korindjar Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 (edited) Pretpostavljao sam i ko stoji iza grljenja. Izjava ove druge ribe je neverovatna: "akcija koja menja zivot - izgubite stidljivost, dobijete hrabrost, sta cete vise?"Osim toga sasvim standardan dan u gradu. Kod Putnika su se navijaci poboli kamama, a kada sam uvece prolazio pored bioskopa/Giardina, nekoga su izresetali pistoljem. Edited April 13, 2008 by Hustler
Keys Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 SAMOSLOGA SOUNDSYSTEM ? Radio Caf? 19. aprilSvojim oskudnim ali ekscesnim pojavama u javnosti, ovaj strip-korovski nepredvidljivi dvojac će vam u novoj epizodi pod nazivom ?lilihip dijeta?, prodrmati kukove iznova. Nema ih na myspace-u, nema ih na facebook-u, ni sajt jos nemaju... dakle, kriju se iza šarenih tonova! Nakon birtija i klubova, rođendanskih žurki i celovečernjih proslava, doguraše i do književne večeri. Ostavite kokice kod kuće, jer vam neće trebati.
Mp40 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Pazite Beogradjani, Nenada sam video kako sprema da pusti u proizvodnju i distribuciju blamerske zagrljaje i u vasem gradu! Plato i okolina beware!
LaRicca Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Pazite Beogradjani, Nenada sam video kako sprema da pusti u proizvodnju i distribuciju blamerske zagrljaje i u vasem gradu! Plato i okolina beware!Bili su u subotu u Knez Mihajlovoj. I tamo uspešno eskivirani uz jedno "Ja se ne tuširam!"
Mp40 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Bili su u subotu u Knez Mihajlovoj. I tamo uspešno eskivirani uz jedno "Ja se ne tuširam!"Nije ti to bas dobar nacin zastite. Prljavi liboski hipici misle da je ljucko pravo da se neko ne pere ako nece i da mu zbog toga ne treba uskratiti dzabe zagrljaj.
Gonzo Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Nije ti to bas dobar nacin zastite. Prljavi liboski hipici misle da je ljucko pravo da se neko ne pere ako nece i da mu zbog toga ne treba uskratiti dzabe zagrljaj.aj ne džangrizaj. čini mi se da sam te vido danas u gradu debeli. jes imo onu fensi anarhopank jashu sa kariranom postavom?
Mp40 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 ccc, kakav prajvasi invejzn! Drugarica. Najbolja. Znas ti da ja jos nisam porinuo avijon! Danas smo bas krenuli ali je vetar bio prejak. Pise da sme do 5m/s a danas bilo vise. Mnogo. Bar ovde na sverozapadnom Rotkvarijumu...
Gonzo Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 ccc, kakav prajvasi invejzn! Drugarica. Najbolja. Znas ti da ja jos nisam porinuo avijon! Danas smo bas krenuli ali je vetar bio prejak. Pise da sme do 5m/s a danas bilo vise. Mnogo. Bar ovde na sverozapadnom Rotkvarijumu...e moj brajko, jesmo DB forum or what. ozna sve dozna. jebo te avion zaHrđaće dok se steknu uslovi..
melankolic Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Je li, Maistore, kakav s' ti to friend kad se ne javljaš drugarima u gradu? Tako isto bilo i na onoj svirci, čini mi se The Moaners.Znam, služba je služba a družba je družba al' ipak...
Mp40 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Jeste videli DSS nesrecnike sa svojim standom u centru? Kakav cemer, kompletan ignore. Sedeo sam i gledao ih jedno 45 minuta onako nesrecne na kisi... niko ni letak da im uzme. Da se kandidujem sutra, uzeo bih vise glasova od Ristivojevica.
Gonzo Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Jeste videli DSS nesrecnike sa svojim standom u centru? Kakav cemer, kompletan ignore. Sedeo sam i gledao ih jedno 45 minuta onako nesrecne na kisi... niko ni letak da im uzme. Da se kandidujem sutra, uzeo bih vise glasova od Ristivojevica. prošetaću po ovom sranju samo da bi to video. i da im kažem ne, hvala ako mi ponude taj njihov tariguz.
Recommended Posts