Аврам Гојић Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 (edited) koga pitas? ne znam sta su. one su...nesto novosadski, ne razumem to.ja sam imao tu cast da mi Frajle urlaju na uvo u avionu iznad Lamansa, osecao sam se kao ono dete u "Airplane!" kome pevaju "High Hopes" (neka druga je pesma, ne znam zasto sam umislio da je ta) i gitarom mu pokidaju infuziju. Edited November 2, 2012 by Marko M. Dabovic
InvisibleLight Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 frajle su transfer neprijatnosti na vise nivoa, ne znam sto vasudeva misli da ova glumi, ona je vise neki balkan reunion berlinske tezge akustik, bas i nije hipsterkakoga zanimaju pevaljke i sise ok, ja govorim iz svog ugla
Аврам Гојић Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 a sta ga znam, mozda gresim, tako mi se ucinilo
InvisibleLight Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 I live now in BERLIN,i play in Bars,Restaurants,Smaller Clubs,so you can BOOK ME and i can play everywhere you need me.I have a large repertoire of JAZZ standards,BLUES,FUNK,SOUL,REGGAE,BOSSA NOVA,some LATIN,FLAMENCO,and of course BALKAN MUSIC:)Thank youtezgari i zivucka u berlinunista pretenciozno ni narocito...svira i pjeva gde god je pozzovu..
Аврам Гојић Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 (edited) povlacim rec. meni se ovo ucinilo kao neki Zoe-Kidah-srece-Tomu-Zdravkovica-u-Pozoristu-Sesira koncept.sad me grize savest Edited November 2, 2012 by Marko M. Dabovic
InvisibleLight Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 ma jok. cura je skroz naroCki tip... :)
Аврам Гојић Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 petak, dan za metaknece hipsterima nista faliti, vole oni da se razlikuju i da budu progonjeni
Aće Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 dabovicu, ti dodju u subotu na ovaj deo festivala :D15h – 17h Radionica veganske ishrane ( Dođite, učestvujte, večerajte! )
Dr Arslanagić Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Zoe-Kidah-srece-Tomu-Zdravkovica-u-Pozoristu-Sesira koncept.
batticuore Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 (edited) da ne bude da je kod nas samo neko nasilje...http://www.google.rs...DloEGfYSTNXg-Fw Edited November 9, 2012 by batticuore
Quizmaster Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Sirote životinje, umesto da noću spavaju idu da pasu po Novom naselju i nahrane se. :cry:Dođe mi da im odnesem koju kocku šećera i voće (valjda jedu to?), ma kupio ih im i zob ako ima u nekoj radnji. Jedino što ne znam da li će se i kada ponovo pojaviti med zgradama.
Duci Simonovic Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Ja to vido jedno jutro, njih 30-40, šetaju se oko zgrada, nevidjen prizor mora se priznati
Duci Simonovic Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 (edited) ..pli Edited November 10, 2012 by Duci Simonovic
Recommended Posts