ToniAdams Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 ajde opet da napišem, možda nisam bio jasanima prosjaka kod mene u kraju, a verujem da nije jedini kraj sa prosjacimai jednako teraju neoprane i dronjave srbe (tj ne znam da li su baš srbi, možda su i drugih nacija) i rome, ako od njih nemaju vajdukao što ih jednako i ugošćuju ako su gostie kurac ce ti proci ta prica odje, prijatelju.
Sestre Bronte Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 e kurac ce ti proci ta prica odje, prijatelju.opa, postadosmo prijateljiznači netačno je šta sam napisao, vole gazde kafića, kladionica itd prosjakeja to nisam znao, pa sam eto pogrešio
kgmr Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 to ti je opšte gađenje našeg građanstva prema prljavštini i lošim manirima, mi smo jeli viljuškama još u srednjem veku
mire Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 neko o gađenju, ja o egzistenciji...ne vredi, odustajem
mire Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 pa dobro, mene i dalje zanima alternativa babinoj odluci...jedino što pročitah je "ja znam šta bi pristojan čovek uradio"dočim isti kaže da želi smrt u mukama, ne sećam se tačnog broja, recimo 200 ljudi koji nešto klikću
ToniAdams Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 (edited) opa, postadosmo prijateljiznači netačno je šta sam napisao, vole gazde kafića, kladionica itd prosjakeja to nisam znao, pa sam eto pogrešionismo prijatelji, tako te zovem od miloste, a ti ironiju ne bi primetio da te zgaze kola hitne pomociajmo sad ozbiljno, sta bi vlasnik igraonice trebao da uradi?a sta bi trebao da uradi u slucaju da su u pitanju smrdljivi srbi?jebote, muka mi je od internet aktivizma. Edited July 26, 2012 by ToniAdams
Sestre Bronte Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 nismo prijatelji, tako te zovem od miloste, a ti ironiju ne bi primetio da te zgaze kola hitne pomocito je zato što sam glup
Аврам Гојић Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 dočim isti kaže da želi smrt u mukama, ne sećam se tačnog broja, recimo 200 ljudi koji nešto klikćupa želim. i am not nice. pokušavam da budem skroz ravnodušan prema stvarima na koje ne mogu da utičem, ali mi ne ide.
Аврам Гојић Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 ajmo sad ozbiljno, sta bi vlasnik igraonice trebao da uradi?Sta da uradi? Da postuje zakon, nista vise, nista manje. Nije napisao da je terao prljave ljude, napisao je da tera Rome zato sto se neki ljudi zale da im Romi smrde. Koji aktivizam? Rec je o postovanju zakona koje je donela legalno izabrana vlast, a ne neki crusade.
Sestre Bronte Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 ajmo sad ozbiljno, sta bi vlasnik igraonice trebao da uradi?a sta bi trebao da uradi u slucaju da su u pitanju smrdljivi srbi?jebote, muka mi je od internet aktivizma.Kao klinci meda i ja smo stalno žickali lovu u rupi na kališu. I redovno smo bili terani, a nekad i najurivani. Tako da imam lični animozitet danas prema takvim mestima. Vlasnik igraonice ne može ništa da uradi osim onog što sada radi. Terali su žicaroše onda, teraće ih uvek.Uopšte ovde ne vidim neku novu ili veliku temu za diskusiju.
ToniAdams Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 (edited) ok, mozemo sad u krug po stoti put, a mislim da je besmisleno buduci da znam da me dobro znas, a i ja tebe.trenutno selektivno citas i pripisujes, sto bi vi mladi rekli, ucitavas, nesto sto uopste ne mora biti slucaj.edit: vasou Edited July 26, 2012 by ToniAdams
Аврам Гојић Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 (edited) aha, pokretač priče je rekao "žicaroši" aman ljudi nije u redu terati Rome zato što su Romi. to što je kod nas to postalo normalno, ne znači da je OK. Edited July 26, 2012 by Marko M. Dabovic
Dionysos Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Sta da uradi? Da postuje zakon, nista vise, nista manje. Nije napisao da je terao prljave ljude, napisao je da tera Rome zato sto se neki ljudi zale da im Romi smrde. а да прочиташ опет?
ToniAdams Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 aha, pokretač priče je rekao "žicaroši" aman ljudi nije u redu terati Rome zato što su Romi. to što je kod nas to postalo normalno, ne znači da je OK.ne zajebavaj vasimire.
Recommended Posts