura za staru odecu? Samo ostavim il je nesto komplikovanije?
Jeste jedan deo, ali je u toku selidba i malo je gužva zbog toga.Ukoliko imaš gardarobe i nije ti frka da se strpiš par dana, dok se to ne završi, kontaktiraću te i obavestiti: gde, šta i kako?
Posted
guess who is coming!
Bio, vidio...Biljana odlicna, sve u fazonu: - Siri dalje... :D steta sto ne ponesoh fotoaparat... Prokic bio dobar, ostali OK.
Posted (edited)
Bio, vidio...Biljana odlicna, sve u fazonu: - Siri dalje... :D steta sto ne ponesoh fotoaparat... Prokic bio dobar, ostali OK.
ajah, ona prvanovka je dosadna štreberka, milenković ok. al zato prokić i bilja izvadili stvar. na kraju je izmamila spontane aplauze svojom trejdmark prgavošću. ako mogu ja da se rvem s ludacima u beogradu vama u ns je barem lako :Dcarica nema šta. ristepak. Edited by Maistor
Posted
al zato prokić i bilja izvadili stvar
Prokiceva izvadjena stvar me ne zanima ali bih ono sto Bilja izvadi gledao... ali nisam mogo doci.
Posted
Prokiceva izvadjena stvar me ne zanima ali bih ono sto Bilja izvadi gledao... ali nisam mogo doci.
odvratni perverznjaku. kod bilje je herc, petlja, kliker, osmeh i jezičina ono što slama srce. izgled je tu samo dodatak.
Posted

Evo i mojih utisaka:- Prvo što me začudilo je da je BS tako niska. Prošla je pored mene dok sam stojao s ekipom u holu i tek kad je stala da popriča s Prokićem sam skontao koliko je niska. Inače, ovako baš ostavlja prijatan utisak. Nenametljiva u smislu da se ne dere da bi privukla pažnju a što se dešava neki javnim ličnostima.- Sedeo sam vrlo blizu bine pa sam mogao da uhvatim detalje. Ostavlja utisak osobe koja ima strpljenja s ljudima (udavi nas potpredsednica ili šta već beše) i spontana je u izražavanju emocija (poljubila Prokića kad je ovaj bio najavljen od kandidata za gradonačelnika, kao, "žene imaju prednost, pa će žene prve govoriti"; u tom trenutku joj je bilo simpatično da ga poljubi kao svog dragog prijatelja, skroz spontano, što govori o njoj kao osobi).- Malo mi je zasmetala izjava da je uz LDP jer "u njemu su zajedno intelektualci i Playboy zečice". Ne znam kakve veze imaju zečice s politikom (znam na koje je cice mislila, ali opet...) i zašto bi muškarce u LDP- u predstavljali intelektualci a žene zečice? Istina, rekla je da misli na širinu ideje LDP- a koja obuhvata i jedne i druge ali mislim da je mogla da se drugačije izjasni.

Posted (edited)

melankoliče ne kaki molim te, smeta ti zečica :D bilja je totalni šmeker. kada bi ona razmišljala da li će se dopasti svakom melankoliku ili majstoru u publici postala bi prvanovka. baš zato je i taj poljubac bio tako cool i spontan.

Edited by Maistor
Posted
... kada bi ona razmišljala da li će se dopasti svakom melankoliku ili majstoru u publici ...
njoj je ionako najvaznije da se svidja jednom empecetrdeseteu a sta misle ostala dvojica napaljenih novosadjana, to moju Biljku ne zanima... takva je ona.
Posted
njoj je ionako najvaznije da se svidja jednom empecetrdeseteu a sta misle ostala dvojica napaljenih novosadjana, to moju Biljku ne zanima... takva je ona.
jea, jea.. tis jurio neke lokalne sojke, nisi se udostojio ni da se pojaviš. toliko ti je stalo do biljke..
Posted
jea, jea.. tis jurio neke lokalne sojke, nisi se udostojio ni da se pojaviš. toliko ti je stalo do biljke..
nemoj tako.mozda je isao da raskine zarad bikice.