giuseppe Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Jel to na slici 1:100 maketa, ili su se isprsili za baš toliku krpetinu?
scab Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Jel to na slici 1:100 maketa, ili su se isprsili za baš toliku krpetinu?zavisi da li verujes vestima b92 (koji su kasnije promenili tekst i fotku) ili slici
InvisibleLight Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 (edited) (smajlikojiseklanjaismeje)kad se gleda kroz trepavice ova u sredini se pretvara u chichu sa shajkachom s kokardomomladina DSS-a? djizs. neko ceo zivot provede mator. sudbino prokleta Edited July 20, 2012 by InvisibleLight
Аврам Гојић Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Komentar sa najvećim brojem glasova je knjiški primer:Preporučujem (+291)Ne preporučujem (-163)mene sramota sto zivim na ovoj planeti
dig_chohano Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Samo mi nije jasno čemu služi moderacija komentara na toj usranoj b92 kad im ovakve rasističke bljuvotine očigledno ne smetaju. Govna bedna.
copkillah Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Ne postoji moderator kao takav, to novinari rade usput, kada imaju vremena, između kačenja dve vesti itd.
kapetanm Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Koliko često čujemo tvrdnje: ne mrzim cigane/pedere/dopisati šta već i onda ide ono Ali...
Аврам Гојић Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Dosta cesto sam u novosadskom Meku i znam koliki problem imaju sa prosjacima. Ja kao gost ne zelim da me zalecu prosjaci dok jedem i potpuno podrzavam obezbedjenje kada ih ne pusta unutra. Ta deca su sigurno od ranije poznata obezbedjenju i zbog toga ih nisu pustili, ali kao sto i vidite nije bio nikakav problem da sede u basti ako ne uznemiravaju ostale goste prosjacenjem.[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nemanja NS, 20. jul 2012 12:50)# Link komentaraPreporučujem (+249)Ne preporučujem (-30)ja stvarno zelim da svi ovi koji ovo pisu i klikcu pluseve pomru, i to da se bas dugo muce.
mire Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 (edited) prisećam se, tamo negde sredinom '95. kad sam počeo da radim u jednom lokalu na stadionu, vrzmao se tuda jedan bistar i simpatičan cigančić, .... se zove, sve redovno, parking i žickanje...bilo mi žao koliko je mališa batina popio kada naiđu "gazde" u harač, a on nema, je li, "predviđenu" kintuskoro ga videh kod "univera", momčinasamo, malo mi se čini da je sada on taj koji bijei tako... Edited July 20, 2012 by mire
bergasa19 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Sprema se smena vlasti u Novom Sadu :(Kako ih Dinkic prca, a nije presao cenzus.Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić izjavio jeranije da se razgovara o mogućnosti "prekomponovanja" gradske vlastiu Novom Sadu."Demokratska stranka je u Novom Sadu ostvarila dobar rezultat, alidaleko ispod onog koji garantuje sigurnu vlast", rekao je za Dinkićza današnji novosadski "Dnevnik".Neka se spremi Djilas.
Recommended Posts