*edited by mod Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ja mislim da je to maltene otvorilo topik :D
pacey defender Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Izvinjavam se, pozdravite Stevu Koprofagova.
mire Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 au, koja bahatost onih novouhapšenihdivljačko pranje paračudi me kako je to dozvolio jedan od ćorkiranih, i pre je bio pun k'o brod, a i poprilično oprezan
ToniAdams Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 sto se u ovom sjajnom tekstu o novosadjanskom toliko puta pominje beograd, beogradsko i beogradjani?
Ravanelli Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 (edited) ako neko zna agnes... a i ovako je dobra pričahttps://www.youtube.com/watch?&v=VE5VrYJjn-0#t=01m10s Edited December 26, 2012 by Ravanelli
banatjanin Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 ne znam agnes, ali znam mene :)Fratucanka je i o meni i mojoj bivšoj pravila sličnu priču svojevremeno
notenoughreasonsforclaire Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Dosadašnji v.d. direktor "Čistoće" Dragan Božić imenovan je sinoć na sednici Skupštine grada za v.d. direktora "Vodovoda", umesto Vladimira Jelića, koji je podneo ostavku iz, kako je naveo, moralnih razloga jer je suprugu zaposlio u tom preduzeću, a to je učinio i u ZIG-u gde je prethodno bio direktor.Umesto Božića, za v.d. direktora "Čistoće" imenovan je Vladimir Zelenović.Nova direktorka Pozorišta mladih je Tijana Delić.Milan Paroški imenovan je za v.d. direktora Istorijskog arhiva grada, a nakon konkursa dosadašnji v.d. direktori Agencije za energetiku Branislav Bandić i Apotekarske ustanove Novi Sad Slobodanka Mihailović imenovani su za generalne direktore.Nakon konkursa, za direktora Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata izabran je dosadašnji v.d. direktora Veselin Dickov.
Sir Oliver Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 ovih dana (manje-više) po našim sokacima:
morgana Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 upravo sam cula nekakve the frajle, muzicki starosadizam :Dcudi me da se u boki jos nisu pojavile neke takve the lajone&kundurice, samoproklamovane nasljednice admiralskih porodica ili slicne jadnosti
batticuore Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Da li postoji neki sveobuhvatni sajt sa pregledom dešavanja u našem milom gradu, a da ne moram da ga pratim preko fezbuka? Fala!
adam Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 upravo sam cula nekakve the frajle, muzicki starosadizam :Dcudi me da se u boki jos nisu pojavile neke takve the lajone&kundurice, samoproklamovane nasljednice admiralskih porodica ili slicne jadnostimoja keva se u njih zaljubila. fali ih onoliko i salje mi linkove da cujem. kaze fine i kulturne i fakultet zavrsile i nisu obnazene i ne kreste nego lepo pevaju. zena odlepila potpuno. kaze, jos od gabi novak joj se niko nije toliko svidjao. pa ti vidi!
Recommended Posts