maheem Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 što se mene tiče rolaću staaaarrrriiii drumandbasshttp://www.youtube.com/watch?v=QZb0gw0HUCc
mire Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 "dani zlatibora na novosadskim pijacama" u organizaciji "tržnice"...juče bilo na detelinarskoj, danas na ribljoj pijaciotići ću da vidim ko izlaže, da li su došle baš "face", ili je neka folirancija
Hamlet Strašni Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 A ko su face koje očekuješ na danima Zlatibora?Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
mire Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 (edited) šta znam, recimo stojanovići, ne "zlatiborac", nego rođeni brat, neko od šopalovića, mada, podosta ih znam iz viđenja...bio i video, jeste zajebancija Edited December 23, 2012 by mire
Mp40 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Bice Sopalovici sa dve predstave.Zlatiborac, ta komercijala zlatiborstva, nastupice na Mejn Stejdju a Etno-fusion stage rezervisan je za demo-kajmake i underground sunke u produkciji Mlade Zlatiborske Scene cije zvezde u usponu susvakako Baba Zora i Dragan brka. Dolaze samo u komplet-lepinja sastavu a ne kao ceo meni,
mire Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Ma bili samo jedni hranopismeni, neki iz Kačera, solidno mesište, a ostalo četvoro truba...polupropali bojovići, neki likovi iz, kao, sirogojna, i dva štanda sa tužnim pokušajem pakovanja nebašnajboljih mlečnih proizvoda u plastikua "zlatiborac" je sranje, svakako
slepa živana Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Bice Sopalovici sa dve predstave.Zlatiborac, ta komercijala zlatiborstva, nastupice na Mejn Stejdju a Etno-fusion stage rezervisan je za demo-kajmake i underground sunke u produkciji Mlade Zlatiborske Scene cije zvezde u usponu susvakako Baba Zora i Dragan brka. Dolaze samo u komplet-lepinja sastavu a ne kao ceo meni,:lolol:a na safalada stejdžu, redovni član sanu ljubomir simović čita uputstva bogorodice trojeručice hilandarske za izradu kolagenih creva za gril i sveže kobasice.
mire Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 uuu, ja cirkuckam svakodnevno...sutra na limansku po novu turu
maheem Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 dajte preporuku gde da nosim umrli hard disk na reanimaciju? imam (imao sam) na njemu par foldera muzike koje bih želeo da povratim :(
mire Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 proverim kad se otreznimnapisah ovo da ja snimim ujutro
hattori Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 malopre na limanskoj pijaci cujem prodavca jelki kako nudi i pancicevu omoriku,koja bi, koliko znam, trebala biti pod zastitom drzave...
pacey defender Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Sta-je-novosadski.htmljer bilo ovo?
Recommended Posts