December 22, 201212 yr što se mene tiče rolaću staaaarrrriiii drumandbasshttp://www.youtube.com/watch?v=QZb0gw0HUCc
December 23, 201212 yr "dani zlatibora na novosadskim pijacama" u organizaciji "tržnice"...juče bilo na detelinarskoj, danas na ribljoj pijaciotići ću da vidim ko izlaže, da li su došle baš "face", ili je neka folirancija
December 23, 201212 yr A ko su face koje očekuješ na danima Zlatibora?Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
December 23, 201212 yr šta znam, recimo stojanovići, ne "zlatiborac", nego rođeni brat, neko od šopalovića, mada, podosta ih znam iz viđenja...bio i video, jeste zajebancija Edited December 23, 201212 yr by mire
December 23, 201212 yr Bice Sopalovici sa dve predstave.Zlatiborac, ta komercijala zlatiborstva, nastupice na Mejn Stejdju a Etno-fusion stage rezervisan je za demo-kajmake i underground sunke u produkciji Mlade Zlatiborske Scene cije zvezde u usponu susvakako Baba Zora i Dragan brka. Dolaze samo u komplet-lepinja sastavu a ne kao ceo meni,
December 23, 201212 yr Ma bili samo jedni hranopismeni, neki iz Kačera, solidno mesište, a ostalo četvoro truba...polupropali bojovići, neki likovi iz, kao, sirogojna, i dva štanda sa tužnim pokušajem pakovanja nebašnajboljih mlečnih proizvoda u plastikua "zlatiborac" je sranje, svakako
December 23, 201212 yr Bice Sopalovici sa dve predstave.Zlatiborac, ta komercijala zlatiborstva, nastupice na Mejn Stejdju a Etno-fusion stage rezervisan je za demo-kajmake i underground sunke u produkciji Mlade Zlatiborske Scene cije zvezde u usponu susvakako Baba Zora i Dragan brka. Dolaze samo u komplet-lepinja sastavu a ne kao ceo meni,:lolol:a na safalada stejdžu, redovni član sanu ljubomir simović čita uputstva bogorodice trojeručice hilandarske za izradu kolagenih creva za gril i sveže kobasice.
December 24, 201212 yr dajte preporuku gde da nosim umrli hard disk na reanimaciju? imam (imao sam) na njemu par foldera muzike koje bih želeo da povratim :(
December 25, 201212 yr malopre na limanskoj pijaci cujem prodavca jelki kako nudi i pancicevu omoriku,koja bi, koliko znam, trebala biti pod zastitom drzave...