pt 2.0 Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 On the road... Uspeli da 2x skrenemo pogresno, nesto put u prekidu. Gladna sam ko dva vuka, a do NS jos 40 km.
radisa Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 On the road... Uspeli da 2x skrenemo pogresno, nesto put u prekidu. Gladna sam ko dva vuka, a do NS jos 40 km.kako ste to uspeli? od bg do ns imaš dve raskrsnice, dobanovce i kaćku petlju.
pt 2.0 Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Ma nesto se radi, ima prekid na auto putu, pojma nemam. Nego, presli mostom kod Beske
radisa Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Ok, to je 15 min od ns. Pazite na izlaz, on je kilometar - dva posle pumpe Minut. Ako ga promašite, ima da se vozate ohoho, jer drugog izlaza nema.
pt 2.0 Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 No way out. Potrefili, evo nas u NS, uneli koordinate A.D. i uzivanje moze da pocne. Hvala jos jednom svima :)
pt 2.0 Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Paprikas je okej, ali krempite... auuuu, zavijanje na mesec dobre. I to kazem ja, koja nisam htela da konstatujem krempite nakon bledskih sto sam jela u detinjstvu kad smo odlazili tamo. I dali nam stocic na terasici tik iznad reke, ma milina. Konobar malo nadrk, al ima dobre savete.
ivy Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 a sto smo videli udes danas mesalica za beton karin komerc se zakucala u gradski autobus tamo gde oni izlaze medju ljude,kod stadiona Vujadin Boskov..zakucao se u autobus po sredini,bocno,ulubio srednja vrata,razbio staklo,sebi ulubio prednji deo,masku..uopste mi nije jasno kako je to uspeo..starsno
pacey defender Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Paprikas je okej, ali krempite... auuuu, zavijanje na mesec dobre. I to kazem ja, koja nisam htela da konstatujem krempite nakon bledskih sto sam jela u detinjstvu kad smo odlazili tamo. I dali nam stocic na terasici tik iznad reke, ma milina. Konobar malo nadrk, al ima dobre savete. I nama je bio konobar nadrk, ali nije imao dobre savete. I štekao je velike smuđeve za proverene goste. Krempite, auuuuuuu
batticuore Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 saću i ja morati da overim te auuu krempite, fala forume. e sad, kad već tako sve to znate, jel zna neko gde su u našem gradu najukusnije šam-rolne? mljaaaac
pacey defender Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 saću i ja morati da overim te auuu krempite, fala forume. e sad, kad već tako sve to znate, jel zna neko gde su u našem gradu najukusnije šam-rolne? mljaaaac Vracamo se iz pravca Kamenice ka Petrovaradinu, rucali kod Dace Ikodinovica (kul klopa, iako je prazno). Propustili slatkis i otisli po auuuu krempite. Dolazimo koleginica i ja, pita konobar da li zelimo da sednemo, mi kazemo, dajte nam devet krempita za poneti, zapakujte 3x3, za ukucane. Ovaj nas malo cudno pogledao.
Aće Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 (edited) I gde su najbolji klaker i promincle? kod nesica u pasicevoj, al moras doci do 1985. godine. za to se javis dr emetu, ili herbertu dzordz velsu. sto se tice krempita, manite dace, dorije i sl, u porti ima slackara, 45 din kom, uzmes oma celu onu tacnu 5*5. ne bi me iznenadilo da valjaju restoranima po gradu. i kornet u sitiju, prvo klasican, onda vocni. Edited June 16, 2014 by Aće
Аврам Гојић Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 (edited) nije da sam rasejah, ali daj tu "slackaru" na srpskom a ne engrsrpskom da se ne brukamo kad zabasamo tamo edit: aaaaa, vi tako zovete poslastičarnicu! how quaint. Edited June 16, 2014 by Грешни Василије
Duci Simonovic Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 (edited) svi ti restorani pazare krempite za 25-30 din, znači preprodavci Edited June 16, 2014 by Duci Simonovic
Recommended Posts