Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

On 26. 7. 2012. at 11:33, Zugurosh said:
ajde opet da napišem, možda nisam bio jasanima prosjaka kod mene u kraju, a verujem da nije jedini kraj sa prosjacimai jednako teraju neoprane i dronjave srbe (tj ne znam da li su baš srbi, možda su i drugih nacija) i rome, ako od njih nemaju vajdukao što ih jednako i ugošćuju ako su gosti
e kurac ce ti proci ta prica odje, prijatelju.
  • Replies 7.8k
  • Views 632.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

On 26. 7. 2012. at 11:47, ToniAdams said:
e kurac ce ti proci ta prica odje, prijatelju.
opa, postadosmo prijateljiznači netačno je šta sam napisao, vole gazde kafića, kladionica itd prosjakeja to nisam znao, pa sam eto pogrešio

to ti je opšte gađenje našeg građanstva prema prljavštini i lošim manirima, mi smo jeli viljuškama još u srednjem veku

neko o gađenju, ja o egzistenciji...ne vredi, odustajem

čik odustani.

pa dobro, mene i dalje zanima alternativa babinoj odluci...jedino što pročitah je "ja znam šta bi pristojan čovek uradio"dočim isti kaže da želi smrt u mukama, ne sećam se tačnog broja, recimo 200 ljudi koji nešto klikću

On 26. 7. 2012. at 11:50, Zugurosh said:
opa, postadosmo prijateljiznači netačno je šta sam napisao, vole gazde kafića, kladionica itd prosjakeja to nisam znao, pa sam eto pogrešio
nismo prijatelji, tako te zovem od miloste, a ti ironiju ne bi primetio da te zgaze kola hitne pomociajmo sad ozbiljno, sta bi vlasnik igraonice trebao da uradi?a sta bi trebao da uradi u slucaju da su u pitanju smrdljivi srbi?jebote, muka mi je od internet aktivizma.

Edited by ToniAdams

On 26. 7. 2012. at 12:27, ToniAdams said:
nismo prijatelji, tako te zovem od miloste, a ti ironiju ne bi primetio da te zgaze kola hitne pomoci
to je zato što sam glup
  On 26. 7. 2012. at 12:24, mire said:
dočim isti kaže da želi smrt u mukama, ne sećam se tačnog broja, recimo 200 ljudi koji nešto klikću
pa želim. i am not nice. pokušavam da budem skroz ravnodušan prema stvarima na koje ne mogu da utičem, ali mi ne ide.
ajmo sad ozbiljno, sta bi vlasnik igraonice trebao da uradi?
Sta da uradi? Da postuje zakon, nista vise, nista manje. Nije napisao da je terao prljave ljude, napisao je da tera Rome zato sto se neki ljudi zale da im Romi smrde. Koji aktivizam? Rec je o postovanju zakona koje je donela legalno izabrana vlast, a ne neki crusade.
ajmo sad ozbiljno, sta bi vlasnik igraonice trebao da uradi?a sta bi trebao da uradi u slucaju da su u pitanju smrdljivi srbi?jebote, muka mi je od internet aktivizma.
Kao klinci meda i ja smo stalno žickali lovu u rupi na kališu. I redovno smo bili terani, a nekad i najurivani. Tako da imam lični animozitet danas prema takvim mestima. Vlasnik igraonice ne može ništa da uradi osim onog što sada radi. Terali su žicaroše onda, teraće ih uvek.Uopšte ovde ne vidim neku novu ili veliku temu za diskusiju.

ok, mozemo sad u krug po stoti put, a mislim da je besmisleno buduci da znam da me dobro znas, a i ja tebe.trenutno selektivno citas i pripisujes, sto bi vi mladi rekli, ucitavas, nesto sto uopste ne mora biti slucaj.edit: vasou

Edited by ToniAdams

aha, pokretač priče je rekao "žicaroši" :isuse: aman ljudi nije u redu terati Rome zato što su Romi. to što je kod nas to postalo normalno, ne znači da je OK.

Edited by Marko M. Dabovic

On 26. 7. 2012. at 12:35, Marko M. Dabovic said:
Sta da uradi? Da postuje zakon, nista vise, nista manje. Nije napisao da je terao prljave ljude, napisao je da tera Rome zato sto se neki ljudi zale da im Romi smrde.
а да прочиташ опет?
  On 26. 7. 2012. at 12:40, Marko M. Dabovic said:
aha, pokretač priče je rekao "žicaroši" :isuse: aman ljudi nije u redu terati Rome zato što su Romi. to što je kod nas to postalo normalno, ne znači da je OK.
ne zajebavaj vasimire.